Napcagımı bilmiyorum :(

Aile hekimine bazı sebeplerden dolayı gidemem
En erken altı ay önce alabilirsiniz diyor orda. Yani düğüne yedi ay varsa şimdi alamazsın, bir ay sonra alırsın. Daha okuduğunu anlayamıyor evlenmeye kalkıyor. Evlen evlen, geç kaldın.
Ne saçmalıyorsun sen ya ? Okudugunu anlayana bak hele sorduğum şey belediye başvuru yapıldıktan 6 ay sonrasına gün veriyormuş bende diyorum yıldırım nikahı istiyorum başvuru yaptığım haftaya gün alabilir miyim diyorum. Bence sende boşan yada hiç evlenme

Yanlış okumuşsun diyorum işte, tekrar oku. Hiç bir okuduğunu anlamıyorsun ki, benim yazdığımı da anlamamışsın gayet açıklayıcı olduğu halde.
Tekrar deniyorum. Orda diyor ki nikah gününü en erken altı ay öncesinden alabilirsin, altı ay önce alman gerekir demiyor. İstersen üç ay önce al istersen üç gün önce. Ama en erken altı ay önce, yedi ay önce alamazsın. Anlatabildim mi acaba, pek ümidim yok.

Evlilik yaşı 25'e çıkarılmalı...

6 ay sonrasına gün vermiyor yalnız, en erken 6 ay önceden başvurman gerekiyor Yine anlamamışsın...
Ailenin izniyle evlenemiyor musun?

pardon ama ben bunu zaten biliyorum sorduğum soruyu anlayamıyorsun ki ? Başvuru yaptığım haftaya gün bulabilir myim sizce diyorummmmmmmmmmm bilmem anlatabildim mi? git sinirini başkasından çıkar saçma sapan yazmak için yazma

Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

6 ay sonrasina gun vermiyor.. Nikah zamanina 6 ay kala islem yaptirabilirsin gununu alabilirsin diyor. Onumuzdeki 6 ay icindeki herhangi bi gunu kapsiyor musaitlik durumuna gore..

Aile hekimine niye gitmiyorsun ki? ailen duymasın diyeyse aile hekiminin de başka işi yok senin ailene haber verecek değil.

Başka da aile hekimine gitmemek için nasıl bir sebep olabilir bilemedim

Gelip buraya konu acma sonradan lutfen.. yardim edin ablalarim diyerekten. Cunku bu konudaki buyuklere yazdigin mesajlar saygisizca.
Ne diyelim pisman olmazsiniz insallah karismaya hakkimiz yok tabiki.
Bu arada Buraya konu aciyorsaniz herkes yorum yapabilir istedigi yorumu yapabilir kurallar ve saygi cercevesinde.

Canım sen gebe misin? Bundan mı çekiniyorsun?

Bak her ne olursa olsun evliliği bir kurtuluş olarak görüyorsun, yapma. İstersen anlat. Belki çözüm vardır. Bu kadar insan boşuna yanlış yapıyorsun diyor olamaz ya? Her şeyin çözümü var. Evlenme bu yaşta yapma bunu kendine.

17-18 yaş maalesef anlattıklarımızı anlayacak yaş değil kızlar, kendi 17 mi düşünüyorum üni 1 deydim o zaman ve güzel bir bölümdü kazandığım ama üni okumuyor olsam sevgilim evlenelim dese koşa koşa giderdim herhalde. düğünlerde hayran hayran gelin damat izlediğim "ayhhh ne şanslılar" diye baktığım yıllardı.

20 den sonra aklım başıma geldi. verilmiş sadakam vardı ki 17 yaşındaki kafamla gidip evlenmedim ama 17 yaşındaki kafayla evlenmeye karar versem pek kimseyi dinlemezdim.

Konu sahibi çok pişman olacaksın. seni de senden başka durduracak kimse olmaz şu saatten sonra. yakma hayatını otur bir daha düşün...

Umarım 3 sene sonra "b.k mu vardı evlendim" diye pişman olmazsın...

Kardeşim hayırlı olsun Bahçelievler evlendirme dairesine git piramit in ordaki idi yanlış hatırlamıyorsam durumunu izah et düğün sezonu değil zaten ben istanbul ankaraya gittim günü bir gün içinde aldım evraklarını önceden hazırla yavaş yavaş vaktin var daha internetten baktım ben İstanbulda hazırladım sadece sağlık raporunu ankaradan aldım. Bayanlar yuva kurmak kutsaldır bari bunu eleştiri mevzusu yapmayın aile birliğine saygınız olsun.

Ben de buldum galiba

Konu sahibi, kolay desifre olacaginiz bir kullanici adi secmeyin bence. Mustakbel beyin baya aktif cunku kendisi hakkinda fazla bilgi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…