- 31 Mart 2023
- 891
- 191
- 33
- 23
- Konu Sahibi ofneyapicam
Daha önce bir konu açmıştım. Bir dersimizin hocasının değişmesi için sınıfça bir isteğimiz olmuştu falan diye. O hoca ana derslerimizden birine de giriyor. 2 kişi o dersten kalmıştı, hoca da bunlara puan eklemiş geçirmiş. Sonra bu değiştirdiğimiz dersten de kaldılar. Bu ders ise 1 kredilik anestezi dersi. Şimdi 2 öğrenci 1 kredilik ders için sınıfta kalmış oldu. Hoca da siz hakkınızı diğer derste kullandınız demiş.
Sınıfta arkamdan konuşuyorlarmış. O dönem ben hocayla konuşmadığım halde suç bana kaldı. Kimseye direkt bir şey diyemiyorum bana direkt laf atmadıkları için. Beni çok kötü hissettiriyorlar. O kalanlar da beni suçlutor mudur diye düşünüyorum. Hoca hiç kimseyi bırakan bir hoca değildi, hatta 30 puan eklediği arkadaşım var. Bunlar diğer dersten dolayı hocaya batmışlar
Hala “bu hocaya ne gerek vardı” kim bela etti falan diyorlarmış.
Çok kırılgan biriyim herhalde okuldan yatay geçiş yapmak istiyorum. Siz olsanız ne yapardını
Sınıfta arkamdan konuşuyorlarmış. O dönem ben hocayla konuşmadığım halde suç bana kaldı. Kimseye direkt bir şey diyemiyorum bana direkt laf atmadıkları için. Beni çok kötü hissettiriyorlar. O kalanlar da beni suçlutor mudur diye düşünüyorum. Hoca hiç kimseyi bırakan bir hoca değildi, hatta 30 puan eklediği arkadaşım var. Bunlar diğer dersten dolayı hocaya batmışlar
Hala “bu hocaya ne gerek vardı” kim bela etti falan diyorlarmış.
Çok kırılgan biriyim herhalde okuldan yatay geçiş yapmak istiyorum. Siz olsanız ne yapardını
Son düzenleme: