Napıcam

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
Merhaba dünden beri bi numaranın kime ait olduğunu bulmaya çalışıyorum bilenleer bilir nedeninide buraya yazıp içimi dökmek istiyorum, özel bir şirkette çalışıyorum ailemden uzakta 3 kişi ev arkadaşıyız bu ev arkadaşlarımdan biiri benimle aynı yerde çalışıyor ama benden 1 ay sonra oraya geldi o gelmeden önce hoşlandığım biri vardı benim arkadaşım bu işyerine gelmedenn önce aramızda duygusal bi bağ vardı ama o gelince ilgisinin ona yöneldiğini fark ettim bende o kdr çok alışmıştımki şimdi yıllık iznimiz başladı 1 ay ve dahil olduğumuz şirketin whatsappt grubu var arkadaşım ordan biriyle sürekli mesajlaşıuor bana söylemeden ailesinin yanına rizeye döndü o mesajlaştığı kişinin benim sevdiğim çocuk olduğunu düşünüyorum içim yanıyo Szice bunlar sevgili olursa ben o evde nasıl durucam her gün duyucaö görücem içim acıcak arkadaşımoda seviyorum keşke ben sonradan gelseydim diyorum bu şirkete en azından böyle duygularım oluşmazdı şimdi yarım kalan hayallerim heyecanım ev içinde 1 yıl birbirimize söz verdik çıkma durumumuz yokinşallah arkadaşım şüphelendiğim kişiyle konuşmuyordur şirketten başka biriyle konuşıyodur derdimi paylaşmak istedim sadeece :(

Merhaba dünden beri bi numaranın kime ait olduğunu bulmaya çalışıyorum bilenleer bilir nedeninide buraya yazıp içimi dökmek istiyorum, özel bir şirkette çalışıyorum ailemden uzakta 3 kişi ev arkadaşıyız bu ev arkadaşlarımdan biiri benimle aynı yerde çalışıyor ama benden 1 ay sonra oraya geldi o gelmeden önce hoşlandığım biri vardı benim arkadaşım bu işyerine gelmedenn önce aramızda duygusal bi bağ vardı ama o gelince ilgisinin ona yöneldiğini fark ettim bende o kdr çok alışmıştımki şimdi yıllık iznimiz başladı 1 ay ve dahil olduğumuz şirketin whatsappt grubu var arkadaşım ordan biriyle sürekli mesajlaşıuor bana söylemeden ailesinin yanına rizeye döndü o mesajlaştığı kişinin benim sevdiğim çocuk olduğunu düşünüyorum içim yanıyo Szice bunlar sevgili olursa ben o evde nasıl durucam her gün duyucaö görücem içim acıcak arkadaşımoda seviyorum keşke ben sonradan gelseydim diyorum bu şirkete en azından böyle duygularım oluşmazdı şimdi yarım kalan hayallerim heyecanım ev içinde 1 yıl birbirimize söz verdik çıkma durumumuz yokinşallah arkadaşım şüphelendiğim kişiyle konuşmuyordur şirketten başka biriyle konuşıyodur derdimi paylaşmak istedim sadeece :(
Mutluluk dileyip kenara cekileceksiniz. Hayat böyle hayal kırıklıklarının toplamı bir bakıma. Kimseye de belli etmeyeceksiniz durumu.

Aranızda bir şey olmuş olsa bu tepkinizi anlarım. Ama yaşanan, dile getirilen bir şey yok. İki insan birbirinden hoşlandı ve bir ilişkiye başladıysa size mutluluk dilemek düşer.
Evet mutluluk dilemek düşer dilerimde ama her şey gözümün önünde dipdibe yaşadığım insan sürekli bi aradayız ne kdr acı bi durumun içindeyim inşallah zannaettiğim gibi değildir uzak da olsak hiç üzülmezdim

Evet mutluluk dilemek düşer dilerimde ama her şey gözümün önünde dipdibe yaşadığım insan sürekli bi aradayız ne kdr acı bi durumun içindeyim inşallah zannaettiğim gibi değildir uzak da olsak hiç üzülmezdim

Arkadaşım yaşanan bir şey yok neyi acı allah aşkına, abartmayın bu kadar. Alt tarafı birkaç hafta hoşlanmışsınız olmamış. Bunun yasını mı tutacaksınız senelerce? İnsanlar 20 yıllık evliliklerini bitiyor, eşlerinin başka insanlarla evlendiğine şahit oluyor bu kadar yıpratmıyor kendini. Abartmayın.

Duygularınız karşılıklı olsaydı hissettiklerinizi anlayabilirdim. Ama biraz kendi kendinize gelin güvey olup, paniklemişsiniz sanki. Önünüze bakın bence, zaman kaybetmeye değmez

yapacak birşry yok öyle bile olsa
haytınıza başka aktiviteler olaylar durumlar sokun
ilginizi o insanlara odaklamayın

Merhaba konu sahibi burada sanki hiç bu duyguları tatmamış gibi acımasız yorum yapan insanların aksine sizi çok iyi anladığımı söylemek isterim.Bu duruma benzer birşey bende yaşadım gerçekten zor bir durum.Umarım onunla konuşmuyordur.
Allah kolaylık versin.

Merhaba konu sahibi burada sanki hiç bu duyguları tatmamış gibi acımasız yorum yapan insanların aksine sizi çok iyi anladığımı söylemek isterim.Bu duruma benzer birşey bende yaşadım gerçekten zor bir durum.Umarım onunla konuşmuyordur.
Allah kolaylık versin.
Çok teşekkür ederim anlayışınız için inşallah aralarında bişey yoktur instagramda takipleşmiyolar belkide benim kuruntumdur hepsi

Numarayı facebook arkadaş arama kısmına yazıp aramayı denediniz mi? Facebook hesabını o numaraya bağladıysa hesabı çıkabiliyor

Merhaba dünden beri bi numaranın kime ait olduğunu bulmaya çalışıyorum bilenleer bilir nedeninide buraya yazıp içimi dökmek istiyorum, özel bir şirkette çalışıyorum ailemden uzakta 3 kişi ev arkadaşıyız bu ev arkadaşlarımdan biiri benimle aynı yerde çalışıyor ama benden 1 ay sonra oraya geldi o gelmeden önce hoşlandığım biri vardı benim arkadaşım bu işyerine gelmedenn önce aramızda duygusal bi bağ vardı ama o gelince ilgisinin ona yöneldiğini fark ettim bende o kdr çok alışmıştımki şimdi yıllık iznimiz başladı 1 ay ve dahil olduğumuz şirketin whatsappt grubu var arkadaşım ordan biriyle sürekli mesajlaşıuor bana söylemeden ailesinin yanına rizeye döndü o mesajlaştığı kişinin benim sevdiğim çocuk olduğunu düşünüyorum içim yanıyo Szice bunlar sevgili olursa ben o evde nasıl durucam her gün duyucaö görücem içim acıcak arkadaşımoda seviyorum keşke ben sonradan gelseydim diyorum bu şirkete en azından böyle duygularım oluşmazdı şimdi yarım kalan hayallerim heyecanım ev içinde 1 yıl birbirimize söz verdik çıkma durumumuz yokinşallah arkadaşım şüphelendiğim kişiyle konuşmuyordur şirketten başka biriyle konuşıyodur derdimi paylaşmak istedim sadeece :KK43:
Senın sevgılın değilki nıye uzuluosun.Sonradan gelme ıle ılgısı yok kalbı o kıza atmış.Yoluna bak.

İşte bu gibi şeyler yaşamamak için bazen elimizi hızlı tutup erken davranmalıyız yoksa hayat böyle acı tecrübeler yaşatabiliyor. En azından aranızda hiç bir şey olmamış bu yüzden duygularınızı bastırmanız daha kolay olacaktır. Ev arkadaşınızıda yüzüstü bırakmak istemediğinizden günün birinde aynı ortamdada bulunma ihtimaliniz var. O güne kendinizi hazırlayın derim ben. Ayrıca o gün geldiğinde olabildiğince arkadaşça davranırsanız hoşlandığınız kişiye karşı hisleriniz değişebilir fakat değişmesi için bunu içinizde en ufak bir umut barındırmadan yapmalısınız. Dediğim gibi kendinizi hazırlamaya başlayın en iyisi.

Bilinmeyen numaralarda kayıtlı değil mi? Ya da yabancı numaradan arayıp hoşlandığınız kişinin ismini sorun şu kişiyle mi görüşüyorum diye o kişiyse soyadını farklı söyleyin yanlış olmuş kusura bakmayın deyip kapatın

Belki de hic hazetmeyeceksiniz bu delikanlidan. Hal,tavri dusundugunuz gibi cikmayacak. Onun icin moralinizi bozmayin. Insan, eski esinin evlendigini gorup hayatina devam edebiliyor.

her gözünün gördüğüne gönlü oynayan adamdan sevgili yapmak istediğine emin misin? Açıma da sevin bu ayran gönüllüyle bir şeyler yaşamadan kurtulmuşsun

Back
X