- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 31
- Konu Sahibi hsgyayincilik
-
Kardeşim hayırlı olsun Bahçelievler evlendirme dairesine git piramit in ordaki idi yanlış hatırlamıyorsam durumunu izah et düğün sezonu değil zaten ben istanbul ankaraya gittim günü bir gün içinde aldım evraklarını önceden hazırla yavaş yavaş vaktin var daha internetten baktım ben İstanbulda hazırladım sadece sağlık raporunu ankaradan aldım. Bayanlar yuva kurmak kutsaldır bari bunu eleştiri mevzusu yapmayın aile birliğine saygınız olsun.
Kardeşim hayırlı olsun Bahçelievler evlendirme dairesine git piramit in ordaki idi yanlış hatırlamıyorsam durumunu izah et düğün sezonu değil zaten ben istanbul ankaraya gittim günü bir gün içinde aldım evraklarını önceden hazırla yavaş yavaş vaktin var daha internetten baktım ben İstanbulda hazırladım sadece sağlık raporunu ankaradan aldım. Bayanlar yuva kurmak kutsaldır bari bunu eleştiri mevzusu yapmayın aile birliğine saygınız olsun.
Ben de buldum galiba
Konu sahibi, kolay desifre olacaginiz bir kullanici adi secmeyin bence. Mustakbel beyin baya aktif cunku kendisi hakkinda fazla bilgi var.
Bayanlar yuva kurmak kutsaldır bari bunu eleştiri mevzusu yapmayın aile birliğine saygınız olsun.
Nolduu ki yawKonu sahibi banlanip
Evlenmeye gitti
Banlandirdiniz kizi hayret bisi
Öncelikle eğitim olsun yuva hep olurKardeşim hayırlı olsun Bahçelievler evlendirme dairesine git piramit in ordaki idi yanlış hatırlamıyorsam durumunu izah et düğün sezonu değil zaten ben istanbul ankaraya gittim günü bir gün içinde aldım evraklarını önceden hazırla yavaş yavaş vaktin var daha internetten baktım ben İstanbulda hazırladım sadece sağlık raporunu ankaradan aldım. Bayanlar yuva kurmak kutsaldır bari bunu eleştiri mevzusu yapmayın aile birliğine saygınız olsun.
Konu sahibi banlanip
Evlenmeye gitti
Banlandirdiniz kizi hayret bisi
Nolduu ki yaw
Ben de buldum sanırım .. İnşallah pişman olmaz.. Ben 21 yaşında evlendim,şimdi diyorum ki keşke 25-26 ya kadar bekleseymişim. İnsanın en güzel yaşları bu zamanlar..Ay bi ben bulamadim galiba cok merak ettim hanimkizimizi :)
Evlilik insanın kendini hazır hissetmesiyle olur... kimisi 18 de hazırım der kimisi 30 da daha hazır hissetmiyorum der ...herşeye karışmakda olmuyor hanımlar.... konu sahibi sende yangından mal kaçırır gibi bir halde var ama nedense ...hamilemisin ki acep
Ben de buldum sanırım .. İnşallah pişman olmaz.. Ben 21 yaşında evlendim,şimdi diyorum ki keşke 25-26 ya kadar bekleseymişim. İnsanın en güzel yaşları bu zamanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?