birilerine derdimi anlatıp rahatlamak istedim sadece. içinizde beni yargılayacak olanlar çıkacaktır mutlaka ama 22 yaşında henüz hayatının başında büyük bir yanlış yapmış kardeşiniz arkadaşınız dostunuz gibi görmenizi istyorum.
bundan iki buçuk sene önce boşlukta ve kanımın deli aktığı bir zamanda bir erkekle yakınlaşmam oldu.ciddi olmamakla brlikte yüzeysel bişeylerdi diyebilirim. fazla sürmedi ilişkimiz ve bu hatayı daha fzla dewam ettrmeden bitirdim... ve onu tanıdım. küçük bir kız çocuğuyken hayalini kurduğum o adamı.şuan ondan böyle bahsederken kalbim sızlıyoronda geleceğimi gördüm, hayallerimi gördüm. beni çok değiştirdi, o asi, inatçı söz dinlemeyen kız gtti yerine hanım hanımcık bi kız geldi. onunla bulutların üstndeydm. brlikte yaşadık, brlikte film izledk, yemek yaptık, aynı tabaktan yedk, yani anlıcağnız rüya gibi bi 1 sene...
sonra ne mi oldu...
bnm okulum bitti, evlenmek istedik, onun annesi beni bnm babam onu istemedi,
ortalık sakinleşsin dedk sustuk.
ve son bombamız. bz evlenemeyiz dedi. neden dedim. senin geçmişinle yaşayamam dewam edemem dedi. hep derdi bunu ama artık evliliğe getrmişiz ilişkiyi, sırasımıydı yani.. o hayatmda yokken yaşadığım, hatta unuttuğum önemsemediğim bi olaydı.. ve brlikte geçirdiğimz onca zaman aklından bunu bir anbile çıkarmamış. yani aslında bni hiç kabul etmemiş.
yıkıldım.kendmden neret ettim.kime anlattysam derdimi, bna o kaç kızla resmen yatmış dediler. cvp belli, sayısını ble hatrlamıyor diyorum.. ama hepsini bi kenara attım, daha bundaN bir hafta önce, afedersnz bunu sölemek istemezdm ama, kızlık kanımn az geldiğini ve bnden şüpelendiğini söledi.yemnler ettim inandıramadım...
ve bugn.. annesinin bulduğu, eline erkek eli deymemiş bi kızla evleneceğini söledi.
ve bna da, kendme göre brini bulup hayat kurmamı rica etti.
bna bişey söyleyin ne olur. uğruna nelerden vazgeçtiğim bu insan için bana bişey söyleyin. şimdi ben napıcam
Defolsun gitsin ..
birilerine derdimi anlatıp rahatlamak istedim sadece. içinizde beni yargılayacak olanlar çıkacaktır mutlaka ama 22 yaşında henüz hayatının başında büyük bir yanlış yapmış kardeşiniz arkadaşınız dostunuz gibi görmenizi istyorum.
bundan iki buçuk sene önce boşlukta ve kanımın deli aktığı bir zamanda bir erkekle yakınlaşmam oldu.ciddi olmamakla brlikte yüzeysel bişeylerdi diyebilirim. fazla sürmedi ilişkimiz ve bu hatayı daha fzla dewam ettrmeden bitirdim... ve onu tanıdım. küçük bir kız çocuğuyken hayalini kurduğum o adamı.şuan ondan böyle bahsederken kalbim sızlıyoronda geleceğimi gördüm, hayallerimi gördüm. beni çok değiştirdi, o asi, inatçı söz dinlemeyen kız gtti yerine hanım hanımcık bi kız geldi. onunla bulutların üstndeydm. brlikte yaşadık, brlikte film izledk, yemek yaptık, aynı tabaktan yedk, yani anlıcağnız rüya gibi bi 1 sene...
sonra ne mi oldu...
ve son bombamız. bz evlenemeyiz dedi. neden dedim. senin geçmişinle yaşayamam dewam edemem dedi. hep derdi bunu ama artık evliliğe getrmişiz ilişkiyi, sırasımıydı yani.. o hayatmda yokken yaşadığım, hatta unuttuğum önemsemediğim bi olaydı.. ve brlikte geçirdiğimz onca zaman aklından bunu bir anbile çıkarmamış. yani aslında bni hiç kabul etmemiş.
yıkıldım.kendmden neret ettim.kime anlattysam derdimi, bna o kaç kızla resmen yatmış dediler. cvp belli, sayısını ble hatrlamıyor diyorum.. ama hepsini bi kenara attım, daha bundaN bir hafta önce, afedersnz bunu sölemek istemezdm ama, kızlık kanımn az geldiğini ve bnden şüpelendiğini söledi.yemnler ettim inandıramadım...
ve bugn.. annesinin bulduğu, eline erkek eli deymemiş bi kızla evleneceğini söledi.
bna bişey söyleyin ne olur. uğruna nelerden vazgeçtiğim bu insan için bana bişey söyleyin. şimdi ben napıcam
İşte bizim toplumun yapısı bu. Erkek istediğini yaşar ama sonra eline erkek eli değmemiş kadın arar. Şaka gibi gerçekten. Ne yapacağınız gayet açık, unutacaksınız önünüze bakacaksınız. Değmezmiş diyeceksiniz. Sizi siz olduğunuz için sevecek biriyle olacaksınız.
o gidecek ve bnde hayal kırıklıklarımla kalıcam
ama bn dier kişiylede ciddi bişe yaşamamıştım halbuki.
zoruma gidiyor kabullenemiyorum
sonra ne mi oldu...
Zor şeyler yaşanılsın belli.. Zamanında bazı hatalar yapmış olabilirsin her insan yapabilir asla kimseyi yargılamadım yargılamam da ama bizimki gibi bi topda malesef içinde yaşadığımız toplum bazı şeyleri kaldıramıyor evet erkektir elinin kirişine ama kadın yaparsa namussuz oluyor ..söyleyebilecek çok fazla şey yok aslında Rabbim karşına seni anlayabilecek seçebilecek yargılamayacak insanla karşılaştırırsın canım dua et bol bol yaşadıklarının acısını da unutacaksın zamana ihtiyacın var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ama bn dier kişiylede ciddi bişe yaşamamıştım halbuki.
zoruma gidiyor kabullenemiyorum
Ciddi bi şey de yaşamış olabilirdiniz. Mesele o değil. Mesele bu kişi sizi sevmiyormuş. Zaten kimse ailesi istemedi diye evlenmekten vazgeçmez. Zamanında babamın annesi de benim annemi istememiş ama evlenmişler. Böyle sürüyle hikaye var. Sizi sevmemiş adam için üzülmeyin
o gidecek ve bnde hayal kırıklıklarımla kalıcam
O karaktersizden kurtulduğuna şükret ve yoluna bak.. Şükredeceğine üzülüyor musun bir de ? Yazık valla yazık.. Kendini bu kadar değersizleştirme, ne yaşadıysan yaşadın. Yaşadıkların seni 'sen' yapanlar zaten.. Bizi 'biz' yapan hatalarımız günahlarımız ve onlardan çıkardığımız dersler.. Seni yargılamıyorum ama başından önceden böyle bir olay geçmiş zaten, ne diye başka biriyle aynı evde yaşayacak kadar güvendin hemen ? Bence senin insanlara koşulsuz güvenme problemin var.. Körü körüne bağlanman, bunu en kısa zamanda çözmelisin. Sen kimseye muhtaç değilsin, özgür bir bireysin, istediğini yaşayabilirsin bu senin hayatın. Bence bir an önce kurtul bu paranoyaklıktan, bırak o pislik de ne yapıyorsa yapsın kendi pisliğinde boğulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?