napıcam ben nasıl tutuncam yeniden hayata yardımınıza ihtiyacım var??

aklım eski sevgilimde deilki o olay kapanalı çok oldu. buraya açtığım konularla mı sınırlı sanıyorsunuz hayatımı? buraya sadece sorunlarımı yazıyorum diymi. bir derdim var adı üstünde.

yoksa çalıştığım bir işim. hazırlandığım bir sınavım var. hayatım salt bunlardan ibaret olamaz diymi.

öpüştü diye kendini dertten derde sokan kız eziktir böyle doğal bir şeyi bile kendine sıkıntı yapmışsa ona güçlü diyemem.

o kişiden kişiye değişir bakış açısıdır. evet bence hataydı yaşamamlıydım ve pişman oldum bu size göre eziklikse eziğim o zaman sizin nezdinizde. öpüştüm diye de değil sadece pişmanlığım öyle bi insana güvendim diye. eski ilişkimden bahsediyorum.

olabilir insanlar hata yapabilirler buna bu kadat takılı kalman senin güçsüzlüğünü gösterir.

evet yaşadım bizzat işte. eski sevgilim bire bin katarak olmayan bi çok şeyi olmuş gibi anlattı...

olabilir insanlar hata yapabilirler buna bu kadat takılı kalman senin güçsüzlüğünü gösterir.

takılı kalmadım ki hata yaptım pişmanım birdaha yapmam diyorum. pişmanlığımı dile getiriyorum sonucta yeni anladım yeni yaşadım. takılı kaldın demen için epey bi süre geçmesi lazım.

Dogru hanfendi diyemedigi icin eski erkek arkadasi hecip karsina anlatmis ayni sekilde yuva kurdugunuzda gecip karsiniza konustugunda kimse karismaz diyebilir
İyi o zaman bekar diye herkez her sevgilisyke her hayatina goren erkekle opussun. İllaki birinin cikip karsinada konusacak anlatacak bisey yok ama insanin yuzu kizarir biraz .
Bu arada konu sahibine yazdim ayni sekilde hata li oldugunuda kendiside kabul etti herjezin gorusu kendine cikipta burda niye bunu yaziyrsun diyemezsiniz siz bana nasil ki bn sizin yorumunuza saygi duyuyrsam sizde bnm yorumuma duyacaksiniz ha kabul etmiyormusunuz ayni sekilde bnm yorumuda duyacaksiniz duy,uyrsaniz zaten yorumuma muhalefet olmayin .

[QUaraibelim2, post: 37472834, member: 627139"]hayatınızın tek amacı evlenmek herhalde?
ayrıca kimse kimsenin karşısına geçip bu öpüştü diyemez onu dedirtmemek için öpüşmemek engel değil burada elini tutmadığı halde ailesine benimle sevişti kızlığını aldım diye iftira atanları da okuduk.

biraz kızlara akıl vereceğinize erkekleri eğitmeye yönelseniz daha iyi.[/QUOTE]
Bu arada ben ayatima herkezi sokamam hayatima giren bir erkegimide son derece edepli saygili buluyorum .
Hayvan degil bu egiticem kisi zaten belli olgunluga geldiginde kendini egitiyor egitemeyen de boyle buralara konu sebep acmaya itiyor insani .
Yani dedigim uzere. Kimseye akli verdigim yok herkezin akli var cok sukur daha iyisini verebilecehinize inaniyorsaniz buyrun onden .
Verdiginiz tavsiye de opusebilirsin. Tavsiyesini unutmayin.
Bu kadar dahada size cevap veremem esen kalin .

Biraz haddini bil sibelim .! Ezik falan resmen kiza hakaret ediyosun agzin cok bozuk ilk bir konusmayi ogren !

Biraz haddini bil sibelim .! Ezik falan resmen kiza hakaret ediyosun agzin cok bozuk ilk bir konusmayi ogren !

ne yazıkki buradaki çoğu insan öyle. direk hakerete asağılamaya başlıyor. sevgilime kızdıkları şeyleri kendileri yapıyorlar. böyle yorumları hiç doğru bulmuyorum. onaylamıyorsan da herşeyin bi sınırı var. saygı çerçevesinde söylenmeli herşey....

[QUO. ="pelinkr, post: 37473071, member: 108686"]ne yazıkki buradaki çoğu insan öyle. direk hakerete asağılamaya başlıyor. sevgilime kızdıkları şeyleri kendileri yapıyorlar. böyle yorumları hiç doğru bulmuyorum. onaylamıyorsan da herşeyin bi sınırı var. saygı çerçevesinde söylenmeli herşey....[/QUOTE]
Canm boyle insanlar yuzunden cvp veresim gelmiyor takilma zaten onun ezik demesiyle ezik olmuyosun madem konusmayi bilmiyosun uzak dur bari degilmi ! Ezik falan bayan olacak bide herkez kendi elinin kirine baksin

Br="bensibelim2, post: 37473094, member: 627139"]sanane sen avukatımısın doktor olmuş kız senin savunmanamı ihtiyacı var ağzını topla önce.[/QUOTE]
Bravoo sizi kutluyorum. Delimi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…