- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
Merhaba bayanlar yorumlarınız benim için çok önemli bana yol gösterin nolur. 2 Aylık evliyim. Kamu kurumunda çalışıyorum. Bugün görümcem aradı işin yada planın yoksa anneme (kaynanama) temizlik yapmaya gidelimmi? dedi.Ben tamam yada yok demedim aksam haberleşiriz dedim. Daha önce nişanlıyken bi kere çağırmışlardı ayıp olmasın diye gitmiştim. gece 1 e kadar temizlik yapıldı. Haliyle ben çalışıyorum erken kalkıyorum kendi evime bile yetişemiyorum ve evlenmeden önce annem bana kıyamaz hiç iş yaptırmazdı şuan bile yaptırmıyo. Benim evimin işini bile annem yapıyor.Şimdi ben ne yapayım yok dersem ayıp olurmu gideyimi. ? Eşim bile diyor bunlar ne kadar anlayışsız sen çalışıyorsun düşünmüyorlarmı diyor ama kararı bana bıraktı. alıştırmak istemiyorum. bir gelin kayınvalidesine iş konusunda yardım etmeli mi?
Canlarım yardımlarınız için teşekkür ederim temizliğe mecburen gittim ve büyük konuşmayayım bir daha asla gitmem!! ŞİMDİ sinirden köpürüyorum... Pazartesinden beri eşimin ailesindeyiz... Salı onlarda kaldık çarşamba ablasındaydık Dünde biliyorsunuz temizlik vardı Bugün arefe diye orda kalacakmışızz Allahım bunaldımm..!!!!!! Kalmaya gitmesem Bayramın birinci ve ikinci günüm zehir olacak bu kez ilk gün kal diyecekler 2. günü akraba gezmeleri off Allahım ne yapsammm bennnn yardım edinn

Canlarım yardımlarınız için teşekkür ederim temizliğe mecburen gittim ve büyük konuşmayayım bir daha asla gitmem!! ŞİMDİ sinirden köpürüyorum... Pazartesinden beri eşimin ailesindeyiz... Salı onlarda kaldık çarşamba ablasındaydık Dünde biliyorsunuz temizlik vardı Bugün arefe diye orda kalacakmışızz Allahım bunaldımm..!!!!!! Kalmaya gitmesem Bayramın birinci ve ikinci günüm zehir olacak bu kez ilk gün kal diyecekler 2. günü akraba gezmeleri off Allahım ne yapsammm bennnn yardım edinn

Son düzenleme: