- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
Sabahları erken kaldırabilirsiniz
Eşimi kırmak istemiyor olabilirim.. Ailecek birbirimize kıyamayız daNiye ona söyleme ihtiyacı hissediyorsunuz ki, gidin kaldırın. Çok karışırsa da bu evde sen misin anne ben miyim karar verelim, diyebilirsiniz. Siz annesiniz, en iyi çocuğunuzu gözlemleyip en uygunu seçebilecek insan sizsiniz
Burnu kırmak mecazi anlamda söylenir yani onun inadını kırmaktan bahsediyor şair burada.. Farklı tavsiyelerinizvar mesela çaylar mesela egzersizler vsKıyamıyorsunuz ama burnunu kırmaktan bahsediyorsunuz. Alemsiniz valla....
Yeni yürümeye başladı bugün biraz uzun bi mesafe yürüdü o yormuş olmalı çabucak uyudu ama bu her zaman böyle olacak mı yaSabah 9 dan sonra muhakkak uyanması lazım, akşam da uyutmak istediğiz saatten 1 saat önce banyoda biraz oynatıp, küvet olabilir, leğen olabilir, bir banyo yaptırıp ondan sonra uyutabilirsiniz. Suyla oynamak bebeklerin hem iştahını açıyor hem de güzel uyku getiriyor.
kızım 12 aylık en geç 8:30-9 gibi yatar öğle uykusu geçe kaldıysa 9:30 u bulur uyuması nadir.Fakat 9 30 da yattığında bile 6:30 da max 7 de kalkar.Bu aralar aynı saatte uyanmaya başladı gece 2 gibi uyanıyor,geri uyutması biraz zaman alıyorEvet yakında 15 aylık olcaz.. Harika olmasa da işleyen bi uyku düzenimiz vardı. Memlekete gittim geldim ve tamamen mahvoldu..
Akşam 12 1 de yatıyor gündüz 10, 10.30 11 gibi uyanıyor.. Şim bırak istediği zaman uyusun diyor ona da ayrı bi ayarım kavga ede ede günlerdir sesim kısıldı adam anlamıyor uyku düzeni nedir büyğme hormonu ne zaman salgılanır bu düzen ömür boyu ona fayda sağlar her şeyi anlatıyorum ama anlamıyo kıyamadığını söylüyo.. Ama bana dilim dilim kıyıyo o ayrı ..
Onun uyku düzeni değiştiği için benim de her işim alt üst oldu.. Öğle uykusunu 2 de uyutmayı başardım ama yatağına koyduğu an tekrar kalkıyor bu haftalardır böyle.. Daha yeni kucağımda uyudu..
Ben de böyle olunca inanılmaz gergin oluyorum yani çocuğun sesi gülmesi bile beni delirtiyo sırf uyumadığı için.. Bana inat yapıyo ama kendisi artık bayılarak uyuyo o derece uykusuz..
Yabi kısaca napcam ben bu kızla.. Tek düşündüğüm öğle saatinde uyumadan sadece emziriyorum acaba o mu uyutmuyo acıkıyo ve uyumak istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?