Sevgili gibi değiliz normal arkadaş gibi konuşuyoruz ama tabiki evlilik amacıyla tanıştırıldığımız için ve birbirimizden hoşlandığımız için bi samimiyet de var ben mi çok samimiyet istiyorum nasıl davranmalıyım kestiremiyorum sadeceHic gormedigin biriyle neden sevgili oldun ki?
Olsun yine de bu sekilde olmamali. El kol yuz ifadesi mimikler onemlidir hem ne biliyorsun belki adamin yemek yiyisini begenmeyeceksin? Bence azicik mantik devreye girsin derimSevgili gibi değiliz normal arkadaş gibi konuşuyoruz ama tabiki evlilik amacıyla tanıştırıldığımız için ve birbirimizden hoşlandığımız için bi samimiyet de var ben mi çok samimiyet istiyorum nasıl davranmalıyım kestiremiyorum sadece
Yani hiç takmamalı mıyım ? Zaten resmiyetimiz önce bi birbirimizi görelim sonra gidişata karar veririz gibi konuştuk hep , ama o böyle hödük hödük davranınca benim hepten kestirip atasın geliyor şimdiden böyle davranan insanla niye bile bile lades diyeyim diyorum ama bir yandan aile yapımız kafa yapımız gerçekten çok uyuşuyor o yüzden yabana da atamıyorumOlsun yine de bu sekilde olmamali. El kol yuz ifadesi mimikler onemlidir hem ne biliyorsun belki adamin yemek yiyisini begenmeyeceksin? Bence azicik mantik devreye girsin derim
Yok benim için taşımıyor okulu, orda vizesi sıkıntılı ve buraya öğrenci vizesi var bir de burda çok iyi okullar var kız kardeşleri de burda okumak istiyor , onlar okul için geldiler önce abilerini görüp buraya geliceklerdi,o bende kardeşlerimle oraya geleyim hem başlarında durmuş olurum diye bu kararı verdibence bı sans ver dgru syluyor hayatın gerveklerı kavga gurultude olacak uzun mesafe ılıskısınde kendını olmadıgı gıbı gstermesı gayet kolayken oldugu gıbı davranmıs hos hıc grmedıgı bırı ıcın okulunu tasıması kardeslerını bırakmayı dusunmesı tereddut sebebı
Ya pek senin kadar onemsemiyor gibi geldi, haliyle daha gorusmemissiniz ondan da olabilir bence sen en kisa surede bulus once, sonra buraya tekrar bi yazarsin durum degerlendirmesi yapariz.Yani hiç takmamalı mıyım ? Zaten resmiyetimiz önce bi birbirimizi görelim sonra gidişata karar veririz gibi konuştuk hep , ama o böyle hödük hödük davranınca benim hepten kestirip atasın geliyor şimdiden böyle davranan insanla niye bile bile lades diyeyim diyorum ama bir yandan aile yapımız kafa yapımız gerçekten çok uyuşuyor o yüzden yabana da atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?