ayrıca sürekli yatak odamdaki ilişkimi inceliyo ayıptır söylemesi ilişkiye girdiğimi fln soruo.yeni ew aldık artık tadını çıkartmışsınız siz dio.jakuzi koyduk ewe iyice tadını çıkarttınızmı bari diyo
Aynen tepeme ben çıkarttım safmışım önceden ya herkesi kendim gibi biliorum onların yanında kavga ettim tüm açıklarımı biliyo.bide ben şimdi arama mesafe koydum gidip gelmek istemiorum kızda tawırlarımda bişeyle hissettiğimi anladı iyice üstüme geliyo psikolojimi bozmak için.
Aynen tepeme ben çıkarttım safmışım önceden ya herkesi kendim gibi biliorum onların yanında kavga ettim tüm açıklarımı biliyo.bide ben şimdi arama mesafe koydum gidip gelmek istemiorum kızda tawırlarımda bişeyle hissettiğimi anladı iyice üstüme geliyo psikolojimi bozmak için.
Bazı insanlar vardır karşısındakinin mahremini merak eder. Aslında bu tür şeyleri normal konuşma gibi konuşmaktan çekinmez. Anladığım kadarıyla bu kız da yatak odanızı soruyormuş ama sen de bununla soru cevap yapıyorsan muhabbet haline dönüşmüş bu. Durması gereken yeri bilmiyorsa sen bir kere adam gibi gösterirsen mesafeni bir daha yapamazdı.
o soruyo ben dikkate almıyorum duymamaış gibi yapıyorum ya öyle deyip geçiştiriyorum
hahaha kız sarı saçlıydı eşim siyah seviyor diye siyaha mı boyadı saçını ?
=)) ben o kızı maymun ederdim =)) şekilden şekle sokarım =)
eşim yeşil far bordo ruj kırmızı allık kombinasyonunu çok seviyor desene bi =))
:) bu arada eşi sarı saçı sewiyo kızın. hadisei fln beğeniyo kızda bildiği halde boyatmış walla saçını. ben zaten denemek için söyledim akalım napcak diye.eşinden çok benim eşi önemsiyo demekki
:) bu arada eşi sarı saçı sewiyo kızın. hadisei fln beğeniyo kızda bildiği halde boyatmış walla saçını. ben zaten denemek için söyledim akalım napcak diye.eşinden çok benim eşi önemsiyo demekki
bu kızın bir tarzı yok o zaman,kime beğendiricekse ona göre hareket ediyor
çok basit ve tehlikeli..kızı boşver eşe bak sen ...memnun mu bu durumdan ..
aslında memnundur kim olmaz ki ...egosu tavandır beğenildiği için...
önnemli olan ...bazı şeylere meyillimidir? Ne hissediyorsun
biraz daha bu kız böyle işve cilve yaparsa ne olur bilmem eşimde eskisinden daha çok dikkat ediyodur hareketlerine kızın. nede olsa ben söyledim kızın ilgisi war sna dieeşşeğin aklına karpuz kabuğunu soktum..kesin eşimde gördüğüm birşey yok aldatcağını sanmıorum ama bir taraftanda erkek diorum bilmiorum kafam arapsaçı gibi.emin olsam zaten direk boşancam.eşim normalde dışardan kime sorarsanız aldatmaz seni derler.
madem sordun anlatayım ozaman. ben önceden yakı olduğumuz için onlarla ve aklıma böyle birşey gelmediği için herşeyimi anlatıyodum.eşimle yanlarında kavga ediyoduk eşime göre benim daha çok sesim çıkar kavga esnasında .buna dayanarak sürekli eşimin yanında öyle yapma tugce kızar sana. bir gün eşim banyoya girecekti bunlarda bizdeydi eşim banyoya girecem ben dedi.kız direkman banyoya girme tuğçe sana kızar şimdi dedi.yani ben eşime kızıyorum ya onların yanında sürekli gözüne sokmaya çalışıyo senin eşin sana kötü dawranıyodiye.eşimi kılıbık yapıyo yani anlıycan.bir keresinde pikniğe gittik eşimle elele gezmeye çıktık biz akrabalardan biri ay ne güzel çifte kumrular gibi aşk yaşıola demiş kızın tepkisi artık aşkmı yaşıyolar tuğçe kızıyomu kenana bilemem demiş.kaynanası zaten benim teyzem olur. bana birgün kendi ağzıyla kızım seni kıskanıyo bu dedi yaptığın herşeyi kıskanıyo dedi.sonra eşimle yanyana oturduğumda samimi olduğumda rengi atıyo kızın.benim ewimde bile eşim su istiyo benden önce o atılıyo ben getirrim diye.eşimin ekmeğinin arasına yumurta ve domates koyarak sewdiğini biliyo mesela.eşimle ilgili her konuda çok dikkatli.sürekli eşimi soruyo.daha neler neler.mesela eşi için saçını bile taramaz ama biz gideceğimiz zaman saçını yapıyo.saçları sarıydı eşim siyah sewiyo dedim ertesi gün saçını siyaha boyatmış salak.ben kimseye iftira atcak biri değilim herşeyden önce allahtan korkarım dahada birsürü şey war.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?