Napcagımı bilmiyorum :(

Yuva kurduğu için eleştri mi yapıyoruz ordan öyle mi görünüyor? yok artık...

Yuva kurmak kutsaldir evet ama yaş 18 ya gercekten dusunemiyorum.hangi devirdeyiz 18 yasinda bu kiz dusunun 19 yasinda anne oldugunu sizce o bebegin sorumlulugunu alabilecek mi evinin esinin sorumlulugunu alabilecek mi?
Evlilik olgunluk gerektiren bir istir hic kusura bakmayin. 18 yaş daha cocuk demek okumak meslek sahibi olmak demek.

Bayanlar yuva kurmak kutsaldır bari bunu eleştiri mevzusu yapmayın aile birliğine saygınız olsun.

Apar topar aceleyle nikah gunu almak icin tirmalayarak mi aile birligi oluyor? Madem oyle zamani gelince usulunce yapilsin. Muhtemelen aileleri de devre disi birakmislar. Yasi kucuk birinin boyle bir evlilik yapmasi normal mi sence?

Ne yuvası ne aile birliği allah aşkına. Bu çocuğun anne babasının kurduğu ailenin birliğinde olması gerekir bu yaşta. Yuva dediğiniz de anne baba onayıyla kurulur. Böyle kaçak göçek değil.

Hayat şartlarını bilemezsiniz ama ayrıca evlendikten sonra da okuluna devam edebilir 27 yaşımda evlendim ben küçük yaşta evlilikleri tasvip etmiyorum yalnız dediğim gibi ne yaşadığını bilemeyiz

Öncelikle eğitim olsun yuva hep olur hem de ailelerin bilgisi dahilinde pek bir güzel olur

vay anasını nası buldunuz ya... çok fenasınız merak etmedim değil

anlaşılan çok aşırı acele bir durumlar var yıldırım nikahı vs hamile herhalde

Evlilik insanın kendini hazır hissetmesiyle olur... kimisi 18 de hazırım der kimisi 30 da daha hazır hissetmiyorum der ...herşeye karışmakda olmuyor hanımlar.... konu sahibi sende yangından mal kaçırır gibi bir halde var ama nedense ...hamilemisin ki acep

Ailesinin bilgisi yokmuymuş ben o kısmı atlamışım yanlıştasın o zaman kardeşim ailenin haberi onayı olmadan kurulan yuva sana huzur getirmez. Ki Annelerimizin onaylamadığı hangi doğrumuzun yanlış olduğunu görmedik ki

18 de evliliğe hazır değilim diyen (sevgilisi olan) 5 kız bul, alınlarından öpücem. 17-18 de sevgilisi olan kızların %90 ı kendini evliliğe hazır hisseder bence. tabi gerçekte ne kadar hazır olduğu sayfalarca tartışılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…