- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi hsgyayincilik
-
Evlilik insanın kendini hazır hissetmesiyle olur... kimisi 18 de hazırım der kimisi 30 da daha hazır hissetmiyorum der ...herşeye karışmakda olmuyor hanımlar.... konu sahibi sende yangından mal kaçırır gibi bir halde var ama nedense ...hamilemisin ki acep
Bu ülkede ne kadar çok küçük yaşta sevgilisine kaçıp şiddet gören kadın var haberiniz var mı?Evlilik insanın kendini hazır hissetmesiyle olur... kimisi 18 de hazırım der kimisi 30 da daha hazır hissetmiyorum der ...herşeye karışmakda olmuyor hanımlar.... konu sahibi sende yangından mal kaçırır gibi bir halde var ama nedense ...hamilemisin ki acep
Hazirim demekle olmuyor bu isler ama
18 yasindaki bana hazirim dese nolur demese nolur ?
Eline bez versen kicini bile adamakilli silemez ..
Boyle ara gazi vermeyin ..
Daha cuma gunu 3 cocuklu bi kadin koca dayagindan korkarak kendini 4. Kattan atarak yasamina son verdi ..
Kucuk yasta evlilik
Pespese cocuklar
Bence hazırım demekle oluyor... insan kendini bilir sonuçta ... her küçük yaşta evlilik yapan mutsuz dayak yiyor diye birşey yok... 30dan sonra evlenip tokatla tanışan kadınlarda var.. şimdi 18 yaşında kız konu açsa sevgilimle seviştim pişmanım dese reşit kızsın kendin istedin kendin yaptın deriz ama dimi ? Burda mesele 18 yaşında evlenmesi değil bence gereksiz bir acele var mecburiyet varmış gibi
Aynen ben de o yaşta pek hazır hissediyordum18 de evliliğe hazır değilim diyen (sevgilisi olan) 5 kız bul, alınlarından öpücem. 17-18 de sevgilisi olan kızların %90 ı kendini evliliğe hazır hisseder bence. tabi gerçekte ne kadar hazır olduğu sayfalarca tartışılır
Bence hazırım demekle oluyor... insan kendini bilir sonuçta ... her küçük yaşta evlilik yapan mutsuz dayak yiyor diye birşey yok... 30dan sonra evlenip tokatla tanışan kadınlarda var.. şimdi 18 yaşında kız konu açsa sevgilimle seviştim pişmanım dese reşit kızsın kendin istedin kendin yaptın deriz ama dimi ? Burda mesele 18 yaşında evlenmesi değil bence gereksiz bir acele var mecburiyet varmış gibi
Ben valla 17 imde hic evlenmek istemedim o zamanda vardi sevgilim, daha sonra 19 yaşında eşimle tanıştım 24 yaşında da hiç hazır hissetmedim daha erken diye düşündüm 28.5 yaşında evlendim tabi 25 yaşında evlensem iyi olurdu... ama evlilik meraklısı olmadim hiç lisede ya da o yaşlarda hic evlilik hayal etmedim sevgiliyle yapilan hayallerde hic evlilik olmadı ne bileyim ben mi garibim18 de evliliğe hazır değilim diyen (sevgilisi olan) 5 kız bul, alınlarından öpücem. 17-18 de sevgilisi olan kızların %90 ı kendini evliliğe hazır hisseder bence. tabi gerçekte ne kadar hazır olduğu sayfalarca tartışılır
Mesela konu sahibi "sevgilimle ayni evde yasamaya basladik ev tuttuk" falan dese eminim burda evliligi elestirenler ayakta alkislarlardi cok eminim...Kardeşim hayırlı olsun Bahçelievler evlendirme dairesine git piramit in ordaki idi yanlış hatırlamıyorsam durumunu izah et düğün sezonu değil zaten ben istanbul ankaraya gittim günü bir gün içinde aldım evraklarını önceden hazırla yavaş yavaş vaktin var daha internetten baktım ben İstanbulda hazırladım sadece sağlık raporunu ankaradan aldım. Bayanlar yuva kurmak kutsaldır bari bunu eleştiri mevzusu yapmayın aile birliğine saygınız olsun.
Mesela konu sahibi "sevgilimle ayni evde yasamaya basladik ev tuttuk" falan dese eminim burda evliligi elestirenler ayakta alkislarlardi cok eminim...
Mesela konu sahibi "sevgilimle ayni evde yasamaya basladik ev tuttuk" falan dese eminim burda evliligi elestirenler ayakta alkislarlardi cok eminim...
Bırak 6 ay sonra oksun gençliğini çocukluğunu 6 ay daha yaşamış olursun!
Cumlelerimi yazdiklarimi dikkatli okuyun! genelleme yapmis miyim 2 defa okuyun olur mu? anlamak istediginiz gibi anliyorsunuzKim alkislardi ya
Ne zannediyorsunuz siz buradaki kadinlari ?
Bu zamana kadar kim alkisladi boyle bi olayi ?
Ornek verin insanlari zan altinda birakmayin !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?