kızlar acil nolur akıl verin..1 ay kadar önce biriyle tanıstım.. ve duygusal olarak bişiler basladı aramızda 2 haftadır birlikteyiz.. ama onla ben biraz farklıyız nasıl desem.. ben evlenmeden önce bir ilişki (cinsel anlamda) yaşamaya karşı biriyim.. ama o suana kadar bu konuda rahat yasamıs biri.. ve bana senin durumunu biliiyorum anlıyorum kasma bukadar zamanla alısırsın diyip duruyor 26 yasındayım o da öle.. olgun insanlarız bunlar olacak elbet diyor.. su yasıma kadar ben onla oldugum kadar mutlu olmadım yüreği tertemiz cok iyi biri.. her anlamda mutluyum onla ama bu huyu ne bilim aile yapıma da bana da ters.. kac defa söledim ama o da bu konuda sabırlı olcam dio baska bişi demiyo .. siz ilişki konusund bu tarz bi durumda karsılastınız mı.. nolur yardım eddin.. işin içinden cıkaaz oldum.. bugün sırf buyüzden ayrılmayı bile düşündüm
Zamana bırak, sabret kısmını, anlayışla karşıladığından mı söylüyor yoksa sabret, alışınca sevişiriz zaten anlamında mı söylüyor? Yeni bir ilişki için bunların konuşulması, buna zaman biçilmesi, ne bileyim. Sanki adam illa onu bekliyor gibi.
"yüreği tertemiz cok iyi biri.. her anlamda mutluyum" diyorsunuz ya emin ol istediğini aldıktan sonra mutluluktan söz edemeyebilirsiniz, evli bayanlar bile kocaları her istediğinde olur demez çünkü biz kadınlar birer meta değilizkızlar acil nolur akıl verin..1 ay kadar önce biriyle tanıstım.. ve duygusal olarak bişiler basladı aramızda 2 haftadır birlikteyiz.. ama onla ben biraz farklıyız nasıl desem.. ben evlenmeden önce bir ilişki (cinsel anlamda) yaşamaya karşı biriyim.. ama o suana kadar bu konuda rahat yasamıs biri.. ve bana senin durumunu biliiyorum anlıyorum kasma bukadar zamanla alısırsın diyip duruyor 26 yasındayım o da öle.. olgun insanlarız bunlar olacak elbet diyor.. su yasıma kadar ben onla oldugum kadar mutlu olmadım yüreği tertemiz cok iyi biri.. her anlamda mutluyum onla ama bu huyu ne bilim aile yapıma da bana da ters.. kac defa söledim ama o da bu konuda sabırlı olcam dio baska bişi demiyo .. siz ilişki konusund bu tarz bi durumda karsılastınız mı.. nolur yardım eddin.. işin içinden cıkaaz oldum.. bugün sırf buyüzden ayrılmayı bile düşündüm
bu konuda sınırını çiz bencearkadaslar yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim..
lütfen yargılamayın beni ben suana kadar böle bişiyle karsılasmadım sevdiğini istediğii blyorum farkındayım bunu gercekten belli ediyor bana.. bi sekilde anlastık suan bi problem yok.. düşüncemi ilettim ne kadar kararlı oldugumu da.. insan cidden bazen basına gelmeden böle bişiye nasıl tepki verecegını bilmiyomus... cunku ben de uzaktan böle bi durumla karsılassam baska bi tanıdıgıın basına gelse sacmalama olaz böyle sey derdim. ama inanın öle olmuyormus.. anladım.. ilginiz alakanız için cok cok teşekkür ederim :)
kızlar acil nolur akıl verin..1 ay kadar önce biriyle tanıstım.. ve duygusal olarak bişiler basladı aramızda 2 haftadır birlikteyiz.. ama onla ben biraz farklıyız nasıl desem.. ben evlenmeden önce bir ilişki (cinsel anlamda) yaşamaya karşı biriyim.. ama o suana kadar bu konuda rahat yasamıs biri.. ve bana senin durumunu biliiyorum anlıyorum kasma bukadar zamanla alısırsın diyip duruyor 26 yasındayım o da öle.. olgun insanlarız bunlar olacak elbet diyor.. su yasıma kadar ben onla oldugum kadar mutlu olmadım yüreği tertemiz cok iyi biri.. her anlamda mutluyum onla ama bu huyu ne bilim aile yapıma da bana da ters.. kac defa söledim ama o da bu konuda sabırlı olcam dio baska bişi demiyo .. siz ilişki konusund bu tarz bi durumda karsılastınız mı.. nolur yardım eddin.. işin içinden cıkaaz oldum.. bugün sırf buyüzden ayrılmayı bile düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?