Napıcam ben şimdi :(


hmde çok ii anlattınz merak etmeyn saolun..bn hesap wermeden o ztn btn herseyi sorup soruştrup öğrenmiş. bnmkisi basit sıradan bi geçmiş olmaktan çıktı neler neler duydum, bn haberm yk neler yapmışım.. başlarda bna inanıyordu onlara deil, ama ne olduysa artık yemnlerim bile işe yramadı.
 
Şekerim olan olmuş. O çocuk artık seni almaz. Sen de zamanında hata yapmayacaktın...

Boşver dert etme, her körün bi topal alıcısı vardır..

Bu nasıl bi yaklaşımdır nasıl bi cehalet akıyo şu cümlelerden ayıptır ya.. Kim kör kim topal bikere bunu diyen zihin mi yoksa konu sahibi gencecik kız arkadaşımız mı ??


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Bunlar nasıl sözler böyle yok merak ettim konu sahibine garezini mi vardı da böyle absürd bir cümle kullandınız ?

Estafurullah, tanımam etmem kendisini. Birine cevap yazarken de nick'lere bakmak hiç adetim değildir.

Kötü niyetle yazmadım, atasözümüzü yerinde kullandım. Kimse yalnız kalmaz anlamında.. Kırıcı olmuş, yanlış anlaşılmışsa Rabbim affeylesin.
 

Allah kurtarmış seni o zihniyetteki bir adamdan. Bırak ne hali varsa görsün, üzülmeye değmez. Sen de kendi yoluna bak artık. Okulun bitmiş ne güzel. Bir işe girersin, kariyerine odaklanırsın. Ondan sonra göreceksin karşına ne adamlar çıkacak. Hiç değmeyecek bir adam için kendimi üzmüşüm diyeceksin. İyi ki bitmiş, keşke daha önce bitseydi diyeceksin.
 
Çok önyargılısınız. Güzel türkçemizin barındırdığı anlamlı atasözlerimizden birini kullandım. Bunda kırılacak, darılacak ne var.

Genç arkadaş cinsellik yaşamış, günahı boynuna. Bizi ilgilendirmez.

Atasözümüzün anlamını gogıldan araştırabilirsiniz.
 

Peki yanlış anlaşılma oldu sanırım , olabilir insan kuruyor bazen böyle cümleler.
 
"bundan iki buçuk sene önce boşlukta ve kanımın deli aktığı bir zamanda bir erkekle yakınlaşmam oldu.ciddi olmamakla brlikte yüzeysel bişeylerdi diyebilirim. fazla sürmedi ilişkimiz ve bu hatayı daha fzla dewam ettrmeden bitirdim... ve onu tanıdım. küçük bir kız çocuğuyken hayalini kurduğum o adamı.şuan ondan böyle bahsederken kalbim sızlıyor"

Bak şimdi bi'önceki ilişkinde yakınlaşmışsın ve ondan ayrılıp tekrar birini sevdiğinde o yaşadığından hata olarak bahsedip kalbinin sızladığını söylemişsin. Demek ki neymiş bu olay sana yük gibi geliyomuş hem de -yüzeysel- deyip ciddi değildi dediğin bile...

Kaldıramayacağın şeyleri ısrarla niye yaşadın cidden anlamadım.

Sevgilin bunu taksaydı öğrendiği an ayrılırdı amaç belliymiş
 

Yoo yanlış falan anlamadık,çok da iyi anladık neyi kastettiğinizi ve çok korkunç geldi anladıklarımız.Dilerim Rabbiniz affeder.Zina Rabbinize göre her iki tarafa da haram ama siz bunu bilmiyorsunuz herhalde,bu mantığa göre o çocuğun da o 'el değmemiş' kızla beraber olmaması gerekiyordu.Kendine 'denk(!)' birini bulmalıydı.
 
Kim önyargılı acaba ?? Güzel Türkçe diye kıvırtmakla olmuyo bu işler yaşadığını o yaşamış acısını da o bilir tuzu kuru olana oturup konuşmak kolay gelir. Günahı da zarla değerlendirenin beyin zarı deliktir



iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
ben ilk mesajım da ztn böyle bi tepki alacağımı söylemiştim. bni savunduğunz için teşekkr ederm, bn dkkate almıyorum.

Arkadaş kötü niyetle yazmadığını belirtti , sonra ki cümlelerin de art niyetli olsa tutumuna devam ederdi.
Niye savunmayayım kendime yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi başkasına da istemem
 

şöyle açıklayayım. hata derken bahsettiğim yüüzeysel alarak adlandırdığım, keşke o kadarı ble olmasaydı dyebildiğim şey.
bnm kalbmi sızlatan asıl oğlan herseyimi yaşadığım kişi.
 
Arkadaş kötü niyetle yazmadığını belirtti , sonra ki cümlelerin de art niyetli olsa tutumuna devam ederdi.
Niye savunmayayım kendime yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi başkasına da istemem

biliyorum bu yzden teşkkr ederm ztn bni savunduz. madem art nyet yokmuş, öle kalsın bi yorumum yok .
 

"sayısız" kızla beraber olup "eline erkek eli değmemiş" kızla mı evlenecekmiş.. maşalalllahhh.. elinin kiri ya erkeğin.. bırak kalsın o "kirli" adam o zaman geçmişte.. seninle yakınlaşırken seni düşünmüş mü? işine gelince "namus" u ortaya atıp işine gelmeyince sorun etmeyene de hayret ediyorum..
bence de o da siz de kendinize uygun kişilerle beraber olmalısınız..
erkekler anneleri istemediğinde ayrılırken kız arkadaşlarına ne kusacaklarını şaşırıyorlar.. bence "annem istemedi bu yüzden "demeliydi.. en azından "dürüst" olurdu.. üzülerek onu yadetmeyin artık bence.. 22 yaşındasınız.. hiç ama hiç değmez..
 

Sevgili ayfon kulubü aracılığıyla mesaj gönderen arkadaşım,

Önyargılı derken senin zihniyetindeki insanları kastetmiştim. Günahı sevabı kafama / pskolojime göre değerlendirmiyorum, kanun belli nizam belli, Rabbimin gönderdiği kitap belli. Kaldı ki, zar mar olayına girmedim, o sizin teveccühünüz, sabit fikirliliğiniz, çok aklıselim, çok algıları açık olduğunu zannederken sahip olduğunuz cahillikten geliyor.

Tuzum kuru doğrudur. Çünkü kitap bilirim, Rabbime sığınırım, dinlerim.

Ayrıca saygının eşit bireyler arasında olan bir kavram olduğunu hatırlatırım, kıvırtmak vs.. deyip geçerken de, "güzel türkçemizin" faydalarından yararlandığını, bunu da saygısızlık içine sokmadığımı, gözüne sokmama gerek var mı bilemedim..

Var'sa da, anlar mısın bu durulukla..

Selametle.
 
Arkadaş kötü niyetle yazmadığını belirtti , sonra ki cümlelerin de art niyetli olsa tutumuna devam ederdi.
Niye savunmayayım kendime yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi başkasına da istemem



Teşekkürler, herkes için kolay diil empati.
 

Hahaha evet ayfon canımmm :) kitabı okumayı da Rabb'ime sığınmayı da senden öğrenecek değilim okurum da öğrenirim de sen kimsin en büyük affedici Yaradanım varken onun merhameti onun kudreti varken affedip etmeyeceğini günaha sevaba karar vereceksin?? Hatırlarırım bitek kul hakkıyla gelme bana demiş Rabbim bilmem beyninize iştirak edebilmişmidir acaba ?? Türkçeyse de âlâsını din ahlaksa da senden çok fazlasını bilirim emin ol yersiZ yersiz konuşma


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 


Size de selametle beyefendi...( İsminiz şimdilik bizde saklı ama sürekli üyelik alıp gelmeye devam ederseniz gizli saklı kalmaz.)

_________

Hanımlar,
kaldığınız yerden devam edebilirsiniz...
 

Hayır demek istediğim o yüzeysel olayı yaşadığında aşıktın değil mi, seviyodun yani.
Sonra ilişki bitti hayatına bu öküz girdi ve hata olarak iyice gözüne batmaya başladı.
Lafın özü sevgiliyken yaşadığın için şimdi bitip başkasını sevdiğinde bunu da kafanda çok büyüteceksin.
Oyüzden diyorum keşke kaldıramayacağın yükün altına girmeseydin diye.
Bu adam, adam değilmiş önce onu kabul et ve üzülmemeye çalış.
Seven adam öyle yok taktım yok ben bunu unutamadım deyip aynı yatağa girince böyle mırın kırın yapmaz.
O değil hiç kan da gelmeyebilirdi bu olayların hiç biri yaşanmasaydı siz evlenseydiniz vs demek ki adam gerdek günü kapıya koyacaktı seni


Kurtulduğuna sevin oyüzden, karşına seni gerçekten sevecek bi'adam illa ki çıkar. Hem merak ettim sen bu adama ne anlattın eski ilişkinle ilgili?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…