- 15 Haziran 2016
- 7.874
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.907
- 348
- 39
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Haydi geçmiş olsunAy doğru unutmuşum
Dikişlerim iyileşmiş ama ipler tam düşmemiş
Onlar acı veriyormuş
Doktor çekti aldı. Bulutların üzerinde gibiyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydi geçmiş olsunAy doğru unutmuşum
Dikişlerim iyileşmiş ama ipler tam düşmemiş
Onlar acı veriyormuş
Doktor çekti aldı. Bulutların üzerinde gibiyim![]()
Ben almazdım madem aşısız demek ki korkmuyor yaşasın görsünHayır aşısıda yok. Ama hep aynı evdeler. Eşim bulaşan bulasmıstır dıyor. Ya annemde varsa
çok geçmiş olsun.aşılarda yoktu o zamanlar değil mi?Nisan ayıydı annem salı günü pozitif çıktı belirtisi vardı bende yoktu. Çarşamba test yaptırdım negatif çıktı. Ertesi gün belirtilerim başladı cuma pozitif çıktım. Aynı evde bulaşmama ihtimali çok düşük riske atmayın derim.
Test pozitif çıkmadan çok önce başlıyor bulaş, virüs demiyor ki dur test yapsınlar bekliyim bulaşmayımBugün ögrendi pozıtıfı. Annemde şansa pazarda. Annemı goturun dıyor
Eşin bu kez hakliYok bugün ögrendı. 14gün raporlu. Bulaşmamıştır dıyor. Annemde birsey yok. Annemı sıze gotur dıyor.Ama aynı evde yasıyor lar. Bulasmıstur dıyorum anlamıyor. Eşimde bak getırelım sonra annemı ıstemıyorsunuz dıyecekler dıyor. Akşam getırelım dedi.Cok kararsızım
Yer yatağı var mı diye sordunuz mu peki kıza ??????Yani yaz ayındayız yere bi yatak yapmak zor değil. Ben yanıma alırdım sorduğunuz için söylüyorum. Anneniz kardeşimize kıyamaz ve çok dikkat etmez muhtemelen. Göze alamazdım hastalığın ağır geçirilmesinde virüs yükü çok etkili çünkü. Siz almak istemiyorsanız doğrudan söyleyin.
Kan testi mi ? Korona da PCR testi var nasıl kan testi ?Benzer durumu Cok daha yeni yaşadım... Kaynım korona olmustu ve kayınpederim test sonucu cıktıgı gün bağ evine gitmişti kendisine bulasmaması için... Ama maalesef coktan enfekte olmustu belirtisi 10 gün sonra cıktı 11. Gün pozitif oldugunu öğrendi... Yani tavsiyem hemen bir kan testi ve ciğer röntgeniyle annenizi muayene ettirin sonra alın... Erken
Devlet hastanesi bildiğim kadarıyla temaslı lara test yapmıyor ancak çok kötü olursa temaslı o zaman tedavi için yapıyorlar.. biz özelde yaptırdık belirtiler Baş gösterince...
Yazık...Ben getirmeme taraftarıyım zaten. Kardeşim laf anlamıyor. Annemı ıstemıyorsun evınde, test yaptır negatıfse götür dedi. Kulucka süresi var, götüremem dedım. Bayaa kavga ettik.Götürmeyecegim, aynı evde kalsınlar.
Siz de kardesinizin ayni sekilde ustune gidin. Annemi evde istemiyorsun diyeBen getirmeme taraftarıyım zaten. Kardeşim laf anlamıyor. Annemı ıstemıyorsun evınde, test yaptır negatıfse götür dedi. Kulucka süresi var, götüremem dedım. Bayaa kavga ettik.Götürmeyecegim, aynı evde kalsınlar.
Yazık...
Anneniz siz hastayken cocuklugunuzda sizi ellere mi attı .
Ben olsam yatagimi anneme veririm kedilerimle salonda yatarım .annem gözümün önünde olacak
Yok şuan ikisi aynı evde zaten. Aslında kardeşim grip gibi agır atlatmıyor. Annemde hiç belirti yok. 14 gün çıkmayacaklar.Siz de kardesinizin ayni sekilde ustune gidin. Annemi evde istemiyorsun diye
Teşekkür ederim evet henüz aşı çıkmamıştı annemlere de bana daçok geçmiş olsun.aşılarda yoktu o zamanlar değil mi?
1 hafta sonuna dogru agırlaşıyor hasta olan kişi.. Ama umarım kardeşiniz dediğiniz gibi atlatırYok şuan ikisi aynı evde zaten. Aslında kardeşim grip gibi agır atlatmıyor. Annemde hiç belirti yok. 14 gün çıkmayacaklar.
Mevzu bulaşıcı hastalık normal bir hastalık değil ki ajitasyona yer yok bu konuda.konu sahibi annesini yanına alsa hep beraber covit olsalar eşi iş yerine taşısa bu zincir annenize kadar ulaşsa ne yapardınız?..Konudaki anne zaten riske maruz kalmış temaslı amaç başka annelere bulaşmasın daha fazla kişinin canı yanmasın..Yazık...
Anneniz siz hastayken cocuklugunuzda sizi ellere mi attı .
Ben olsam yatagimi anneme veririm kedilerimle salonda yatarım .annem gözümün önünde olacak
Türkiye sınırları içinde yaşamıyor musunuz? 12 yaşa kadar indi aşı burada.Teşekkür ederim evet henüz aşı çıkmamıştı annemlere de bana da
Teşekkür ederim evet henüz aşı çıkmamıştı annemlere de bana da
Pardon sizi konu sahibi sandım. Geçmiş olsun.Türkiye sınırları içinde yaşamıyor musunuz? 12 yaşa kadar indi aşı burada.
Bulasmistir ayni evdelerse sonucta solunum yoluyla geciyor. Uyurken nefesinu tutuyomuymus kardesiniz. Anneniz de test yaptirsinKız kardeşim annemle yaşıyor. Kardeşim korona oldu. Testi pozitif.Grip gibi. Annemi size götürün diyor.Annem şuan evde degil. Annemde belirti yok. Napayım sizce. Kardeşim markette çalışıyor ve gece gelip yatıyorum bulaşmaz diyor. Sizce napayım getireyim mi annemi? Anneme bulaşmıştır diyorum. Bulaşmamıştır diyor
Ooooo bide ayni odadalar gecmis olsun annenizin negatif olma ihtimali yok . Nisanlida 5 gun sayip test yaptirsin.Heh evet. Ama aynı odada uyuyolar. Dün nısanlısı ıle bulustu mesela
içim karardı.şu yaşadığımız hayata bakkkkOoooo bide ayni odadalar gecmis olsun annenizin negatif olma ihtimali yok . Nisanlida 5 gun sayip test yaptirsin.