- 16 Haziran 2011
- 16.058
- 70.063
- 798
- Konu Sahibi papatyagibi0
-
Konudaki sorun bir kaç kilo kiraz veya meyve mi sizce ? Sorun konu sahibinin ailesinin evlerine meyve alamaması mı ?Konuyu açan kişinin kocasını savunmadım? Her ikisinin davranışı yanlış. Birkaç kilo kiraz için kavga edilmesi çok saçma, kavga etmeye değmez.
tulumbachen in linkini paylaştığınız konudaki hangi yorumuna takıldınız ? Her konu ve olay kendi içinde değerlendirilir. Konuda kendi kayınvalidesi ne dair bir bilgi ve paylaşımı da yok.
Konuyu açan kişinin kocasını savunmadım? Her ikisinin davranışı yanlış. Birkaç kilo kiraz için kavga edilmesi çok saçma, kavga etmeye değmez.
Konudaki sorun bir kaç kilo kiraz veya meyve mi sizce ? Sorun konu sahibinin ailesinin evlerine meyve alamaması mı ?
Şimdi anlaşıldı, sen konuyu kiraz zannediyorsun
Konu konusahibinin ailesine gösterilen saygı ve nezaket.
İletişim kuramayan ben mi oldumİkinizin konuyu açan kişiyi değil de beni yorumlayıp polemik yaratma çabanız çok tatlı. Biriniz her konuda kullanıcıların konularını farklı noktaya çekip rahatsızlık veren birisi diğeri kaynanalar bayramda tatile gitmeyip evlerinde gelin beklemeli diye düşünen bunu değer vermek sanan birisi. Şuraya yazılan olayı ailesine değer vermemek tam bir saçmalık.
Konuyu açan kişiyle kocası arasındaki sorun birbirileriyle düzgün iletişim kuramayıp, kocasının eşini kaybetmeye dair endişesinin olmamasından kaynaklı. Olay kiraz ya da aileler değil.
Ben herkese saygılı düşünceli davranırken elimden gelen her şeyi yaparken keşke bir poşet getirseydin dememe direksiyona vurulmasına katlanamıyorum ve damarıma çok basılınca ben de kendimi tutamıyorum evet
Eşiniz iletişim kurulacak birisi gibi görünmüyor. Bu evlilikten bir çocuk sahibi olmayı düşünmek yerine, bu evlilikten kurtulmayı düşünün.İletişim kuramayan ben mi oldumtamam
Maalesef o kadar kolay değil, insan düzeltmeye şans vermeye çalışıyorEşiniz iletişim kurulacak birisi gibi görünmüyor. Bu evlilikten bir çocuk sahibi olmayı düşünmek yerine, bu evlilikten kurtulmayı düşünün.
İncir çekirdeğini doldurmayacak bir şey için kavga etmişsiniz. Kaldı ki sen haklısın. Konusmak yerine odaya çekilmen pasif agresif bir tavır. Ancak siz birbirinize karşı çok mu biriktirdiniz? Olayları konuşarak çözmek yerine yüzeysel geçiştiriyormuşsunuz diye düşündüm. Ayrıca kocanın öfke problemi var. Direksiyona vurarak sana psikolojik şiddet uyguluyor ve seni sindiriyor. Tedavi olması lazım. Dikkat et.Kızlar selam,
Ben napacagımı şaşırdım gerçekten kim haklı kim haksız seçemiyorum yardıma ihtiyacım var.
Bayram için memlekete gitmiştik her gittiğimizde illaki kavga ederiz bu kez kavga etmeyeceğime içimden söz vermiştim.
En sonki olayı anlatıyım eşimlerin meyve bahçesi var ordan babamlara geldi. İşte elma topladık, kiraz topladık falan dedi. Baya muhabbeti oldu. Sonra evde çıkıp kayınvalidemlere giderken bende keşke bi poşet de babama getirseydin ayıp oldu dedim. Bana böyle şeyler söyleme kötü hissediyorum işte dedi ama doğru ben de kötü hissettim dedim. Sonra arabadaydık bi anda alevlendi üstüme gelme demeye başladı direksiyonu yumruklamaya başladı. Üstüne gelmemiştim zaten öfke kontrolü olmayan bir insan hiçbir şey demedim eve gittik.
Evde kayınvalidemler yoktu. Aradan süre geçince kirazlar burdaysa bir poşet götürelim mi dedim. Bunda ne var anlamıyorum gerçekten dolapları yumruklamaya başladı sen artık saçmaladın kafayı yedin bilmem ne diye. Ağlamamak için kendimi zor tuttum sonra annesi gil geldi bir şey belli etmedik.
Gece hiçbir şey söylemedim kavga çıkmasın diye. Sabah yola çıktık hiç konuşmadım uyumuşum zaten. Eve geldiğimizde saat akşam 7 ye kadar odadan çıkmadım o da gelmedi. Çıkıp baktığımda senden midem bulanıyor nefret ediyorum dedi. Ben de ağzıma geleni saydım.
Napacağımı gerçekten bilmiyorum naptığımı da bilmiyorum
Aynen öyle. Bunu diyen adam kendini eski eşim olarak bulur.Midemi bulandırıyorsun lafını kaldırabilmem için ya inanılmaz toksik bir ilişki içinde olmalıyım ya da midesiz.
Tam olarak hangi kısmında zorlanıyorsunuz ? Bu evliliğe devam edecekseniz, kendinizi kurtarmayı düşünmüyorsanız; lütfen eşinizle bir daha seyir halindeki arabanızda tartışmayın. Direksiyonu yumruklayan eşiniz, başkalarının can ve mal güvenliğini de tehlikeye atmasın.Maalesef o kadar kolay değil, insan düzeltmeye şans vermeye çalışıyor
O kadar keskin yorumlar yapıyorsunuz ki bakalım böyle bi durumda anında çekip gidebilecek misinizMidemi bulandırıyorsun lafını kaldırabilmem için ya inanılmaz toksik bir ilişki içinde olmalıyım ya da midesiz.
Niye kız? Cadılar bayramında cadı kesip KV ye götürmüyor musunuz bı budunu? Katolik diye horluyor musun sen yaşlı başlı kadını ? Vatikan duy bunları duyÜyeleri karistirmişsin. Baya takibinde olan kişi var gibi.
Benim KV Katolik. Bayram ne onun umrunda ne benim
BismillahKızlar selam,
Ben napacagımı şaşırdım gerçekten kim haklı kim haksız seçemiyorum yardıma ihtiyacım var.
Bayram için memlekete gitmiştik her gittiğimizde illaki kavga ederiz bu kez kavga etmeyeceğime içimden söz vermiştim.
En sonki olayı anlatıyım eşimlerin meyve bahçesi var ordan babamlara geldi. İşte elma topladık, kiraz topladık falan dedi. Baya muhabbeti oldu. Sonra evde çıkıp kayınvalidemlere giderken bende keşke bi poşet de babama getirseydin ayıp oldu dedim. Bana böyle şeyler söyleme kötü hissediyorum işte dedi ama doğru ben de kötü hissettim dedim. Sonra arabadaydık bi anda alevlendi üstüme gelme demeye başladı direksiyonu yumruklamaya başladı. Üstüne gelmemiştim zaten öfke kontrolü olmayan bir insan hiçbir şey demedim eve gittik.
Evde kayınvalidemler yoktu. Aradan süre geçince kirazlar burdaysa bir poşet götürelim mi dedim. Bunda ne var anlamıyorum gerçekten dolapları yumruklamaya başladı sen artık saçmaladın kafayı yedin bilmem ne diye. Ağlamamak için kendimi zor tuttum sonra annesi gil geldi bir şey belli etmedik.
Gece hiçbir şey söylemedim kavga çıkmasın diye. Sabah yola çıktık hiç konuşmadım uyumuşum zaten. Eve geldiğimizde saat akşam 7 ye kadar odadan çıkmadım o da gelmedi. Çıkıp baktığımda senden midem bulanıyor nefret ediyorum dedi. Ben de ağzıma geleni saydım.
Napacağımı gerçekten bilmiyorum naptığımı da bilmiyorum
Niye kız? Cadılar bayramında cadı kesip KV ye götürmüyor musunuz bı budunu? Katolik diye horluyor musun sen yaşlı başlı kadını ? Vatikan duy bunları duy
Siz izin veriyorsunuz bu duruma. Karşınızdaki adam ben bunu dersem eşim ne yapar? Diye düşünmüyor. Biliyor gidemeyeceksiniz.O kadar keskin yorumlar yapıyorsunuz ki bakalım böyle bi durumda anında çekip gidebilecek misiniz
Benimki de Ortodoks ama çok dindar, her özel günde kilisededirÜyeleri karistirmişsin. Baya takibinde olan kişi var gibi.
Benim KV Katolik. Bayram ne onun umrunda ne benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?