napacağız biz bu erkek için dostunu satanlarla ??

pupiqq

"Çapulcu" T.C !
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
2.027
120
163
Ankara
Kızlar bu konu herhalde yüzlerce kez yazılmış, çoğu kişinin de hayatına böyleleri girmiştir. Ben de sizinle paylaşmak istedim. Babam bu kızı okutuyor ve bir gün eve getirdi tanışmamız için o zamandan beri ( 4 yıldan fazla olmuştur ) birbirimize yakın olduk. Her derdimde yanımda oldu özellikle öss yılımda hakkını yiyemem ben de onun zor zamanlarında yanında oldum. Birbirimize sarılıp uyuduk çoğu gece babam da onu benden hiç ayırmadı ( bu arada ben tek çocuğum babam da ben de hep bi kardeşim olsun istemiştik ve onu kardeşim yerine koydum bu yüzden ). Neyse bu kızın sevgilisi vardı ama hayırsız dediğimiz tiplerden çocuk bunu kandırdı devlet yurdundan çıkardı ev tuttular sözümona. Buarada kızı babam okutuyor ve yurda da babam soktuğu için çıkış yaparken babamı aramışlar. Devlet yurdunda kalanlar bilir bir kere çıktın mı bir daha geri dönemezsin. Kıza yalvardım bak yapma ateşle barut aynı yerde olmaz, önünde pırıl pırıl geleceğin var üniversiten bitsin o zaman ne istersen yaşa, bu adam seni yarı yolda bırakcak dedim dinletemedim. Olaylar büyüdü kızın annesi öğrenmiş bunların evini basmış. tabi çocuk anında firarda. Babam kızla tartıştı benimle de bir hafta konuşmadı sen de biliyordun benden sakladın diye bana görüşme yasağı koydu. Ama saftirik ben konuşmaya devam ettim. Buarada çocuk kızı aldattı ve terketti. Tabi kız hemen babama koşmuş özür dilemiş. Ben Ankarada okuyorum babam da kızın kafası dağılsın diye benim yanıma yolladı. Ne olduysa burda oldu zaten. Benim facem açık kalmış sınıftan da böyle herkese yazan bir çocuk bana mesaj atmış notlar için benim arkadaş bozuntusu da kalk sen çocukla konuş. Sabah bir uyandım aa bunlar birbirlerini eklemişler, numaralar alınmış, cocuk aksam gelip kızı yemeğe çıkarcakmış. Cocuğun ilişkisi var bu bir, ikincisi facede cocuğun resmi bile yok ki gördü de beğendi diyeyim. Tabi ben dedim ki olmaz ben buna izin vermem sonuçta cocuğun niyetini biliyorum üstelik babam seni bana emanet etti adam arayıp sorsa ben ne diycem benim arkadasımla yemeğe çıktı mı dym, cocuğun önüne gelen her kıza yazdığını anlattım hatta bana yazdığını bile söyledim. Kız surat yaptı benimle konuşmadı neyse bu döndü memleketine. Çocuk beni aradı diyor ki senin arkadasın ne kadar vermeye meyilliymiş. Nasıl sinirlendim bunun bir de sınıfta konuşulduğunu düşünsenize ne kadar ayıp. Buarada sevgilim de sinirlendi çocuğun benimle böyle rahat konuşmasına olay iyice büyüdü. Ben kıza bu cocuğu sil görüşme ne olursun bak hakkında kötü düşünyr dedim bana tamam sildim dedi meğerse bunlar telefondan konuşuyorlarmış. Bana kaç kere bu yalanı söyledi. Bugün dostluğumu bitirdim baya ağır laflar da kullandım. Böyle yani kızlar hiç yüzünü dahi görmediği biri için kazık atmış oldu bana. Şimdi size bir sorum var sizce bu olanları aileme aktarayım mı? Yani annem pek istemiyordu o kızla görüşmemi ama şimdi onlara bir açıklama yapmazsam da babam bizi sürekli aynı ortama sokmaya çalışacak. Kararsızım.. Okuduğunuz için teşekkürler baya uzun oldu fark ettim kusura bakmayın :)))

kız yoruldm valla okurken:34:ailene anlatmalısın bence onlarda öğrensn nasıl biri olduğunu bi daha da görüşme babanda o kadar emek vermş ama kızın niyeti başka yazık

kız yoruldm valla okurken:34:ailene anlatmalısın bence onlarda öğrensn nasıl biri olduğunu bi daha da görüşme babanda o kadar emek vermş ama kızın niyeti başka yazık

uzun oldu baya yazdıkça yazmışım :) haklısın ben biten dostluktan çok babamın emeklerine üzülüyorum sanırım. teşekkürler yorumun için

Baban ile konuşman lazım ailesi ile de artık baban konuşursa konuşur. Babanın emeklerine senin sabrına yazık kızın okumaya değil başka durumlara meyilli.

Bence de kesinlikle ailene anlatmalısın belki baban gerçekten değicek birini daha okutur çünkü o kızın amacı belliymiş okumaktan yüzü yok belli ki.

Yorumlarınız için sağolun kızlar. Bugün de özür dilemedi yüzsüzlüğün bu kadarı.. Nasıl söylyceğimi de bilemiyorum aileme ama bakalım.

Yorumlarınız için sağolun kızlar. Bugün de özür dilemedi yüzsüzlüğün bu kadarı.. Nasıl söylyceğimi de bilemiyorum aileme ama bakalım.

Yaptığı ona göre normal neden özür dilesin ki ? Baban ile direk konuşamıyorsan annen aracılığı ile iletirsin baban zaten alır karşına seni.

Back
X