Napıcam ben şimdi :(

teşekkr ederim. sanırım her insan farklı şekilde sınanıyor.. sizin içinde allahtan sabır dileyeblrim ancak.belki bigün geçer..

haklısınız çok haklısınız. ne olursa olsun o bnm her konuda ilkimdi. ve gözüm kapalı güvenmiştim. bna kmseye güwenemem gerektiği mirasını bırakabldi ancak..

Canım sen çok iyi niyetlisin, ama adam sana önceden de belli etmiş zaten, geçmişini sineye çekemem gibisinden, öyle yazmışsın yani. Ne diye sen hala bu adamla beraber oldun ki, kimse kimseyi bu şekilde aşağılama hakkına sahip değil. Bu kafadaki erkeklerden nefret ediyorum, bekarken o kız senin bu kız benim gününü gün etsin uçkurunun peşinde koşsun, konu evlenmeye gelince eline erkek eli değmemiş bakire kız istesin, hepsinin kafasını koparasım geliyor ! Lütfen prim vermeyin böylelerine ya.. Madem bakire kız istiyor, bakir kalsaymış da bakire kızı hak etseymiş. Kendi yattığı kızların sayısını bilmiyor ama senin geçmişinde 'onun varlığından bile haberdar değilken' yaşadığın bir yakınlaşmayı mı dert ediyor. Çok sinirlendim gece gece, bak canım sen çok değerlisin, lütfen kendini ayaklar altına aldırtma bu şekilde. Seni öldürmeyen şey güçlendirir derler.. Daha güçlü ve sağlam adımlarla devam et hayatına.. Hakkında hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
siz şimdi onunla birlikte oldunuz ilkkez ama o buna inanmadı ve eline erkek eli değmemiş bi kız bulmuş öylemi

Aklını başına topla,bırak üzülmeyi..kurtulduğuna şükret..
Ne mi yapacaksın?????
Yoluna bakacaksın...
Her "seni seviyorum" diyene inanmayacaksın..
Kendini ezik,eksik hissetmeyeceksin..
Mesleğini eline alacaksın..
Rabbim karşına sana layık birini çıkartacak inşallah..
Daha sonra dönüp geçmişe baktığın da "ben bu pislik için mi ağlayıp sızlamışım" diyecek ve kendine kızacaksın..
Kafanı ASLA yere eğmeyeceksin,hep DİK tutacaksın!
Silkelen kendine gel.

teşekkr ederim. bazı şeyleri dile getiremiyorum. düşüncelerime tercuman oluyorsunz..

bigün geçmişe dönüp daha da çok pişman olmaz mıyım sizce. umarım dediğinz gbi olur.

bz brlikte olmya başladığımzda ztn bliyordu hepsni. ama zamanla unutacağını düşündüm. çnkü gerçekten kafaya takacak bişey yaşamadım ben. ama unutmamış, bn farknda deilmişim..

Ucuz kurtulmuşsun canım sen buna dua etmelisin asıl. Bu insanın beyni bu çağa ve insanlığa sığan, sağlıklı düşünen ve yargılayan bir beyin değil. Sen bu insanla evlensen ve iki çocuktan sonra saçma sapan bir kavgada 5 sene sonra falan bu olayı yüzüne vurarak bahane edip sana kötü davransa, aldatsa vs daha mı iyiydi sence? ki bu insan arkadaşların da dediği gibi gerçek duygular hissetmiş olsa, geçmişini asla sorun etmezdi inan buna. Şu an taze olduğu için anlayamıyorsun ama seni gerçekten seven bir insanla olduğunda kurtulduğuna şükür ediceksin canım. Yaşadığın hiç bir şey yanlış değil. Bir daha hiç kimseye güvenmeme düşüncen yanlış gibi sanki. Çünkü bu insan yüzünden tüm hayatına bu şekilde yön vermene hiç gerek yok. Unutma sen hiçbir yanlış yapmadın. Sadece biraz bekle, kafanı topla, tatil yap, arkadaşlarınla çık dolaş, kendine zaman ayır. Değer ver kendine ve bir daha böyle sığ insanların hayatına girmesine ve bu şekilde seni küçük düşürmesine izin vermemeye çalış. Nacizane düşüncelerim bunlar

siz şimdi onunla birlikte oldunuz ilkkez ama o buna inanmadı ve eline erkek eli değmemiş bi kız bulmuş öylemi

Yok bibi ikisi farklı insanlar,o ilk birlikte olduğu kişiyle,şimdiki bu birlikte yaşayıp evlenmek istediği kişiler farklı.Yani ben öyle anladım.Ama haklısın şaka gibi kimi erkekler... Biri hala sünnetinin derdinde,pipim de pipim27:), biri her naneyi yer sonra el değmemiş kız arar.
Konu sahibi arkadaşım verilmiş sadakan varmış,bu hanzodan işler daha fazla ilerlemeden kurtulmuşsun.Bundan sonra her şey güzel olacak,korkma sen,kendine inan,o hanzoyu unutup hayattan keyif almaya bak.

Son düzenleme:

düşünceni bnmle paylaştığın için teşekkür ederim.bigün beynim kalbmden önce düşünmye başladığında hersey daha güzel olucak inşallah...

yok yanlış anlamışsınz. bn iki kişiyle brlikte olmadım. daha önce sıradan yüzeysel bişeylerdi. bni bırakan ilkimdi bu konuda.. tepkinz bni gülümsetti teşekkr ederim...

Bazı şeyleri yaşamak çok ağırdır bilirim.. 2 sene ilişki yaşadım sonra bana ben evlenmeye hazır değilim dedi ama birsürü hayal planlar heves istek hepsi başıma yıkıldı kursağıma takıldı. Ama geçti şimdi bi başkasıyla nişanlıyım ve nişanlımı çok seviyorum dediğim gibi Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sen sadece gönlünü ferah tut tatlım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gecenin bu saatinde o evinde bnden habersz uyuyor, bnse burda kendmi yiyip bitiriyordum. bni dnlediğinz ve düşüncelerinizi eksk etmediğinz için saolun. ben bu uğurda anamı babamı karşıma aldım, kaç yıllık dostlarım sırt çevrdi yne de vazgeçmedm. bna ne kdr kızsanz haklısınz. sanırım kendme bi özür borçluyum..

inşallah bigün bnde tadına bakarım yaşadığınz mutluluğun. allah dewamını getrsn, mutlu olun dilerim...

inşallah bigün bnde tadına bakarım yaşadığınz mutluluğun. allah dewamını getrsn, mutlu olun dilerim...

Karamsar olma başını dik tut hemde herzaman elbette tadacaksın acın taze yeni belliki kendine zaman ver ve inan herşey çok güzel olacak :) teşekkür ederim inşallah senin de çok mutlu olacağın zamanlar gelicek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok yanlış anlamışsınz. bn iki kişiyle brlikte olmadım. daha önce sıradan yüzeysel bişeylerdi. bni bırakan ilkimdi bu konuda.. tepkinz bni gülümsetti teşekkr ederim...

Yok ben anladım,birliktelik derken cinselliği kastetmemiştim,sevgiliği kastetmiştim.Bir de niye daha ilişkinizin başında cinsel geçmişinizin hesabını vermek zorunda hissettiniz kendinizi?Sorun burada yatıyor işte,kadınlar hep erkekler geçmişimize niye karışıyor biz onlarınkine karışmazken diyor ama en başta kadınların kendileri erkeğin karışma hakkına sahip olduğunu düşünüyor ve hesap verme ihtiyacı duyuyor.Sana ne ben seninkine karışıyor muyum? deme hakkını kendinde bulmuyor.Daha sonra da erkek de tüm ipler elinde hegemonyasını dikte ediyor.Siz köle olmaya razı oldukça,,efendiliğe erkek çok bulunur.Şimdi üzülün,ağlayın,içinizdekileri akıtın.Kendinizle yüzleşin,ilişkinizi gözden geçirin.Sonra hatalarınız üstüne eğilin ve mutlu ilişkilere yelken açın.İnanın tüm samimiyetime söylüyorum 1 sene sonra bu hallerinize güleceksiniz,ben bu hanzoyu mu özlemişim diyeceksiniz,çünkü o tip bir erkekle inanın ömür geçmez.Siz kendinize güvenin,dışarıda erkek çok.3.5 milyardan fazla erkek var bilmem anlatabildim mi?

Son düzenleme:
Şekerim olan olmuş. O çocuk artık seni almaz. Sen de zamanında hata yapmayacaktın...

Boşver dert etme, her körün bi topal alıcısı vardır..

Şekerim olan olmuş. O çocuk artık seni almaz. Sen de zamanında hata yapmayacaktın...

Boşver dert etme, her körün bi topal alıcısı vardır..

Bunlar nasıl sözler böyle yok merak ettim konu sahibine gareziniz mi vardı da böyle absürd bir cümle kullandınız ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…