Napıcam ki ben?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
1.040
204
123
34
Erkek arkadaşım delirtti beni.Yaa aşırı ilgisiz. Bende ilgisiz olsam bu sefer benden şupheleniyo.Gittigi yeri falan soylemiyo hep başkasindan duyuyorum.Napicam ki düzelsin bu yaaa :-(

ne ara barıştınız siz yahu..
60 mesaj işe yaramış demek ki ..adamda bir tuhaf.. geçinip gideceksiniz demek ki böyle..

O sana ilgisiz olunca sorun yok, sen ilgisiz olunca burnundan getiriyor öyle mi?

Yani sen ağam paşam yapacaksın beye, o sana dış kapının muamelesi yapacak.

Kusura bakma da belli bir yaşa gelmiş ve hala odun gibi yontulmamış adamı sen mi yontacaksın? Böyle bir adam için kılımı kıpırdatmazdım. Bu türlerin hakkından anca eli maşalı kadınlar gelir, kapılarına köpek ederler. Sen de o da yok, sal gitsin ipini.

Duzgun biri Yok ki etrafimda :-?

Bu mu düzgün yani?

Nerede yaşıyorsunuz merak ettim, dağ başında falan mı? Bu adamdan daha az düzgün olanı ayılar yani.

O sana ilgisiz olunca sorun yok, sen ilgisiz olunca burnundan getiriyor öyle mi?

Kusura bakma da belli bir yaşa gelmiş ve hala odun gibi yontulmamış adamı sen mi yontacaksın? Böyle bir adam için kılımı kıpırdatmazdım. Bu türlerin hakkından anca eli maşalı kadınlar gelir, kapılarına köpek ederler. Sen de o da yok, sal gitsin ipini.
Evet amaa şu galeriden çiksin bende ona saydircam konuscam onla adam gibi.ben de ona dicem sende bi haller var dicem aksamaa kadar nerdesin haber vermiyon aramiyon hayrdr noluyoz dicem s e bi cevap atsin

Bu mu düzgün yani?

Nerede yaşıyorsunuz merak ettim, dağ başında falan mı? Bu adamdan daha az düzgün olanı ayılar yani.

Back
X