• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napacağımı Şaşırdım akıl verin nolur...

rapunzel4131

İZMİR'Lİ KIZ
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
586
12
118
Merhaba bayanlar yorumlarınız benim için çok önemli bana yol gösterin nolur. 2 Aylık evliyim. Kamu kurumunda çalışıyorum. Bugün görümcem aradı işin yada planın yoksa anneme (kaynanama) temizlik yapmaya gidelimmi? dedi.Ben tamam yada yok demedim aksam haberleşiriz dedim. Daha önce nişanlıyken bi kere çağırmışlardı ayıp olmasın diye gitmiştim. gece 1 e kadar temizlik yapıldı. Haliyle ben çalışıyorum erken kalkıyorum kendi evime bile yetişemiyorum ve evlenmeden önce annem bana kıyamaz hiç iş yaptırmazdı şuan bile yaptırmıyo. Benim evimin işini bile annem yapıyor.Şimdi ben ne yapayım yok dersem ayıp olurmu gideyimi. ? Eşim bile diyor bunlar ne kadar anlayışsız sen çalışıyorsun düşünmüyorlarmı diyor ama kararı bana bıraktı. alıştırmak istemiyorum. bir gelin kayınvalidesine iş konusunda yardım etmeli mi?

Canlarım yardımlarınız için teşekkür ederim temizliğe mecburen gittim ve büyük konuşmayayım bir daha asla gitmem!! ŞİMDİ sinirden köpürüyorum... Pazartesinden beri eşimin ailesindeyiz... Salı onlarda kaldık çarşamba ablasındaydık Dünde biliyorsunuz temizlik vardı Bugün arefe diye orda kalacakmışızz Allahım bunaldımm..!!!!!! Kalmaya gitmesem Bayramın birinci ve ikinci günüm zehir olacak bu kez ilk gün kal diyecekler 2. günü akraba gezmeleri off Allahım ne yapsammm bennnn yardım edinn :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Son düzenleme:
yani böyle bayramdan bayrama olduğu sürece.. görümceniz tüm işi size yıkmadığı sürece..
yapılabilir.. elbirliği ile...
kayınvalideniz kaç yaşında, kendi temizliğini yapamayacak halde mi?

ama sürekli olursa yani gündelik temizliğe falan çağırırlarsa gitmeyin tabii ki de..

• Merhaba bayanlar yorumlarınız benim için çok önemli bana yol gösterin nolur. 2 Aylık evliyim. Kamu kurumunda çalışıyorum. Bugün görümcem aradı işin yada planın yoksa anneme (kaynanama) temizlik yapmaya gidelimmi? dedi.Ben tamam yada yok demedim aksam haberleşiriz dedim. Daha önce nişanlıyken bi kere çağırmışlardı ayıp olmasın diye gitmiştim. gece 1 e kadar temizlik yapıldı. Haliyle ben çalışıyorum erken kalkıyorum kendi evime bile yetişemiyorum ve evlenmeden önce annem bana kıyamaz hiç iş yaptırmazdı şuan bile yaptırmıyo. Benim evimin işini bile annem yapıyor.Şimdi ben ne yapayım yok dersem ayıp olurmu gideyimi. ? Eşim bile diyor bunlar ne kadar anlayışsız sen çalışıyorsun düşünmüyorlarmı diyor ama kararı bana bıraktı. alıştırmak istemiyorum. bir gelin kayınvalidesine iş konusunda yardım etmeli mi?
Calisiyorsun yorgunsun , bayram oncesi kendi evini temizlersin gorumcen tek basina yapamiyormuymus canim. Eger gitmek istemiyorsan gitme yuz vermeye gelmez derim

Elbette yardim edersiniz...Musait olunca.
Kayinvalidenizin evi han degildir herhalde, 3 kisi birden temizlesin? Gorumceniz gidiyor madem, siz gitmek zorunda degilsiniz bence.

Calisiyorsun yorgunsun , bayram oncesi kendi evini temizlersin gorumcen tek basina yapamiyormuymus canim. Eger gitmek istemiyorsan gitme yuz vermeye gelmez derim
Canım benim teşekkür ederim yorumun için gitmek istemiyorum tabiki ama laf olur die korkuyorum. Görümcem tek başına yapar ama hiç yardım etmio annesine doğru düzgün illa birilerini arıyo. Herkes konusuyo bu huyunu zaten.

valla kimse beni taşlamasın ama ben bu mantığı anlamıyorum. .çok ta yaygın bir durum bu görüyorum sürekli kaynanaya temizlik vakaları anlatılıyor burada. eskiden evler birdi, kadınlar evdeydi, temizlenirdi ama şimdi kadınlar çalışıyor herkesin evi, düzeni kendine. bayram temizliğini tabi ki yaşlı başlı kadın yapamayabilir. o zaman yarısını oğlu yarısını kızı verir bir kadın tutulur, olur, biter.
hizmet etmekten gocunmak değil bu dediğim. çaydı, bulaşıktı, yemekti tamam da temizlik bana artık biraz yersiz geliyor.

Merhaba bayanlar yorumlarınız benim için çok önemli bana yol gösterin nolur. 2 Aylık evliyim. Kamu kurumunda çalışıyorum. Bugün görümcem aradı işin yada planın yoksa anneme (kaynanama) temizlik yapmaya gidelimmi? dedi.Ben tamam yada yok demedim aksam haberleşiriz dedim. Daha önce nişanlıyken bi kere çağırmışlardı ayıp olmasın diye gitmiştim. gece 1 e kadar temizlik yapıldı. Haliyle ben çalışıyorum erken kalkıyorum kendi evime bile yetişemiyorum ve evlenmeden önce annem bana kıyamaz hiç iş yaptırmazdı şuan bile yaptırmıyo. Benim evimin işini bile annem yapıyor.Şimdi ben ne yapayım yok dersem ayıp olurmu gideyimi. ? Eşim bile diyor bunlar ne kadar anlayışsız sen çalışıyorsun düşünmüyorlarmı diyor ama kararı bana bıraktı. alıştırmak istemiyorum. bir gelin kayınvalidesine iş konusunda yardım etmeli mi?

ertesi günde hep beraBER BİZİM EVİ TEMİZLEMEK ZORUNDA KALIRIZ gibi yarı espirili olarak reddet

Yorumlarınız için çok tesekkürler bende gitmek istemiyorum tabiki. Kaynanam 55 yaşında 9 10 ay önce ameliyat oldu beyninden iyileşti ama çok nazlanıyor. Bencede görümcem tek yapar ama beni çağırdı işteee.... alıştırmakta istemiyorum.

ertesi günde hep beraBER BİZİM EVİ TEMİZLEMEK ZORUNDA KALIRIZ gibi yarı espirili olarak reddet
Söyledim Canım cuma günü ben camları falan silcem tek başıma yapmaya çalışıcam işte dedim. Gitmek istemediğimi anladı zaten haberleşiriz yine dedim.

istersen git ama geç vakite kalırsa yarın çalışacağım diyebilirsin.yada ben kendi evimi temizliyeyiim diyip izin isteyebilirsin.

Kendimi koydum yerinize ben olsam giderdim. Yaşlı veameliyatlı bir kadın var ortada. Sürekli de çağırmıyorlarmış. Bayram üstü sevap kazanmış olursunuz.

Görümcenize gelicem ama ancaksaat 10'a kadar durabilirim dersiniz. 10 olunca da eşiniz gelir sizi alır. Böylece işinizi etkilemez.

9 -10 ay önce beyninden ameliyat olan birinin bu süreçte iyileştiğini ama nazlandığını mı söylüyorsunuz ..Yapmayın arkadaşım yazık günah ya..

Canım kolay bir ameliyattı. Bu konu için demedim ki. Grip olsa bile çok nazlanıyor anlıyoruz yani :) yanlış anlaşılmasın.

Canım benim teşekkür ederim yorumun için gitmek istemiyorum tabiki ama laf olur die korkuyorum. Görümcem tek başına yapar ama hiç yardım etmio annesine doğru düzgün illa birilerini arıyo. Herkes konusuyo bu huyunu zaten.
Istemiyorsan gitme saraydami oturuyo hu kadin canim . Gorumcen tek basina yapar , yani hakkinda ne dusunulurse dusunulsun taviz verme.

Yorumlarınız için çok tesekkürler bende gitmek istemiyorum tabiki. Kaynanam 55 yaşında 9 10 ay önce ameliyat oldu beyninden iyileşti ama çok nazlanıyor. Bencede görümcem tek yapar ama beni çağırdı işteee.... alıştırmakta istemiyorum.
10 ay önce beyninden ameliyat olan bir insan var o yüzden gitmeniz uygun olur sonuçta ortada ameliyat olmuş bir kişi var ve olduğu ameliyatta basit bir ameliyat değil.

Alistirmayin bence, yaralak degil kolu alcida degil, yasida cok yokmus, hem görümcenizde var, saray mi temizliyceksiniz.... Nedir bu hepberaber ev temizleme meragi anlamis degilim vallah...:ssz:

bu ne hangi dönemde yaşıyor bunlar şimdi benim oğlum olacak gelini temizliğe çağırıcam... ahahhaha aklım almıo

Back
X