- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi Strawberry95
Arkadaşının ağzını ara kimle konuşuyosun var mı hoşlandığın dieMerhaba dünden beri bi numaranın kime ait olduğunu bulmaya çalışıyorum bilenleer bilir nedeninide buraya yazıp içimi dökmek istiyorum, özel bir şirkette çalışıyorum ailemden uzakta 3 kişi ev arkadaşıyız bu ev arkadaşlarımdan biiri benimle aynı yerde çalışıyor ama benden 1 ay sonra oraya geldi o gelmeden önce hoşlandığım biri vardı benim arkadaşım bu işyerine gelmedenn önce aramızda duygusal bi bağ vardı ama o gelince ilgisinin ona yöneldiğini fark ettim bende o kdr çok alışmıştımki şimdi yıllık iznimiz başladı 1 ay ve dahil olduğumuz şirketin whatsappt grubu var arkadaşım ordan biriyle sürekli mesajlaşıuor bana söylemeden ailesinin yanına rizeye döndü o mesajlaştığı kişinin benim sevdiğim çocuk olduğunu düşünüyorum içim yanıyo Szice bunlar sevgili olursa ben o evde nasıl durucam her gün duyucaö görücem içim acıcak arkadaşımoda seviyorum keşke ben sonradan gelseydim diyorum bu şirkete en azından böyle duygularım oluşmazdı şimdi yarım kalan hayallerim heyecanım ev içinde 1 yıl birbirimize söz verdik çıkma durumumuz yokinşallah arkadaşım şüphelendiğim kişiyle konuşmuyordur şirketten başka biriyle konuşıyodur derdimi paylaşmak istedim sadeece![]()
Numara bılmuya uğraşcana