napıcam ben bu adamla:(

Sabir göstermek ne demek ya ? Olgun insanlariz normal seyler der. Birlikte olursunuz ayrilir cunku ona normal geliyor artik evlencek degil ya senle degil mi?

Sonra aci cekersin , bunalimlara girersin sonra yine asik olursun adam beni kabul etmiyo diye konu acarsin.. bunlari yasamak istemiyosan evet AYRIL. Bir de 2 hafta olmus lutfeenn biraz mantikli ol.

( bu yorumu senin cinsel anlamda ki dusuncelerin , aile hayatin iicin ) yoksa yasiyor olman beni ilgilendirmez.

1 aydır tanışıyorsunuz 2 haftadır sevgilisiniz ve senden beklediği bambaska. her evlııgın cıcım ayı oldugu gıbı sevgılı olmanında var. tamam birşeyler yasıyabılırsınız ama dıkkat et ılerı boyuta gıder sen farkına bıle varmadan bakmıssın olan olmuş. dikkat et kımın ne ıstedıgı soyledıgı degıl sen ne istiyorsun ne beklıyorsun.

tüm arkadaşlar size söylenebilecek en akıllıca şeyleri söylemişler zaten, akıllıca haraket edin aşık olduğunuz sevdiğiniz adam istiyor diye ailenize ve kendinize yakıştırmağınız hiçbir adım atmayın sonunda aşık olduğunuz o adam olmaya bilir. inşallah herşey gönlünüzce olur. saygılar

Bir aydir tanisiyorsunuz, iki haftadir sevgilisiniz ve konu cinsellige gelmis bile. Bu konuda da size saygi gosterip, bekleyecegine, "zamanla olur" gibi bi tavir icersine girmis. Bana akli fikri cinsellikte biriyle birlikteymissiniz gibi geliyor. Cok dikkatli olun. Iki haftada cok kaptirmissiniz kendinizi

Tabii normal şeyler, tabii olgun insanlarsınız ama... Ama daha 2 hafta olmuş, adamın niyeti sadece o demek ki. Bence ayrılmalısın, yoksa o ayrılacak elde edemeyince.

2 haftadır tanıdığın bi adam için tertemiz biri demeye acele etme.
bizler kaç senelik eşlerimize bu derece kefil olmamayız.
kaç yaşındasın eğitimin ne bilmiyorum ama adamın senden ne istediği belli.
bi pankart yapıp asmadığı kalmış.
2 haftalık ilişki daha meraba meraba saflasındadır yahu.
hemen cinsel ilişki konuşmaya başlamışsınız.
ayrılmayı bile düşündüm ne demek durduğun kabahat:))

iki hafta da mı anladınız yüreğinin bu kadar temiz olduğunu ..tebrikler

Cok iyi yuregi cok temizmis..
Adam resmen sapik , evlilik gozuyle bakan bir erkek boyle bir teklifte bulunmaz..

seni zamanla yoldan çıkaracağını söylemiş arkadaş farkındamısın?

bende yaklaşık 4yıldır erkek arkadaşım var 10gün sonra nişanlanıyoruz. artık nişanlım diyeyim çok rahatmış benden önce kız arkadaşlarına evleneceğim kişi olarak hiç bakmamış diyebilir ama benim ilk ilişkim. bende evlilik öncesi cinselliğe karşı birisiydim. nişanlımda bu konuda hiç konuşmadı zaten ilk tanıştığımız zamanlarda bi kadına gidiyordu hissediyordum askere gidecekti gitmeden öncebirlikte tekirdağa gittik 3gece 2gün (aramızda cinsel hiç birşey yolmadı aynı yatakta sarılıp uyuduk yalnızca) askere giderken yolda aradı itiraf etti pisman olduğunu evlene kadar hiç kimseyle olmayacağınısöyledi hiç birşey demedim (o zamanlar pek sevmiyordum açıkcası). O dile hiç bir zaman getirmedi yanlız şuan durum değişti açıkcası

Bunu istediğini belirtebilir ancak siz istemediğinizi söylediğinizde üstüne söz soylememesi gerek.

Eğer senin kararina saygi duyuyorsa sorun yok bence

hiçbir yorumı okumadan yazıyorum da arkadaşım 2 haftalık ilişkide cinsellik mi konuştunuz ben mi yanlış yorumladım bilmiyorum .... bence çokta tertemiz biri değil bu arkadaş ... evlilikte aldatmayıda normal karşılıyordur bide onu sor

KENDİNdn ödün verme kesinlikle..seni seviyorsa senin kurallarına göre ilişkinizi yaşasın

Iki haftada akli basinda hicbir erkek cinsellik mevzusu acmaz. Bakirelik sohnetine hemen girilmis adamin amaci belli. Cok seviyorum diyecek ailesinden birileriyle tanistircak ben ciddiyim ihtiyaclarim var diyecek sende ok diyeceksin. Burda ne desek bos

Evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim
Ancak bir aylık bir ilişkide bunların konuşulması bana abes geliyor, baştan pazarlık gibi
Dikkatli olun bu adama karşı

1 ayda sana böyle muhabbetler yapıyorsa
2.ci ayda yaşarsın
3.cü ayda ayrılırsın
o yüzden 2.ci aşamaya gelme belli ki seni kullanmak istiyor

Doğru demişsin ilk aydan bu muhabbet yanlış bi şey yaşanıcaksa planlı yada sırf o istediği için olmamalı daha fazla uzatmamalı

mrb. merak ettim ozmndan buzamana bi yakinlasma yasadinizmi iliskiniz dewam ediyormu halen gelismelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…