- 31 Ağustos 2014
- 1.186
- 704
- 163
2 haftadır tanıdığın bi adam için tertemiz biri demeye acele etme.kızlar acil nolur akıl verin..1 ay kadar önce biriyle tanıstım.. ve duygusal olarak bişiler basladı aramızda 2 haftadır birlikteyiz.. ama onla ben biraz farklıyız nasıl desem.. ben evlenmeden önce bir ilişki (cinsel anlamda) yaşamaya karşı biriyim.. ama o suana kadar bu konuda rahat yasamıs biri.. ve bana senin durumunu biliiyorum anlıyorum kasma bukadar zamanla alısırsın diyip duruyor 26 yasındayım o da öle.. olgun insanlarız bunlar olacak elbet diyor.. su yasıma kadar ben onla oldugum kadar mutlu olmadım yüreği tertemiz cok iyi biri.. her anlamda mutluyum onla ama bu huyu ne bilim aile yapıma da bana da ters.. kac defa söledim ama o da bu konuda sabırlı olcam dio baska bişi demiyo .. siz ilişki konusund bu tarz bi durumda karsılastınız mı.. nolur yardım eddin.. işin içinden cıkaaz oldum.. bugün sırf buyüzden ayrılmayı bile düşündüm
iki hafta da mı anladınız yüreğinin bu kadar temiz olduğunu ..tebriklerkızlar acil nolur akıl verin..1 ay kadar önce biriyle tanıstım.. ve duygusal olarak bişiler basladı aramızda 2 haftadır birlikteyiz.. ama onla ben biraz farklıyız nasıl desem.. ben evlenmeden önce bir ilişki (cinsel anlamda) yaşamaya karşı biriyim.. ama o suana kadar bu konuda rahat yasamıs biri.. ve bana senin durumunu biliiyorum anlıyorum kasma bukadar zamanla alısırsın diyip duruyor 26 yasındayım o da öle.. olgun insanlarız bunlar olacak elbet diyor.. su yasıma kadar ben onla oldugum kadar mutlu olmadım yüreği tertemiz cok iyi biri.. her anlamda mutluyum onla ama bu huyu ne bilim aile yapıma da bana da ters.. kac defa söledim ama o da bu konuda sabırlı olcam dio baska bişi demiyo .. siz ilişki konusund bu tarz bi durumda karsılastınız mı.. nolur yardım eddin.. işin içinden cıkaaz oldum.. bugün sırf buyüzden ayrılmayı bile düşündüm
valalhi öyle ben daha kocamın kalbi iyimi kötümü çözemedimiki hafta da mı anladınız yüreğinin bu kadar temiz olduğunu ..tebrikler
kızlar acil nolur akıl verin..1 ay kadar önce biriyle tanıstım.. ve duygusal olarak bişiler basladı aramızda 2 haftadır birlikteyiz.. ama onla ben biraz farklıyız nasıl desem.. ben evlenmeden önce bir ilişki (cinsel anlamda) yaşamaya karşı biriyim.. ama o suana kadar bu konuda rahat yasamıs biri.. ve bana senin durumunu biliiyorum anlıyorum kasma bukadar zamanla alısırsın diyip duruyor 26 yasındayım o da öle.. olgun insanlarız bunlar olacak elbet diyor.. su yasıma kadar ben onla oldugum kadar mutlu olmadım yüreği tertemiz cok iyi biri.. her anlamda mutluyum onla ama bu huyu ne bilim aile yapıma da bana da ters.. kac defa söledim ama o da bu konuda sabırlı olcam dio baska bişi demiyo .. siz ilişki konusund bu tarz bi durumda karsılastınız mı.. nolur yardım eddin.. işin içinden cıkaaz oldum.. bugün sırf buyüzden ayrılmayı bile düşündüm
kızlar acil nolur akıl verin..1 ay kadar önce biriyle tanıstım.. ve duygusal olarak bişiler basladı aramızda 2 haftadır birlikteyiz.. ama onla ben biraz farklıyız nasıl desem.. ben evlenmeden önce bir ilişki (cinsel anlamda) yaşamaya karşı biriyim.. ama o suana kadar bu konuda rahat yasamıs biri.. ve bana senin durumunu biliiyorum anlıyorum kasma bukadar zamanla alısırsın diyip duruyor 26 yasındayım o da öle.. olgun insanlarız bunlar olacak elbet diyor.. su yasıma kadar ben onla oldugum kadar mutlu olmadım yüreği tertemiz cok iyi biri.. her anlamda mutluyum onla ama bu huyu ne bilim aile yapıma da bana da ters.. kac defa söledim ama o da bu konuda sabırlı olcam dio baska bişi demiyo .. siz ilişki konusund bu tarz bi durumda karsılastınız mı.. nolur yardım eddin.. işin içinden cıkaaz oldum.. bugün sırf buyüzden ayrılmayı bile düşündüm
KENDİNdn ödün verme kesinlikle..seni seviyorsa senin kurallarına göre ilişkinizi yaşasınkızlar acil nolur akıl verin..1 ay kadar önce biriyle tanıstım.. ve duygusal olarak bişiler basladı aramızda 2 haftadır birlikteyiz.. ama onla ben biraz farklıyız nasıl desem.. ben evlenmeden önce bir ilişki (cinsel anlamda) yaşamaya karşı biriyim.. ama o suana kadar bu konuda rahat yasamıs biri.. ve bana senin durumunu biliiyorum anlıyorum kasma bukadar zamanla alısırsın diyip duruyor 26 yasındayım o da öle.. olgun insanlarız bunlar olacak elbet diyor.. su yasıma kadar ben onla oldugum kadar mutlu olmadım yüreği tertemiz cok iyi biri.. her anlamda mutluyum onla ama bu huyu ne bilim aile yapıma da bana da ters.. kac defa söledim ama o da bu konuda sabırlı olcam dio baska bişi demiyo .. siz ilişki konusund bu tarz bi durumda karsılastınız mı.. nolur yardım eddin.. işin içinden cıkaaz oldum.. bugün sırf buyüzden ayrılmayı bile düşündüm
1 ayda sana böyle muhabbetler yapıyorsa
2.ci ayda yaşarsın
3.cü ayda ayrılırsın
o yüzden 2.ci aşamaya gelme belli ki seni kullanmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?