- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
vermek
Yazdim cevap canim.evet cok tripli.Onun kizdigi benim saklamam.Ayrildik mi bilmiyorim.Ayrilik mesaji da atmadi.Sence ne kadar sure beklim.Engeli kaldirana kadar mi beklesemNasıl duydu ?
Bir süre bekle,sonra neden söylemediğini güzelce anlatırsın
Sevgilin de fazla tripliymiş ,engellemek falan çok ergence
Yani o sordu israrla teklif edeb var mi diye ben sakladim.İsrarla sormasina ragmen soylemedim buna kizmişKiskanabilir de sana niye bozuluyor yahu? Ne demek istiyor?
Keşke niye sakladin diye sorsaymis suratına kapatıp engellemek yerine.Yani o sordu israrla teklif edeb var mi diye ben sakladim.İsrarla sormasina ragmen soylemedim buna kizmiş
Evet haklsiin.Yok aslinda duydugu da.ben dedim işten cikma sebebimi bilmiyosun falan ordan konu açildi.napim senceAslında ısrarla sorması şu demek ' Bana yalan söyleme bir şeyler biliyorum'
Keşke bu ısrar üzerine oldu ama şu sebeple söylemedim sana diye açıklasaydın.
Amaa seviyorum ve kendimi suçlu goruyorumSiz de onu engelleyin ve bir daha da görüşmeyin.
Böyle biriyle ömür geçmez. Size ısrarla soracağına insan gibi ben böyle bişey duydum aslı astarı nedir,seni rahatsız ediyor mu,bir anlat bakalım deseydi. Ama hayat sizin karar sizin.Amaa seviyorum ve kendimi suçlu goruyorum
25.bu sali gunu benim dogum gunum bi de.Mesaj attim kapayinca aç anlatcam diye ama engelledi yaa.Dunden beri engelliyim.Napim ki sence.saklama sebebimde iş yerime gelir kavga cikar diyeydiKeşke niye sakladin diye sorsaymis suratına kapatıp engellemek yerine.kaç yaşında bu?
Evet haklsiin.Yok aslinda duydugu da.ben dedim işten cikma sebebimi bilmiyosun falan ordan konu açildi.napim sence
Bir hafta hiç bir şey yapmadan bekle meselaYazdim cevap canim.evet cok tripli.Onun kizdigi benim saklamam.Ayrildik mi bilmiyorim.Ayrilik mesaji da atmadi.Sence ne kadar sure beklim.Engeli kaldirana kadar mi beklesem
dimi ama direk engelledi yaa.Bana kizginmis israrla sormasina ragmen soylemedim ya.pisman olsun istiyorum SadeceBöyle biriyle ömür geçmez. Size ısrarla soracağına insan gibi ben böyle bişey duydum aslı astarı nedir,seni rahatsız ediyor mu,bir anlat bakalım deseydi. Ama hayat sizin karar sizin.
Dimi yaaa engellemesi çok abarti.Yaa ben bunu boyle yaptim sanirim benden çok emin.ama mesaj atmasam falan da baskasini buldun yazmiyon dee.napim ki pisman olsun.gerci cok egolu biriSinirlendiğinde kendini kaybetmesen gizlemeye gerek duymazdım.
Ama her zamanki gibi anlayıştan uzaksın.
Dikkat et de sen engeli kaldırdığında ben engel koymuş olmayayım.
Yaz bence.
Çok havalanmış bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?