napcam ben ya:(

Eşime söyledim oda farkında zaten oda benim korkumdanmıdır bilmem gidip gelmek istemiyo.ya emin olsam direk boşancam kız önemli değilde, eşimden emin değilim.

Aynen tepeme ben çıkarttım safmışım önceden ya herkesi kendim gibi biliorum onların yanında kavga ettim tüm açıklarımı biliyo.bide ben şimdi arama mesafe koydum gidip gelmek istemiorum kızda tawırlarımda bişeyle hissettiğimi anladı iyice üstüme geliyo psikolojimi bozmak için.

Babalar zatn hep baskasinin cocugunu dusunur kndi ewladni dusunmz esinle otur bi guzelce konus.mahreminide kimseye anlatma sanane de cik gidip glmyn onlarn yanibdada esine toz kondurma

Seni ictn yikmaya calisyo psikolojini etklyerek.cocugunuz yokmu

Bazı insanlar vardır karşısındakinin mahremini merak eder. Aslında bu tür şeyleri normal konuşma gibi konuşmaktan çekinmez. Anladığım kadarıyla bu kız da yatak odanızı soruyormuş ama sen de bununla soru cevap yapıyorsan muhabbet haline dönüşmüş bu. Durması gereken yeri bilmiyorsa sen bir kere adam gibi gösterirsen mesafeni bir daha yapamazdı.

Kendin gibi görmekle ne alakası var ki?
Mahremiyet diye duygudan haberin yok sanırım.
Ben kızın eşine karşı bir hissi olduğunu düşünmüyorum.
Sadece o cahil ve fazla meraklı sen de patavatsızlık yapıp hem mahremiyetini anlatmışsın hem de eşini azarlayıp durmuşsun.
O hala merak etmeye devam ediyor,senden bir muhabbet çıkmayınca canı sıkılıyor bence.
Ama yok eşimden şüpheleniyorum dersen,o zaman yapacak pek bir şey yok.

o soruyo ben dikkate almıyorum duymamaış gibi yapıyorum ya öyle deyip geçiştiriyorum

canım zor durum geçmiş olsun.hemen geçip gitsin.... bence yine öyle birşey derse yani eşinin yanında tuğçe kızar gibisinden biz arayı düzelttik şekerim de... her ilişkide olurmuş böyle şeyler de.sende dikkat et olmasın sizdede de.senin eşinle aran nasıl de bakalım... iyi çok güzel derse eşin soğur hem..bişeyler yapmak için atlarsa su vericem ilan diye eşim benim elimden su içmeye bayılır değil mi hayatımdeeşine.kadına da sen çekil bakalım git kendi kocanla ilgilen deçok biliyosun madem de. bilmiyosanda benden öğren de boz birazcık

o soruyo ben dikkate almıyorum duymamaış gibi yapıyorum ya öyle deyip geçiştiriyorum

Sadece bunlarsa bu tam göstermez ki kızın ilgilendiğini eşinle..
Yani gerçekten ben de böyle birini tanıyorum. Ben liseye gidiyordum o zaman annemin gününe gelirdi kadın. Öbür odada ders çalışırken ister istemez duyardım, eşiyle yaşadıklarını anlatırdı, hem de ballandıra ballandıra..Şimdi örnek vermek güzel olmaz ama neden böyle bir şeyi konuşma konusu yapar insanlar anlamak güç.
Çok net bir şey var mı peki, işte bu nedenden dolayı eminim dediğin.

Kızı paralayıp haddini bildirip hayatınızdan cıkarmazsanız ilerde cok başınız ağrır. Yapılacak sey cok net; kavga cıkarıp görüşmemek.

hahaha kız sarı saçlıydı eşim siyah seviyor diye siyaha mı boyadı saçını ?

=)) ben o kızı maymun ederdim =)) şekilden şekle sokarım =)

eşim yeşil far bordo ruj kırmızı allık kombinasyonunu çok seviyor desene bi =))

:) bu arada eşi sarı saçı sewiyo kızın. hadisei fln beğeniyo kızda bildiği halde boyatmış walla saçını. ben zaten denemek için söyledim akalım napcak diye.eşinden çok benim eşi önemsiyo demekki

böyle insanlara gıcık oluyormmm benm eşimin kuzeni de öyle tipti eşimi arardı sürekli ona bitanem hayatım kalbim diye hitap ederdi bu arada kız evlii boyu kadr 3 çocuğu var hiç utanmazdı.. eşimi uyardım takmadı direk kayınbabama söyledim çok da güzel taktı eşinden emin ol önce canımmm.. açık açık konuş eşinle... ben bu kızı sevmiyorum görüşmeyelim artık onlarla de ağzını yokla bi nevi... ayyyyyyyyyyy öyle kadınlardan tiksiniyorummmmmmmmmmmmmm

bu kızın bir tarzı yok o zaman,kime beğendiricekse ona göre hareket ediyor

çok basit ve tehlikeli..kızı boşver eşe bak sen ...memnun mu bu durumdan ..

aslında memnundur kim olmaz ki ...egosu tavandır beğenildiği için...

önnemli olan ...bazı şeylere meyillimidir? Ne hissediyorsun

biraz daha bu kız böyle işve cilve yaparsa ne olur bilmem eşimde eskisinden daha çok dikkat ediyodur hareketlerine kızın. nede olsa ben söyledim kızın ilgisi war sna dieeşşeğin aklına karpuz kabuğunu soktum..kesin eşimde gördüğüm birşey yok aldatcağını sanmıorum ama bir taraftanda erkek diorum bilmiorum kafam arapsaçı gibi.emin olsam zaten direk boşancam.eşim normalde dışardan kime sorarsanız aldatmaz seni derler.

anladım canım ..keşke eşinden emin olana kadar bişey demeseesydin

çünkü şu an ilgisi olsa dahi belli etmez..ne yapsakki...

ben yanlış anladım galiba desen eşine işe yarar mı ki..meğer onun kişiliği

yapısı böyle her erkeğe desen..hem eşinin egosu iner ...bu seferde onun izlemeye alırsın

bir şekilde eşine bu konuyu kapattığını yanlış anladığını belli etmelisin ki

net görebilesin eşini

bütün bunların sonucunda yapacağınız en güzel şey kızın ağzına burnuna edip etrafınızdan uzaklaştırmalı.
ne evine gidin nede evinize gelsin.
eşine söylemekle iyi yapmamışsın önce sen kendin bu kızı uzak edecektin etrafından.
eşinin aklında yokken boşyere aklına sokarsın..

biraz da bence sizin net çizgiyi zamanında çekmemenizden daha da abartmış. haddini bildirirseniz bir güzel bak bakalım nasıl geri adım adıyor.
eşinde ona karşı boş değilse merak etme iç sesin sana söyler

bu cadı kızın kaynanası sizin teyzeniz oluyor öyle mi? teyzeniz size "gelinim seni kıskanıyor,yaptığın herşeyi kıskanıyor"demiş.kıskançlıklarını anlamışsa teyzeniz eşinize olan ilgisini niye göremiyor? belkide görüyor ama olayı büyütmek istemiyordur bilemem.hem bu kadın sizin yakınınıza taşıniyor iyide neden? yani nedenini anladık kk üyeleri olarak.bunun eşi kaynanası falan demiyor mu niye ev değiştiriyoruz diye?
utanmaz insanlarla etrafımız sarılı.ben böylesini evire çevire döverdim.belkide olayı büyütürdüm.kendi aileme teyzeme teyze oğluma söylerdim.bu ne yaa.

İşte bu yüzden kol kırılır yen içinde kalır derler.
Başkalarının eksiğinin üzerine basarak yükselen, bununla beslenen insanlar var çünkü bu dünyada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…