- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
Merhaba dünden beri bi numaranın kime ait olduğunu bulmaya çalışıyorum bilenleer bilir nedeninide buraya yazıp içimi dökmek istiyorum, özel bir şirkette çalışıyorum ailemden uzakta 3 kişi ev arkadaşıyız bu ev arkadaşlarımdan biiri benimle aynı yerde çalışıyor ama benden 1 ay sonra oraya geldi o gelmeden önce hoşlandığım biri vardı benim arkadaşım bu işyerine gelmedenn önce aramızda duygusal bi bağ vardı ama o gelince ilgisinin ona yöneldiğini fark ettim bende o kdr çok alışmıştımki şimdi yıllık iznimiz başladı 1 ay ve dahil olduğumuz şirketin whatsappt grubu var arkadaşım ordan biriyle sürekli mesajlaşıuor bana söylemeden ailesinin yanına rizeye döndü o mesajlaştığı kişinin benim sevdiğim çocuk olduğunu düşünüyorum içim yanıyo Szice bunlar sevgili olursa ben o evde nasıl durucam her gün duyucaö görücem içim acıcak arkadaşımoda seviyorum keşke ben sonradan gelseydim diyorum bu şirkete en azından böyle duygularım oluşmazdı şimdi yarım kalan hayallerim heyecanım ev içinde 1 yıl birbirimize söz verdik çıkma durumumuz yokinşallah arkadaşım şüphelendiğim kişiyle konuşmuyordur şirketten başka biriyle konuşıyodur derdimi paylaşmak istedim sadeece