Yok ben anladım,birliktelik derken cinselliği kastetmemiştim,sevgiliği kastetmiştim.Bir de niye daha ilişkinizin başında cinsel geçmişinizin hesabını vermek zorunda hissettiniz kendinizi?Sorun burada yatıyor işte,kadınlar hep erkekler geçmişimize niye karışıyor biz onlarınkine karışmazken diyor ama en başta kadınların kendileri erkeğin karışma hakkına sahip olduğunu düşünüyor ve hesap verme ihtiyacı duyuyor.Sana ne ben seninkine karışıyor muyum? deme hakkını kendinde bulmuyor.Daha sonra da erkek de tüm ipler elinde hegemonyasını dikte ediyor.Siz köle olmaya razı oldukça,,efendiliğe erkek çok bulunur.Şimdi üzülün,ağlayın,içinizdekileri akıtın.Kendinizle yüzleşin,ilişkinizi gözden geçirin.Sonra hatalarınız üstüne eğilin ve mutlu ilişkilere yelken açın.İnanın tüm samimiyetime söylüyorum 1 sene sonra bu hallerinize güleceksiniz,ben bu hanzoyu mu özlemişim diyeceksiniz,çünkü o tip bir erkekle inanın ömür geçmez.Siz kendinize güvenin,dışarıda erkek çok.3.5 milyardan fazla erkek var bilmem anlatabildim mi?
Şekerim olan olmuş. O çocuk artık seni almaz. Sen de zamanında hata yapmayacaktın...
Boşver dert etme, her körün bi topal alıcısı vardır..
Bunlar nasıl sözler böyle yok merak ettim konu sahibine garezini mi vardı da böyle absürd bir cümle kullandınız ?
Bunlar nasıl sözler böyle yok merak ettim konu sahibine garezini mi vardı da böyle absürd bir cümle kullandınız ?
birilerine derdimi anlatıp rahatlamak istedim sadece. içinizde beni yargılayacak olanlar çıkacaktır mutlaka ama 22 yaşında henüz hayatının başında büyük bir yanlış yapmış kardeşiniz arkadaşınız dostunuz gibi görmenizi istyorum.
bundan iki buçuk sene önce boşlukta ve kanımın deli aktığı bir zamanda bir erkekle yakınlaşmam oldu.ciddi olmamakla brlikte yüzeysel bişeylerdi diyebilirim. fazla sürmedi ilişkimiz ve bu hatayı daha fzla dewam ettrmeden bitirdim... ve onu tanıdım. küçük bir kız çocuğuyken hayalini kurduğum o adamı.şuan ondan böyle bahsederken kalbim sızlıyoronda geleceğimi gördüm, hayallerimi gördüm. beni çok değiştirdi, o asi, inatçı söz dinlemeyen kız gtti yerine hanım hanımcık bi kız geldi. onunla bulutların üstndeydm. brlikte yaşadık, brlikte film izledk, yemek yaptık, aynı tabaktan yedk, yani anlıcağnız rüya gibi bi 1 sene...
sonra ne mi oldu...
bnm okulum bitti, evlenmek istedik, onun annesi beni bnm babam onu istemedi,
ortalık sakinleşsin dedk sustuk.
ve son bombamız. bz evlenemeyiz dedi. neden dedim. senin geçmişinle yaşayamam dewam edemem dedi. hep derdi bunu ama artık evliliğe getrmişiz ilişkiyi, sırasımıydı yani.. o hayatmda yokken yaşadığım, hatta unuttuğum önemsemediğim bi olaydı.. ve brlikte geçirdiğimz onca zaman aklından bunu bir anbile çıkarmamış. yani aslında bni hiç kabul etmemiş.
yıkıldım.kendmden neret ettim.kime anlattysam derdimi, bna o kaç kızla resmen yatmış dediler. cvp belli, sayısını ble hatrlamıyor diyorum.. ama hepsini bi kenara attım, daha bundaN bir hafta önce, afedersnz bunu sölemek istemezdm ama, kızlık kanımn az geldiğini ve bnden şüpelendiğini söledi.yemnler ettim inandıramadım...
ve bugn.. annesinin bulduğu, eline erkek eli deymemiş bi kızla evleneceğini söledi.
ve bna da, kendme göre brini bulup hayat kurmamı rica etti.
bna bişey söyleyin ne olur. uğruna nelerden vazgeçtiğim bu insan için bana bişey söyleyin. şimdi ben napıcam
Şekerim olan olmuş. O çocuk artık seni almaz. Sen de zamanında hata yapmayacaktın...
Boşver dert etme, her körün bi topal alıcısı vardır..
Estafurullah, tanımam etmem kendisini. Birine cevap yazarken de nick'lere bakmak hiç adetim değildir.
Kötü niyetle yazmadım, atasözümüzü yerinde kullandım. Kimse yalnız kalmaz anlamında.. Kırıcı olmuş, yanlış anlaşılmışsa Rabbim affeylesin.
Estafurullah, tanımam etmem kendisini. Birine cevap yazarken de nick'lere bakmak hiç adetim değildir.
Kötü niyetle yazmadım, atasözümüzü yerinde kullandım. Kimse yalnız kalmaz anlamında.. Kırıcı olmuş, yanlış anlaşılmışsa Rabbim affeylesin.
Kim önyargılı acaba ?? Güzel Türkçe diye kıvırtmakla olmuyo bu işler yaşadığını o yaşamış acısını da o bilir tuzu kuru olana oturup konuşmak kolay gelir. Günahı da zarla değerlendirenin beyin zarı deliktirÇok önyargılısınız. Güzel türkçemizin barındırdığı anlamlı atasözlerimizden birini kullandım. Bunda kırılacak, darılacak ne var.
Genç arkadaş cinsellik yaşamış, günahı boynuna. Bizi ilgilendirmez.
Atasözümüzün anlamını gogıldan araştırabilirsiniz.
ben ilk mesajım da ztn böyle bi tepki alacağımı söylemiştim. bni savunduğunz için teşekkr ederm, bn dkkate almıyorum.
"bundan iki buçuk sene önce boşlukta ve kanımın deli aktığı bir zamanda bir erkekle yakınlaşmam oldu.ciddi olmamakla brlikte yüzeysel bişeylerdi diyebilirim. fazla sürmedi ilişkimiz ve bu hatayı daha fzla dewam ettrmeden bitirdim... ve onu tanıdım. küçük bir kız çocuğuyken hayalini kurduğum o adamı.şuan ondan böyle bahsederken kalbim sızlıyor"
Bak şimdi bi'önceki ilişkinde yakınlaşmışsın ve ondan ayrılıp tekrar birini sevdiğinde o yaşadığından hata olarak bahsedip kalbinin sızladığını söylemişsin. Demek ki neymiş bu olay sana yük gibi geliyomuş hem de -yüzeysel- deyip ciddi değildi dediğin bile...
Kaldıramayacağın şeyleri ısrarla niye yaşadın cidden anlamadım.
Sevgilin bunu taksaydı öğrendiği an ayrılırdı amaç belliymiş
Arkadaş kötü niyetle yazmadığını belirtti , sonra ki cümlelerin de art niyetli olsa tutumuna devam ederdi.
Niye savunmayayım kendime yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi başkasına da istemem
birilerine derdimi anlatıp rahatlamak istedim sadece. içinizde beni yargılayacak olanlar çıkacaktır mutlaka ama 22 yaşında henüz hayatının başında büyük bir yanlış yapmış kardeşiniz arkadaşınız dostunuz gibi görmenizi istyorum.
bundan iki buçuk sene önce boşlukta ve kanımın deli aktığı bir zamanda bir erkekle yakınlaşmam oldu.ciddi olmamakla brlikte yüzeysel bişeylerdi diyebilirim. fazla sürmedi ilişkimiz ve bu hatayı daha fzla dewam ettrmeden bitirdim... ve onu tanıdım. küçük bir kız çocuğuyken hayalini kurduğum o adamı.şuan ondan böyle bahsederken kalbim sızlıyoronda geleceğimi gördüm, hayallerimi gördüm. beni çok değiştirdi, o asi, inatçı söz dinlemeyen kız gtti yerine hanım hanımcık bi kız geldi. onunla bulutların üstndeydm. brlikte yaşadık, brlikte film izledk, yemek yaptık, aynı tabaktan yedk, yani anlıcağnız rüya gibi bi 1 sene...
sonra ne mi oldu...
bnm okulum bitti, evlenmek istedik, onun annesi beni bnm babam onu istemedi,
ortalık sakinleşsin dedk sustuk.
ve son bombamız. bz evlenemeyiz dedi. neden dedim. senin geçmişinle yaşayamam dewam edemem dedi. hep derdi bunu ama artık evliliğe getrmişiz ilişkiyi, sırasımıydı yani.. o hayatmda yokken yaşadığım, hatta unuttuğum önemsemediğim bi olaydı.. ve brlikte geçirdiğimz onca zaman aklından bunu bir anbile çıkarmamış. yani aslında bni hiç kabul etmemiş.
yıkıldım.kendmden neret ettim.kime anlattysam derdimi, bna o kaç kızla resmen yatmış dediler. cvp belli, sayısını ble hatrlamıyor diyorum.. ama hepsini bi kenara attım, daha bundaN bir hafta önce, afedersnz bunu sölemek istemezdm ama, kızlık kanımn az geldiğini ve bnden şüpelendiğini söledi.yemnler ettim inandıramadım...
ve bugn.. annesinin bulduğu, eline erkek eli deymemiş bi kızla evleneceğini söledi.
ve bna da, kendme göre brini bulup hayat kurmamı rica etti.
bna bişey söyleyin ne olur. uğruna nelerden vazgeçtiğim bu insan için bana bişey söyleyin. şimdi ben napıcam
Kim önyargılı acaba ?? Güzel Türkçe diye kıvırtmakla olmuyo bu işler yaşadığını o yaşamış acısını da o bilir tuzu kuru olana oturup konuşmak kolay gelir. Günahı da zarla değerlendirenin beyin zarı deliktir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaş kötü niyetle yazmadığını belirtti , sonra ki cümlelerin de art niyetli olsa tutumuna devam ederdi.
Niye savunmayayım kendime yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi başkasına da istemem
Sevgili ayfon kulubü aracılığıyla mesaj gönderen arkadaşım,
Önyargılı derken senin zihniyetindeki insanları kastetmiştim. Günahı sevabı kafama / pskolojime göre değerlendirmiyorum, kanun belli nizam belli, Rabbimin gönderdiği kitap belli. Kaldı ki, zar mar olayına girmedim, o sizin teveccühünüz, sabit fikirliliğiniz, çok aklıselim, çok algıları açık olduğunu zannederken sahip olduğunuz cahillikten geliyor.
Tuzum kuru doğrudur. Çünkü kitap bilirim, Rabbime sığınırım, dinlerim.
Ayrıca saygının eşit bireyler arasında olan bir kavram olduğunu hatırlatırım, kıvırtmak vs.. deyip geçerken de, "güzel türkçemizin" faydalarından yararlandığını, bunu da saygısızlık içine sokmadığımı, gözüne sokmama gerek var mı bilemedim..
Var'sa da, anlar mısın bu durulukla..
Selametle.
Çok önyargılısınız. Güzel türkçemizin barındırdığı anlamlı atasözlerimizden birini kullandım. Bunda kırılacak, darılacak ne var.
Genç arkadaş cinsellik yaşamış, günahı boynuna. Bizi ilgilendirmez.
Atasözümüzün anlamını gogıldan araştırabilirsiniz.
Sevgili ayfon kulubü aracılığıyla mesaj gönderen arkadaşım,
Önyargılı derken senin zihniyetindeki insanları kastetmiştim. Günahı sevabı kafama / pskolojime göre değerlendirmiyorum, kanun belli nizam belli, Rabbimin gönderdiği kitap belli. Kaldı ki, zar mar olayına girmedim, o sizin teveccühünüz, sabit fikirliliğiniz, çok aklıselim, çok algıları açık olduğunu zannederken sahip olduğunuz cahillikten geliyor.
Tuzum kuru doğrudur. Çünkü kitap bilirim, Rabbime sığınırım, dinlerim.
Ayrıca saygının eşit bireyler arasında olan bir kavram olduğunu hatırlatırım, kıvırtmak vs.. deyip geçerken de, "güzel türkçemizin" faydalarından yararlandığını, bunu da saygısızlık içine sokmadığımı, gözüne sokmama gerek var mı bilemedim..
Var'sa da, anlar mısın bu durulukla..
Selametle.
şöyle açıklayayım. hata derken bahsettiğim yüüzeysel alarak adlandırdığım, keşke o kadarı ble olmasaydı dyebildiğim şey.
bnm kalbmi sızlatan asıl oğlanherseyimi yaşadığım kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?