19 yaşımdayım.Yaslar kac?
Egitim durumu?
Calisiyor musunuz?
19 yaşımdayım.
Lise mezunuyum. Grafiker olarak caliscam yada kpps işte
Daha cok kucuksun ama19 yaşımdayım.
Lise mezunuyum. Grafiker olarak caliscam yada kpps işte
Evet evlilik ama hemen düşünmüyoruz. 2-3 yıl sonra.Niyetiniz evlilikmi? O yoldami ilerliyosunz?
Ailesini taniyor babam. Huylarini sevmiyorum diyo.Babanizin sebebi ne neden gorusmenizi istemiyormus sordunuz mu hic
Cahillik işte herkes diyo cahilsin sevgi aşk bi yere kadar diye. Sen evli misin? Basindan bir seyler gecmis seninde bellikiAile ne diyorsa haklıdır,bu yaşta gerçek aşk nedir gerçekten bilmiyorsun diyecem,kızacaksın,haklısın.Ben de senin yaşında biliyorum beeaa diye böğürürdüm bi de.
Sonradan anlıyorsun ki tırtmış sevgi vs sandığım şeyler o yaşta.
İşe başla,gerçek hayata atıl o zaman her şeyin rengi belli olur.
Bi işe giricem zaten.Daha cok kucuksun ama
Bir ise gir veya oku
En son dusunecegin sey evlilik soz nisan vs olsun
Evlat sonuçta nereye kadar affetmicek ki..cnm benim ailemde oyleydi... eger okulu birakip evlenirsen seni evlatliktan redederim demisti annem
yinede kalbimin sesini dinledim... ve gittigim yoldan sasmadim... simdi ise 7 ay evliyim ve annemgil benden cok seviyorlar damadini... :)
Ben kendim söylemedim kendisi bi şekilde öğrendi diyelim.Yaşınız küçük olduğu için istemiyordur. Bide daha 3 yıl varsa ailene neden söyledin nasıl cesaret ettin. Benim 3 yıllık ilişkim var ve yaşım 23 henüz cesaret edip söyleyemem. .
o ve ben zaten o donem nisanliydim... ama daha okumaya devam ediyordum.Evlat sonuçta nereye kadar affetmicek ki..
Evlilik dusunmuyorsun ama o yolda ilerlemek niyetin, bosver inan bu gencecik yasta hic gerek yok, gez toz ama nisanmis sozmus evlilkkmis sakin girisme o islere bunalirsinBi işe giricem zaten.
Hemen evlilik bizde düşünmüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?