- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Yaa durmam gerek.engellemesi cok zoruma gitti.Durabildigim kadar durucam.Engelimi kaldirmazsa zaten napayim.kaldirana kadar yazmiycam ona.bir de ben sana kaç gün yazmayacağını söyleyemem ama durabildiğin kadar dur. Ve kendi kendine de ki: "Bana saygı duymayı ve değer vermeyi öğrenecek" bunu yapmıyorsa yol ver gitsin.
Yaa o zmaan da dicekki bu kiz baskasini buldu ondan aramiyo.Eminim engelimi açip bakip geri kapatiyo.Ben bi suru mesaj attim kaldirmadi engelimi zaten.Engelimi kaldirana kadar yazmiycam ona.Facede falan hic atarli seyler yazmiycam.Bakalim atcak mi mesaj.engelimi kaldircak mi yada kafasina dank etcek mi :-((Canım önce bir sakin ol. Bak şimdi sakın whatsappa atarlı sözler veya durumuna onunla ilgili bişeyler yazma böyle yaparsan anca totosunu kaldırırsın ve değerini azaltırsın. Sen aramayı ve mesaj atmayı kes bak göreceksin sonunda o diyecek noluyor bu neden aramıyor diye.
Canım engelini kaldırıp senin yazmanı da bekleyebilir ama sen yine de ilk yazan taraf olma. Onu da geçtim bak önce sen kendi değerini bileceksin ki karşındaki de sana değer verecek. Bak sen burada konu açıyorsun ama adamın umurunda değilsin. Şımartıp tepene çıkarmışsın. Sen öylece dur ve gelecek diye de bekleme.Yaa durmam gerek.engellemesi cok zoruma gitti.Durabildigim kadar durucam.Engelimi kaldirmazsa zaten napayim.kaldirana kadar yazmiycam ona.
Bencede hiç yazmadan bekle bakalım.o rtak arkadaşlarınız sorarsada bitti sanırım de bosvermis gibi yapKeskee yaa.Onsuz yapamam intihar ederim falan diye dusunuyo.Kac tane mesaj attim adama hic bisey yazmiyo yani napim ki.Seviyosa elbet kaldirir engelimi dimi
Bana soruyorsan ben sırf bana teklif geldi diye iş yerime gelip kavga çıkartacak biriyle beraber olmam. Madem sen oluyorsun biraz dik dur. Saklamak seni suçlu duruma düşürmüş. Şu an usteleme bence. Onun yaptığı da normal değil. Bırak o arasın, açıklama isterse aciklarsin. Yoksa keyfi bilir.25.bu sali gunu benim dogum gunum bi de.Mesaj attim kapayinca aç anlatcam diye ama engelledi yaa.Dunden beri engelliyim.Napim ki sence.saklama sebebimde iş yerime gelir kavga cikar diyeydi
Tamamen haksız değil bu konu için söylüyorum senin bir şeyler saklaman hoş olmamış. Ama tepkileri abartılı ve yersiz. Sen ilişkiniz boyunca düzgün durduysan dank eder ve eğer iki günlük boşlukta senin hemen yeni birini bulacağını düşünüyorsa da seni henüz tanımamış demektir. Bu zamana kadar tanımadıysa bundan sonra da tanımasın!Yaa o zmaan da dicekki bu kiz baskasini buldu ondan aramiyo.Eminim engelimi açip bakip geri kapatiyo.Ben bi suru mesaj attim kaldirmadi engelimi zaten.Engelimi kaldirana kadar yazmiycam ona.Facede falan hic atarli seyler yazmiycam.Bakalim atcak mi mesaj.engelimi kaldircak mi yada kafasina dank etcek mi :-((
Yaa o cok gururlu ama ölse yazmaz.belki engeli kaldirir amaa yazmaz.Sence kaldirirmi engeli.bu sebepten iliski bitermi cok sacma yaCanım engelini kaldırıp senin yazmanı da bekleyebilir ama sen yine de ilk yazan taraf olma. Onu da geçtim bak önce sen kendi değerini bileceksin ki karşındaki de sana değer verecek. Bak sen burada konu açıyorsun ama adamın umurunda değilsin. Şımartıp tepene çıkarmışsın. Sen öylece dur ve gelecek diye de bekleme.
Bana cok guveniyTamamen haksız değil bu konu için söylüyorum senin bir şeyler saklaman hoş olmamış. Ama tepkileri abartılı ve yersiz. Sen ilişkiniz boyunca düzgün durduysan dank eder ve eğer iki günlük boşlukta senin hemen yeni birini bulacağını düşünüyorsa da seni henüz tanımamış demektir. Bu zamana kadar tanımadıysa bundan sonra da tanımasın!
Güveni buysa guvenmese ne yapardı acaba.Bana cok guveniyyuzden.Ama tepkisi yuzunden sakladim gelir is yerimi basar diye.Napim sence ben yaa mesaj mi atim atmim mi kafam karisti yaa
Arar mi sence yaa.Kaldirir mi engelimi.Siniri geçermi hic bilmiyorum. Ben bi suru mesaj attim ona.Gelir bak ciddiyim gelirBana soruyorsan ben sırf bana teklif geldi diye iş yerime gelip kavga çıkartacak biriyle beraber olmam. Madem sen oluyorsun biraz dik dur. Saklamak seni suçlu duruma düşürmüş. Şu an usteleme bence. Onun yaptığı da normal değil. Bırak o arasın, açıklama isterse aciklarsin. Yoksa keyfi bilir.
Evet yaa.daha benden ayrildi ve hic kaybetme korkusu yok.Nasilsa elimin altinda diye dusunuyo.Ama whatspdan engellemesi cok sacma dimi yani.Ortada aldatma yok bisi yok
Ortak arkadaslarimiz var da.onlar diyo yazma bekle sinirli kafasini dinlesin uzerine cok gidiyon diyoladBencede hiç yazmadan bekle bakalım.o rtak arkadaşlarınız sorarsada bitti sanırım de bosvermis gibi yap
Cok Haklsiin. Ortada yalan aldatma yok.kac aydir biseyimi gormedi.sevdigimi biliyo.Uzerine gitmezsem anlar mi hatasini yaTabi engeller, ortada aldatma yok ama onu arayacak, mesajlar atacak biri yani siz varsınız.
Asırlarca kadın daha ağır ve nazlıydı, öyle lanse edilirdi.
Sizler böyle ısrarcı davranarak adamların huyunu suyunu ve ezberleri bozuyorsunuz, son yıllarda kızlardan daha kaprisli erkekler türedi, neden?
Çünkü kızların peşinden koşmaya gerek kalmadı, adamlar burunları yere düşse eğilip almıyorlar, sizde sürekli bir kendini açıklama sevdası, hesap verme havası, yapmayın şunlara padişah gibi hissettirmeyin kendilerini...
Atar mi bilmiyorum.cok egolu biri.Ama belli etmese de kaybetme korkusu var.Bakalim atmiycam sonra alisirim onsuzluga o da belki pisman olurİş yerini basacak kadar psikopat bir yapısı varsa sana ileride nefes aldırmaz bak söyliyeyim. Ama tekrar söylüyorum mesaj atma sakın. Sen bekle o atacak.Küçültme kendini bu kadar lütfen ya. Aşktan herslde gözün görmüyor.
Bak hala beklenti içindesin atar mı atmaz mı. Hatasını anlar mı falan deyip duruyorsun. Farzedelim ki atmadı ne kaybedersin? Sadece biraz üzülürsün ama geçer emin ol daha iyisini de bulursun. Hatta ortak arkadaşlarınızla bu konuyu artık konuşma ve eğer onlar açarlarsa bu konuda konuşmak istemediğini söyle. Bu ne ya kız triplerine girmiş.Atar mi bilmiyorum.cok egolu biri.Ama belli etmese de kaybetme korkusu var.Bakalim atmiycam sonra alisirim onsuzluga o da belki pisman olur
Kendine gore cok hakli adam Yaa.Bana suan cok kizgin ve ders vermeye calisiyo kendinceBak hala beklenti içindesin atar mı atmaz mı. Hatasını anlar mı falan deyip duruyorsun. Farzedelim ki atmadı ne kaybedersin? Sadece biraz üzülürsün ama geçer emin ol daha iyisini de bulursun. Hatta ortak arkadaşlarınıza artık bu konudan konuşmayın de ve eğer onlar açarlarsa bu konuda konuşmak istemediğinizi söyleyin. Bu ne ya kız triplerine girmiş.
Canım biz adam tamamen haksız demedik ama eğer seni korkutmasaydı onunla her şeyi paylaşabileceğini gösterseydi sen gizlemek zorunda kalmazdın. Yani bunu yapmaya seni o mecbur etti. Bak bu şekilde bakınca da kendine göre sen haklısın. Acaba adam diyor mu kız da haklı çok korkuttum gözünü gizlemek zorunda kaldı diye.Kendine gore cok hakli adam Yaa.Bana suan cok kizgin ve ders vermeye calisiyo kendince
Çunki gelir döver cocugu bende isten atilirim diye korktum.
Yaa bi kez is yerinde kavga ettim çikti geldi.Acayip sinirli.Atmiycam ama mesaj.bak iki uc gun sonra atcaktim ama ikna ettiniz cok sacma boyle yapmasi.kacan kovalanir dimiCanım biz adam tamamen haksız demedik ama eğer seni korkutmasaydı onunla her şeyi paylaşabileceğini gösterseydi sen gizlemek zorunda kalmazdın. Yani bunu yapmaya seni o mecbur etti. Bak bu şekilde bakınca da kendine göre sen haklısın. Acaba adam diyor mu kız da haklı çok korkuttum gözünü gizlemek zorunda kaldı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?