Napacagımı bilmiyorum

Konuyu açan kişinin kocasını savunmadım? Her ikisinin davranışı yanlış. Birkaç kilo kiraz için kavga edilmesi çok saçma, kavga etmeye değmez.
Konudaki sorun bir kaç kilo kiraz veya meyve mi sizce ? Sorun konu sahibinin ailesinin evlerine meyve alamaması mı ?

Konudaki sorun bir kaç kilo kiraz veya meyve mi sizce ? Sorun konu sahibinin ailesinin evlerine meyve alamaması mı ?

Şimdi anlaşıldı, sen konuyu kiraz zannediyorsun
Konu konusahibinin ailesine gösterilen saygı ve nezaket.

İkinizin konuyu açan kişiyi değil de beni yorumlayıp polemik yaratma çabanız çok tatlı. Biriniz her konuda kullanıcıların konularını farklı noktaya çekip rahatsızlık veren birisi diğeri kaynanalar bayramda tatile gitmeyip evlerinde gelin beklemeli diye düşünen bunu değer vermek sanan birisi. Şuraya yazılan olayı ailesine değer vermemek tam bir saçmalık.

Konuyu açan kişiyle kocası arasındaki sorun birbirileriyle düzgün iletişim kuramayıp, kocasının eşini kaybetmeye dair endişesinin olmamasından kaynaklı. Olay kiraz ya da aileler değil.

İletişim kuramayan ben mi oldum tamam

Şimdi konu "keşke bir poşet getirseydiniz" demeniz değil. Bu işin öncesini atlamayın. Siz sürekli tartışan bir çiftsiniz, doldurmuşsunuz birbirinizi. Bırakın 1 cümleyi, 1 bakışınızla bile kavga çıkabilir sizin ilişkinizde. O yüzden bir süre durulmalısınız. Evet karı koca birbirine tabii ki rahatsızlıklarını söyleyecek ama uygun zamanda ve eşi rahatsızlığını anlayabilecek durumdaysa. Siz 2+2=4 diyin o adam gene sinirlenir bu dönemde.

Ayrıca "keşke poşet getirseydin" demeyin. "Poşet getirsen daha iyi olmaz mıydı" diye sormalısınız soracaksanız. Her ne kadar basit cevapları olan konular gibi gözükse de nazikçe sorulmalı bunlar. Siz "düşüncesizlik etmiş meyve getirmemiş" diyorsunuzdur ama adamın belki bir sebebi vardı getirmemek için bilemezsiniz. Hemen yargılayıp sinirlerini zıplatmayın. Unutmuştur, yoğundur aklına gelmemiştir, meyvelerde problem vardır vb vb bilemezsiniz. Kocanıza güvenerek yaklaşmayı deneyin. "Yapmadıysa vardır bir sebebi sorarım nazikçe" diye içinizden geçirin. Bu hayatın her alanı için geçerli.

"Damarıma basılınca kendimi tutamıyorum" demişsiniz. Tutmalısınız. Eşiniz de siz de. Beraber psikoloğa gitmeyi deneyin, öfke kontrolü probleminizi yenmenize yardımcı olur.

İncir çekirdeğini doldurmayacak bir şey için kavga etmişsiniz. Kaldı ki sen haklısın. Konusmak yerine odaya çekilmen pasif agresif bir tavır. Ancak siz birbirinize karşı çok mu biriktirdiniz? Olayları konuşarak çözmek yerine yüzeysel geçiştiriyormuşsunuz diye düşündüm. Ayrıca kocanın öfke problemi var. Direksiyona vurarak sana psikolojik şiddet uyguluyor ve seni sindiriyor. Tedavi olması lazım. Dikkat et.

Maalesef o kadar kolay değil, insan düzeltmeye şans vermeye çalışıyor
Tam olarak hangi kısmında zorlanıyorsunuz ? Bu evliliğe devam edecekseniz, kendinizi kurtarmayı düşünmüyorsanız; lütfen eşinizle bir daha seyir halindeki arabanızda tartışmayın. Direksiyonu yumruklayan eşiniz, başkalarının can ve mal güvenliğini de tehlikeye atmasın.

Yorumlarda tavsiye edildiği gibi kendisiyle sorunlarınızı halka açık ortamlarda da konuşmayın lütfen. Eşiniz size şiddet göstermesin diye araya giren bir masumun zarar görmesine sebep olmayın.

Eşiniz kıymetinizi anlasın, sizi özlesin vb gibi amaçlarla anne babanızın evine de sığınmaya kalkışmayın; onların da canını tehlikeye atmayın.

Abartmayın diyorsanız, 3.sayfa haberlerine göz atın.

1- bizim de meyve ağaçları olan bahçemiz var. Yakın ortamda överek bahsedersek mutlaka hediye veririz kayısının reçeli olur,domatesin kavanozu olur,eğer mevcutta varsa taze meyvesi olur. Eğer imkan yoksa ballandıra ballandıra anlatmayız.
2- senin 2. Defa söylemene gerek yoktu konuyu gereksiz uzatmışsın.
3- eşin anormal. Bu tepkiler normal değil. Tedavi
Görmesi lazım net. Ayrıca terbiyesiz de bir ortamda nasıl davranması gerektiğini bilmediği gibi,kadına nasıl davranacağını da bilmiyor dağ ayısı

Üyeleri karistirmişsin. Baya takibinde olan kişi var gibi.
Benim KV Katolik. Bayram ne onun umrunda ne benim
Niye kız? Cadılar bayramında cadı kesip KV ye götürmüyor musunuz bı budunu? Katolik diye horluyor musun sen yaşlı başlı kadını ? Vatikan duy bunları duy

Bismillah gerçekten olay örgüsü bu şekilde mi? Yani siz niye eşiniz bile olsa ısrarla babama da götürelim babama da götürelim derdine düştünüz karşınızdaki insan değil yani yazık değilmi babanıza böyle bir mahlukun elinden bağından bahçesinden bir çöp yesin? Adamın içinden gelmiyor işte dilenci gibi söyleyip durmuşsunuz, asla söylemem bilsem ki yarasına merhem olacak böyle ucuZ bir insandan gelecek bir çöpü ailemin boğazından geçirtmem. Ruh hastasına bak iğreniyormuş bide evdeki aynaları toplamayı teklif edin, kendi suratını gördükçe daha çok midesi bulanmasın.

Niye kız? Cadılar bayramında cadı kesip KV ye götürmüyor musunuz bı budunu? Katolik diye horluyor musun sen yaşlı başlı kadını ? Vatikan duy bunları duy

Ben yapiyorum ama kadın tatilde oluyor.
Bende burda konu acıyorum her sene denk gelmedimi
"KVdem benimle ayin yapmadi... hüüü" konularım

Oysaki çocukluk hayalimdi.
KVdem ve ben. Benim kafam onun kocaman göğsünde. Ben onu gidişindan öpüyorum o benim saçlarımı örüyor. Sonra bayram kutluyoruz beraber.
Olmadi. Nasip değilmiş :)

Üyeleri karistirmişsin. Baya takibinde olan kişi var gibi.
Benim KV Katolik. Bayram ne onun umrunda ne benim
Benimki de Ortodoks ama çok dindar, her özel günde kilisededir henüz kaynanam değil gerçi ama olmuş gibi konuşarak manifestleyeyim dedim

Konudaki adam tam bir mağara adamı, diyecek söz bulamıyorum. İnsan o kadar ballandıra ballandıra anlatmışken getirmeyi unutmuşsa dönüşte bir poşet götürür, öküz gibi etrafı yumruklayıp böğürmek yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…