- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi hsgyayincilik
-
Üyenin ismine baksana :))Nerden buldun kız
Daçmin gaç deşifre oldunÜyenin ismine baksana :))
Ne saçmalıyorsun sen ya ? Okudugunu anlayana bak heleEn erken altı ay önce alabilirsiniz diyor orda. Yani düğüne yedi ay varsa şimdi alamazsın, bir ay sonra alırsın. Daha okuduğunu anlayamıyor evlenmeye kalkıyor. Evlen evlen, geç kaldın.
Aile hekimine bazı sebeplerden dolayı gidemem
Ne saçmalıyorsun sen ya ? Okudugunu anlayana bak helesorduğum şey belediye başvuru yapıldıktan 6 ay sonrasına gün veriyormuş bende diyorum yıldırım nikahı istiyorum başvuru yaptığım haftaya gün alabilir miyim diyorum. Bence sende boşan yada hiç evlenme
6 ay sonrasına gün vermiyor yalnız, en erken 6 ay önceden başvurman gerekiyorAile hekimine bazı sebeplerden dolayı gidemem
Ne saçmalıyorsun sen ya ? Okudugunu anlayana bak helesorduğum şey belediye başvuru yapıldıktan 6 ay sonrasına gün veriyormuş bende diyorum yıldırım nikahı istiyorum başvuru yaptığım haftaya gün alabilir miyim diyorum. Bence sende boşan yada hiç evlenme
pardon ama ben bunu zaten biliyorum sorduğum soruyu anlayamıyorsun ki ? Başvuru yaptığım haftaya gün bulabilir myim sizce diyorummmmmmmmmmm bilmem anlatabildim mi? git sinirini başkasından çıkar saçma sapan yazmak için yazmaYanlış okumuşsun diyorum işte, tekrar oku. Hiç bir okuduğunu anlamıyorsun ki, benim yazdığımı da anlamamışsın gayet açıklayıcı olduğu halde.
Tekrar deniyorum. Orda diyor ki nikah gününü en erken altı ay öncesinden alabilirsin, altı ay önce alman gerekir demiyor. İstersen üç ay önce al istersen üç gün önce. Ama en erken altı ay önce, yedi ay önce alamazsın. Anlatabildim mi acaba, pek ümidim yok.
Evlilik yaşı 25'e çıkarılmalı...
pardon ama ben bunu zaten biliyorum sorduğum soruyu anlayamıyorsun ki ? Başvuru yaptığım haftaya gün bulabilir myim sizce diyorummmmmmmmmmm bilmem anlatabildim mi? git sinirini başkasından çıkar saçma sapan yazmak için yazma
6 ay sonrasina gun vermiyor.. Nikah zamanina 6 ay kala islem yaptirabilirsin gununu alabilirsin diyor. Onumuzdeki 6 ay icindeki herhangi bi gunu kapsiyor musaitlik durumuna gore..Aile hekimine bazı sebeplerden dolayı gidemem
6 ay sonrasına gün veriyor diyorsun, neyi biliyorsun ya?pardon ama ben bunu zaten biliyorum sorduğum soruyu anlayamıyorsun ki ? Başvuru yaptığım haftaya gün bulabilir myim sizce diyorummmmmmmmmmm bilmem anlatabildim mi? git sinirini başkasından çıkar saçma sapan yazmak için yazma
Ah be yavrum ya, az önce niye kendine bunu yapıyor diye üzüldüm ve çok kolay bir şekilde nişanlının kimliğini buldum.
Senin de resmin var. O sensen tabi.
Yapma canımın içi. Bak önünde uzun yıllar var. 18 yaşında neden evleneceksin ki? Güzelce okulunu okusan ne güzel olur halbuki.
Ah be yemin ediyorum çok üzüldüm ya.
Kardeşim hayırlı olsun Bahçelievler evlendirme dairesine git piramit in ordaki idi yanlış hatırlamıyorsam durumunu izah et düğün sezonu değil zaten ben istanbul ankaraya gittim günü bir gün içinde aldım evraklarını önceden hazırla yavaş yavaş vaktin var daha internetten baktım ben İstanbulda hazırladım sadece sağlık raporunu ankaradan aldım. Bayanlar yuva kurmak kutsaldır bari bunu eleştiri mevzusu yapmayın aile birliğine saygınız olsun.Arkadaşlar ben 1 ocakta 18 ime giriyorum ve 2 ocakta gidip nikah başvurusunda bulunucaz. Belediyenin resmi sayfasında nikah tarıhınden 6 ay once başvuru yapın diyor. Bızım başvuru yaptığımız hafta gün almamız lazım. yanı 3-4 gun içinde nikahın kıyılmasını istiyoruz. Dedikleri doğru mu yoksa kış ayı olduğu için aynı hafta içerisinde gün alabilir miyim ? İstanbul Bahçelievler ilçesi
kusara bakmazsaniz size bişey sorabilir miyim ben bu siteye yeni üye oldum senin gibi bu şekilde nasıl soru soracağımı bilmiyorum bilgilendirir misinYargı istemiyorum cevap istiyorum kimse kimsenın hayatını bilemez.
Ah be yavrum ya, az önce niye kendine bunu yapıyor diye üzüldüm ve çok kolay bir şekilde nişanlının kimliğini buldum.
Senin de resmin var. O sensen tabi.
Yapma canımın içi. Bak önünde uzun yıllar var. 18 yaşında neden evleneceksin ki? Güzelce okulunu okusan ne güzel olur halbuki.
Ah be yemin ediyorum çok üzüldüm ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?