- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Evet yaa.sali gunu dogum gunum acaba kaldircak mi engeli kutliycak mi.Beklim sonra napim ki arim mi sonra.kiz gibi yaaBir hafta hiç bir şey yapmadan bekle mesela
Ne mesaj ne arama
Siniri geçsin biraz ama bu kadar trip de çok fazla cidden
Hele erkeğe hiç yakışmıyor
Yaaa kendine cok guveniyo.Aslinda bu guvenini kirmak istiyorum yaa.Ama geri konusmazsa beni unutursa falan korkuyorum.Ne kadar sure aramiyim ki mesajBırak kosma pesinden. Sordu mu sana neden söylemedin diye? Senin verdigin tepkiden emin niye olmadı? Bunlar bile en azından ugrasmamak icin yeterli.
Bırak sen de sessizlige gömül
Verdigi cevaba bak, istesem cevap yazardım peh peh..
Yaa pisman olsun istiyorum sadece.ama o beni suçlu goruyoNe güzel kurtulmuşsun işte daha ne istiyorsun ?
Devam etse sen yine tüm kıskançlıklarına boyun eğecektin,asla da ayrılmayacaktın.
Paşa paşa kendi çekilmiş,hiç barışmaya çabalama.Suçun yok,ısrar ettikçe suçlu durumuna düşüyorsun.
Bu şekilde barışsanız bile hayatını zehir edecek.Sen yalvar yakar tövbe edip daha ezik olacaksın.
Aman sakın diyorum.
Yaa hic kaybetme korkusu yok.bi de cok egolu biriBen senin yerinde olsam hiç uğraşmam.cekilmez erkek tribi
Yaa pisman olsun istiyorum :-(Seni ayrilma zahmetinden kurtarmis hic donme geri.
Yaaa kendine cok guveniyo.Aslinda bu guvenini kirmak istiyorum yaa.Ama geri konusmazsa beni unutursa falan korkuyorum.Ne kadar sure aramiyim ki mesaj
Pişman olur canm hiç merak etme. Seni kaybetmekten korkmayan insanı sen de kaybetmekten korkma. Egosuyla başbaşa kalsın. Şımartma.Yaa pisman olsun istiyorum :-(
Evet buna sinir oldu soylemedim o da delirdi.ama aşiri kiskanc gelir kavga cikarir emin Napim ki pisman olsun bu yaYa bir kere sen ne diye doğruyu söylemen için zorladığı halde adamı sinir edip söylemiyorsun? O konuda haksızsın ama sevgilinin seni engellemesi de oldukça saçma ve zaten o kafa yapısında biriyse gitsin hiç takma bence. Engellemek nedir ya çocuk mu bu?
Tamam işte yazma koşma peşinden de onsuz yapabileceğini anlasin.donerse ne ala beraber yere dusen egosunu ararsiniz donmezsede böyle birinden kurtulduğunu sevin sana değer veren biriyle karşılaşmayı nasip etsin rabbim sanaYaa hic kaybetme korkusu yok.bi de cok egolu biri
Yaa pisman olsun istiyorum :-(
Yaaa kac gun yazmim mesaj.bugun gene aradim yazdim ama Yarin yazmicam bisey.O da sakinlesince anlar belki hatasini dimi.Egolu biri gerci yazar mi bana bilmiyorumPişman olur canm hiç merak etme. Seni kaybetmekten korkmayan insanı sen de kaybetmekten korkma. Egosuyla başbaşa kalsın. Şımartma.
Nasil pisman edicem ki.kac gun aramim napim.Yeni fotolae falan koysam mi whatspaBu şekilde pişman olmaz.Aramakla sadece onu mutlu ediyorsun.Bak nasıl etekleri tutuştu tabii benim gibisini nerden bulacak diye kıs kıs gülüyordur.
Canım önce bir sakin ol. Bak şimdi sakın whatsappa atarlı sözler veya durumuna onunla ilgili bişeyler yazma böyle yaparsan anca totosunu kaldırırsın ve değerini azaltırsın. Sen aramayı ve mesaj atmayı kes bak göreceksin sonunda o diyecek noluyor bu neden aramıyor diye.Nasil pisman edicem ki.kac gun aramim napim.Yeni fotolae falan koysam mi whatspa
bir de ben sana kaç gün yazmayacağını söyleyemem ama durabildiğin kadar dur. Ve kendi kendine de ki: "Bana saygı duymayı ve değer vermeyi öğrenecek" bunu yapmıyorsa yol ver gitsin.Yaaa kac gun yazmim mesaj.bugun gene aradim yazdim ama Yarin yazmicam bisey.O da sakinlesince anlar belki hatasini dimi.Egolu biri gerci yazar mi bana bilmiyorum
.Çunki gelir döver cocugu bende isten atilirim diye korktum.Paraya ihityacim var o yuzden.
Keskee yaa.Onsuz yapamam intihar ederim falan diye dusunuyo.Kac tane mesaj attim adama hic bisey yazmiyo yani napim ki.Seviyosa elbet kaldirir engelimi dimiTamam işte yazma koşma peşinden de onsuz yapabileceğini anlasin.donerse ne ala beraber yere dusen egosunu ararsiniz donmezsede böyle birinden kurtulduğunu sevin sana değer veren biriyle karşılaşmayı nasip etsin rabbim sana
Evet yaa.daha benden ayrildi ve hic kaybetme korkusu yok.Nasilsa elimin altinda diye dusunuyo.Ama whatspdan engellemesi cok sacma dimi yani.Ortada aldatma yok bisi yokSiz elalemi döver de işten atılırsınız diye korkacağınıza bu hasta çocuk ileride sizi döver hatta öldürür diye korksanıza...
Yani şu durumda endişeniz hastalıklı bir kıskançlığı ve öfke problemi olan biriyle bir ömür geçirme riskiniz değil de onun teklif edeni dövecek olması, whatsappptan engellemesi, pes.
Bir de bir sürü mesaj atmışsınız.
Nasıl sevgisiz kalmışsınız da böyle tiplere prim veriyor, bunları hayatınızda tutuyorsunuz hayret...
İyilik yapıp suratınıza telefonu kapatıyor, engelliyor, kendisinden kurtulmanız icin şans veriyor hala ısrar kıyamet.
"Bana ne yaparsan yap, lütfen bana saygı duyma, zincir vur, beni sokağa salma" demiş oluyorsunuz böyle yaparak, çocuk da karşılık olarak ne yapsa müstahak haliyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?