Napayım boşansam pişman olurmuyum ??

limonlupasta06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
986
1.016
Merhaba hanımlar. Eşimle hiçbir sorunumuz yok ama ben alışamadım buraya. İşin aslı hala işimi gücümü oturtamadım. Ailemin yanına gitmek istiyorum. 30 yaşına geldim hala düzenimi oturtamadığım için çocuk bile düşünemiyorum. Benden yaşça küçüklerin çoluğu çocuğu oldu. Gelecekten yana umutsuzum. Eşime de yansıtıyorum destek olmaya çalışıyor ama fayda etmiyor. Kaçasın, gidesim var, kimseyi göresim yok.:cry:Boşansam daha mı kötü olur diye düşünüyorum öbür taraftan. İnanın çok kötüyüm yargılamayın şimdi beni şimdi hiç kaldıracak gücüm yok:cry:

eğer eşinden dolayı gelecekten umutsuzsan boşanmayı düşünebilirsin ama eşin yüzünden değilse bunu eşine dahi yansıtmaman gerekir kaldı ki eşin de sana destek olmaya ve durumuna yardımcı olmaya çalışıyor canım. durumunu biraz daha açık anlatırsan işini oturtunca her şey yoluna girecekse tek sorun evlendikten sonra gittiğin ilde iş vs adapte olamaman sa boşanmana değmez daha çok üzülürsün eşin seviyorsa onun için alışmaya çalış derim

eğer eşinden dolayı gelecekten umutsuzsan boşanmayı düşünebilirsin ama eşin yüzünden değilse bunu eşine dahi yansıtmaman gerekir kaldı ki eşin de sana destek olmaya ve durumuna yardımcı olmaya çalışıyor canım. durumunu biraz daha açık anlatırsan işini oturtunca her şey yoluna girecekse tek sorun evlendikten sonra gittiğin ilde iş vs adapte olamaman sa boşanmana değmez daha çok üzülürsün eşin seviyorsa onun için alışmaya çalış derim

Olmuyor kendimi kandırıyorum. Şu an çalışıyorum ama nereye kadar birinin yanında çalışabilirim. Eşim tayinci kamuya da girmem çok zor alanımda herşey mülakatla. Buraya düzen kurmaya çalışsam yarın birgün tayin çıkıcak. Hiç mutlu değilim. Hep kendimi kandırmaya çalışıyorum. Geçen her yıl her gün her dakika aleeyhime. Eşimi de mutsuz ediyorum yatsıtmamak elimde değil.

Merhaba hanımlar. Eşimle hiçbir sorunumuz yok ama ben alışamadım buraya. İşin aslı hala işimi gücümü oturtamadım. Ailemin yanına gitmek istiyorum. 30 yaşına geldim hala düzenimi oturtamadığım için çocuk bile düşünemiyorum. Benden yaşça küçüklerin çoluğu çocuğu oldu. Gelecekten yana umutsuzum. Eşime de yansıtıyorum destek olmaya çalışıyor ama fayda etmiyor. Kaçasın, gidesim var, kimseyi göresim yok.:cry:Boşansam daha mı kötü olur diye düşünüyorum öbür taraftan. İnanın çok kötüyüm yargılamayın şimdi beni şimdi hiç kaldıracak gücüm yok:cry:

evliliğin ilk dönemleri hep eski düzenime dönsem,ailem dön dese de geri gitsem psikolojisiyle geçiyor en azından benim için öyleydi
eşinizle üstesinden gelemeyeceğiniz bir sıkıntınız yoksa sabırrrrr

alışamadın diye kocandan vazgeçmek ne kadar doğru??

Kendi mutsuzluğundan eşini kurtarmaya çalışıyorsun belki ama seni ne mutlu eder onu bul bence. Ne istediğini bilmezsen boşansan da mutlu olamazsın ve bir yuva yıkıldığıyla kalır. Tek başına kaldığında ve istediğin şehirde kendinden başka sorumluluğun olmadığında mutlu olacak mısın?

Aynısını ablamda yaşamıştı. Eşinin memleketinde mutlu olamadıkları için bir de ablamın memleketini denemeye karar vermişlerdi. 13 yıl oldu hala burdalar, ikisinin de işi daha iyi ve daha iyi hayat şartlarında mutlu yaşıyorlar. Eşinden vazgeçmek yerine bize anlattığın herşeyi eşine de anlatmalısın ablam öyle yapmıştı belki sende de işe yarayabilir.

eşini sevmiyorsun anladığım kadarıyla. evlenemden önce iş duumunu bilmiyor muydun ?

Kendi mutsuzluğundan eşini kurtarmaya çalışıyorsun belki ama seni ne mutlu eder onu bul bence. Ne istediğini bilmezsen boşansan da mutlu olamazsın ve bir yuva yıkıldığıyla kalır. Tek başına kaldığında ve istediğin şehirde kendinden başka sorumluluğun olmadığında mutlu olacak mısın?

Aynen içimdekileri özetlemişsiniz. Eşime de üzülüyorum mutsuz ediyorum. İşte düşünüyorum ve ''Tek başına kaldığında ve istediğin şehirde kendinden başka sorumluluğun olmadığında mutlu olacak mısın?'' ve bu soruya net bir cevabım yok.

X