napcam ben ya:(

Nasıl böyle bir kanıya vardın? Uzun oldu deyip anlatmadan geçersen biz de bir şey diyemeyiz ki.
Aralarında bir şey varsa yakın olmaları mı iyi; uzak olmaları mı iyi? Gibi bir soru olabilir mi mantık çerçevesinde??
Bir kere aralarında bir şey varsa uzak da olsa yakın da olsa bu başlı başına bir sorun değil mi?
Sen paranoya yapıyorsan başkasının günahını da alıp evliliğine huzursuzluk verme bence.

eminseniz evinize sokmayın o insanı , aynı ortamda bulunmayın ve bir yanlış hareketini gördüğünüzde açıkça konuşun sizin korkacak çekinecek bir şeyiniz yok

akrabalarımızdan bile neler görür duyar hale geldik

ben de kocasının yanında onun kocası sen misin yoksa benim koca mı belli değil derim.hem de onun yanında

ben de kocasının yanında onun kocası sen misin yoksa benim koca mı belli değil derim.hem de onun yanında

offf çok sinir bozucu

büyük konuşmam istemem de öyle bişey görsem ortamda kim olursa olsun ayağa kaldırırım ortalığı , ben niye çekineyim ki o çekinmiyorsa ahlaksız insanlar

bir şekilde dedikodusunu çıkarın.yayılsın ortalığa.

o kadını şöyle saçından tuttuğun gibi bir çeviriceksin evire çevire öyle bir dövüceksin ki bak bakalım daha adımını atıyor mu için öyle soğur ki

Bi guzelce uyar cek kenara konus baktn laftan anlamiyo bi guzelce patlat agzini burnunu.ama esinde ona karsi doluysa soeun farkli.kendi annene soyle o size geldgnde annende glsn tawirlarna baksn dedign gibiyse annen halleder Allah yardmcn olsn

merhaba bence yakınına taşınmanı engelleme eğer aralarında birşey varsa bunu öğrenebilmen daha kolay olur diğer türlü uzağında olursa ne olduğundan hbrin olmaz
sadece yakınına geldiği zaman arana seviye kur bahaneler sun evine gelmesine izin verme sende ona gitme

madem sordun anlatayım ozaman. ben önceden yakı olduğumuz için onlarla ve aklıma böyle birşey gelmediği için herşeyimi anlatıyodum.eşimle yanlarında kavga ediyoduk eşime göre benim daha çok sesim çıkar kavga esnasında .buna dayanarak sürekli eşimin yanında öyle yapma tugce kızar sana. bir gün eşim banyoya girecekti bunlarda bizdeydi eşim banyoya girecem ben dedi.kız direkman banyoya girme tuğçe sana kızar şimdi dedi.yani ben eşime kızıyorum ya onların yanında sürekli gözüne sokmaya çalışıyo senin eşin sana kötü dawranıyodiye.eşimi kılıbık yapıyo yani anlıycan.bir keresinde pikniğe gittik eşimle elele gezmeye çıktık biz akrabalardan biri ay ne güzel çifte kumrular gibi aşk yaşıola demiş kızın tepkisi artık aşkmı yaşıyolar tuğçe kızıyomu kenana bilemem demiş.kaynanası zaten benim teyzem olur. bana birgün kendi ağzıyla kızım seni kıskanıyo bu dedi yaptığın herşeyi kıskanıyo dedi.sonra eşimle yanyana oturduğumda samimi olduğumda rengi atıyo kızın.benim ewimde bile eşim su istiyo benden önce o atılıyo ben getirrim diye.eşimin ekmeğinin arasına yumurta ve domates koyarak sewdiğini biliyo mesela.eşimle ilgili her konuda çok dikkatli.sürekli eşimi soruyo.daha neler neler.mesela eşi için saçını bile taramaz ama biz gideceğimiz zaman saçını yapıyo.saçları sarıydı eşim siyah sewiyo dedim ertesi gün saçını siyaha boyatmış salak.ben kimseye iftira atcak biri değilim herşeyden önce allahtan korkarım dahada birsürü şey war.

Bi guzelce uyar cek kenara konus baktn laftan anlamiyo bi guzelce patlat agzini burnunu.ama esinde ona karsi doluysa soeun farkli.kendi annene soyle o size geldgnde annende glsn tawirlarna baksn dedign gibiyse annen halleder Allah yardmcn olsn

ya konuşsam direkman bana iftira atıyo derler yoksa çoktan azına etmiştim onun ben bide babamdan çok korkuyorum

Hadi kızın ilgisi var da eşin ne alemde?

çok fena...teyzenizin gelini olması bu kadar yakın olmanızı gerektirmiyor.anası bile farkettikten sonra bir bahaneyle def edilir yani

Onun yaninda sen sen ol esine sakin kizma cok iyi dawran

bi guzelce uyar cek kenara konus baktn laftan anlamiyo bi guzelce patlat agzini burnunu.ama esinde ona karsi doluysa soeun farkli.kendi annene soyle o size geldgnde annende glsn tawirlarna baksn dedign gibiyse annen halleder allah yardmcn olsn

ayrıca sürekli yatak odamdaki ilişkimi inceliyo ayıptır söylemesi ilişkiye girdiğimi fln soruo.yeni ew aldık artık tadını çıkartmışsınız siz dio.jakuzi koyduk ewe iyice tadını çıkarttınızmı bari diyo

yuhhh

bunlara nasıl müsade ettinizzz eşinizle özel kavganızı ortalıkta yapmanızın zararları işte ne demek yaa benım eşime su getiricek saçını boyatıcak falan nedne o insanı evinize sokuyorsunuz aynı ortamlarda bulunuyosunuz ne münasebet bu yüzü ona siz ve eşinizz vermiş çok sinirlendim

Bence tepene sen çıkarmışsın bu kızı.
Belki eşinde gözü yok da fazla yüz göz olmuşsunuz.
Benim annem kocamla ilişkimi soramaz dışarıdakine ne oluyor.
Sert çıkmayı öğrenmelisin mahremin hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…