yakın akraba olduğumuz için kimse böyle birşey konduramaz yani gözümüzle bile görsek yok deris yani ne diyebilirsinki ama ilk defa böyle birşey başıma geldi benim sonradan farkettim zaten bende kondurmadım önce bayağı gözlemledim hareketlerini fln ama şimdi eminim aile ilişkiler bozulcak ortaık ayağa kalkcak diye birşeyde diyemiyorum kimseye
bildiğiniz gibi deil ilgisi kendi eşine bile bu kadar ilgili değil .kendi eşinden nefret ediyo zaten. benim eşimde onun eşiyle kıyaslanamaz bile.yaptıklarını yazsam roman olur burda.benim eşimin arasını açmak içinde elinden geleni yapıyor. benim eşime karşı olan dawranışlarımı eleştiriyo eşimin yanında beni küçük düşürmeye çalışıyo. bizde kavga ediyoruz bu yüzden sürekli
ben de kocasının yanında onun kocası sen misin yoksa benim koca mı belli değil derim.hem de onun yanında
yakın akraba olduğumuz için kimse böyle birşey konduramaz yani gözümüzle bile görsek yok deris yani ne diyebilirsinki ama ilk defa böyle birşey başıma geldi benim sonradan farkettim zaten bende kondurmadım önce bayağı gözlemledim hareketlerini fln ama şimdi eminim aile ilişkiler bozulcak ortaık ayağa kalkcak diye birşeyde diyemiyorum kimseye
o kadını şöyle saçından tuttuğun gibi bir çeviriceksinevire çevire öyle bir dövüceksin ki bak bakalım daha adımını atıyor mu için öyle soğur ki
bir şekilde dedikodusunu çıkarın.yayılsın ortalığa.
mrb arkadaşlar.nasıl anlatcamı bilemiorum ama sıkıntım büyük .yakın bi akarabamın geliniyle eşim arasında duygusal anlamda bişeyler olduğuna inanıyorum.eşimde bunu bilyo hatta kavga ettik o kız yüzünden.şimdide yakınıma taşınmak istiyorlar ne yapmalıyım sizce ? kızın ilgisinden çok eminim.aralarında birşey warmı onu kestiremiyorum.kime anlattıysam yapılanları kesinlikle kızda ilgi war diyo çok uzun olduğu için yazamıycam.yakınımda olmalarımı iyi uzağımda olmalarımı?uzağımda olursa acaba görüşüolarmı diycem.diğer türlü yakınıma taşınırsada her gün görüşcez mecburen napcam ben ya yardım edin.paranoya deil hayatımda ilk kez birine karşı böyle düşünüorum yanlış anlaşılmasın.
Bi guzelce uyar cek kenara konus baktn laftan anlamiyo bi guzelce patlat agzini burnunu.ama esinde ona karsi doluysa soeun farkli.kendi annene soyle o size geldgnde annende glsn tawirlarna baksn dedign gibiyse annen halleder Allah yardmcn olsn
madem sordun anlatayım ozaman. ben önceden yakı olduğumuz için onlarla ve aklıma böyle birşey gelmediği için herşeyimi anlatıyodum.eşimle yanlarında kavga ediyoduk eşime göre benim daha çok sesim çıkar kavga esnasında .buna dayanarak sürekli eşimin yanında öyle yapma tugce kızar sana. bir gün eşim banyoya girecekti bunlarda bizdeydi eşim banyoya girecem ben dedi.kız direkman banyoya girme tuğçe sana kızar şimdi dedi.yani ben eşime kızıyorum ya onların yanında sürekli gözüne sokmaya çalışıyo senin eşin sana kötü dawranıyodiye.eşimi kılıbık yapıyo yani anlıycan.bir keresinde pikniğe gittik eşimle elele gezmeye çıktık biz akrabalardan biri ay ne güzel çifte kumrular gibi aşk yaşıola demiş kızın tepkisi artık aşkmı yaşıyolar tuğçe kızıyomu kenana bilemem demiş.kaynanası zaten benim teyzem olur. bana birgün kendi ağzıyla kızım seni kıskanıyo bu dedi yaptığın herşeyi kıskanıyo dedi.sonra eşimle yanyana oturduğumda samimi olduğumda rengi atıyo kızın.benim ewimde bile eşim su istiyo benden önce o atılıyo ben getirrim diye.eşimin ekmeğinin arasına yumurta ve domates koyarak sewdiğini biliyo mesela.eşimle ilgili her konuda çok dikkatli.sürekli eşimi soruyo.daha neler neler.mesela eşi için saçını bile taramaz ama biz gideceğimiz zaman saçını yapıyo.saçları sarıydı eşim siyah sewiyo dedim ertesi gün saçını siyaha boyatmış salak.ben kimseye iftira atcak biri değilim herşeyden önce allahtan korkarım dahada birsürü şey war.
madem sordun anlatayım ozaman. ben önceden yakı olduğumuz için onlarla ve aklıma böyle birşey gelmediği için herşeyimi anlatıyodum.eşimle yanlarında kavga ediyoduk eşime göre benim daha çok sesim çıkar kavga esnasında .buna dayanarak sürekli eşimin yanında öyle yapma tugce kızar sana. bir gün eşim banyoya girecekti bunlarda bizdeydi eşim banyoya girecem ben dedi.kız direkman banyoya girme tuğçe sana kızar şimdi dedi.yani ben eşime kızıyorum ya onların yanında sürekli gözüne sokmaya çalışıyo senin eşin sana kötü dawranıyodiye.eşimi kılıbık yapıyo yani anlıycan.bir keresinde pikniğe gittik eşimle elele gezmeye çıktık biz akrabalardan biri ay ne güzel çifte kumrular gibi aşk yaşıola demiş kızın tepkisi artık aşkmı yaşıyolar tuğçe kızıyomu kenana bilemem demiş.kaynanası zaten benim teyzem olur. bana birgün kendi ağzıyla kızım seni kıskanıyo bu dedi yaptığın herşeyi kıskanıyo dedi.sonra eşimle yanyana oturduğumda samimi olduğumda rengi atıyo kızın.benim ewimde bile eşim su istiyo benden önce o atılıyo ben getirrim diye.eşimin ekmeğinin arasına yumurta ve domates koyarak sewdiğini biliyo mesela.eşimle ilgili her konuda çok dikkatli.sürekli eşimi soruyo.daha neler neler.mesela eşi için saçını bile taramaz ama biz gideceğimiz zaman saçını yapıyo.saçları sarıydı eşim siyah sewiyo dedim ertesi gün saçını siyaha boyatmış salak.ben kimseye iftira atcak biri değilim herşeyden önce allahtan korkarım dahada birsürü şey war.
bi guzelce uyar cek kenara konus baktn laftan anlamiyo bi guzelce patlat agzini burnunu.ama esinde ona karsi doluysa soeun farkli.kendi annene soyle o size geldgnde annende glsn tawirlarna baksn dedign gibiyse annen halleder allah yardmcn olsn
onun yaninda sen sen ol esine sakin kizma cok iyi dawran
ya konuşsam direkman bana iftira atıyo derler yoksa çoktan azına etmiştim onun ben bide babamdan çok korkuyorum
ayrıca sürekli yatak odamdaki ilişkimi inceliyo ayıptır söylemesi ilişkiye girdiğimi fln soruo.yeni ew aldık artık tadını çıkartmışsınız siz dio.jakuzi koyduk ewe iyice tadını çıkarttınızmı bari diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?