Napıcam

Merhaba dünden beri bi numaranın kime ait olduğunu bulmaya çalışıyorum bilenleer bilir nedeninide buraya yazıp içimi dökmek istiyorum, özel bir şirkette çalışıyorum ailemden uzakta 3 kişi ev arkadaşıyız bu ev arkadaşlarımdan biiri benimle aynı yerde çalışıyor ama benden 1 ay sonra oraya geldi o gelmeden önce hoşlandığım biri vardı benim arkadaşım bu işyerine gelmedenn önce aramızda duygusal bi bağ vardı ama o gelince ilgisinin ona yöneldiğini fark ettim bende o kdr çok alışmıştımki şimdi yıllık iznimiz başladı 1 ay ve dahil olduğumuz şirketin whatsappt grubu var arkadaşım ordan biriyle sürekli mesajlaşıuor bana söylemeden ailesinin yanına rizeye döndü o mesajlaştığı kişinin benim sevdiğim çocuk olduğunu düşünüyorum içim yanıyo Szice bunlar sevgili olursa ben o evde nasıl durucam her gün duyucaö görücem içim acıcak arkadaşımoda seviyorum keşke ben sonradan gelseydim diyorum bu şirkete en azından böyle duygularım oluşmazdı şimdi yarım kalan hayallerim heyecanım ev içinde 1 yıl birbirimize söz verdik çıkma durumumuz yokinşallah arkadaşım şüphelendiğim kişiyle konuşmuyordur şirketten başka biriyle konuşıyodur derdimi paylaşmak istedim sadeece :(
Arkadaşının ağzını ara kimle konuşuyosun var mı hoşlandığın die
Numara bılmuya uğraşcana

Aramızda duygusal bağ vardı derken tam olarak neyi kastediyorsunuz, kimse sormamış ama önemli olan bu.
Eğer sizin ondan hoşlandığınızı açıkça bizzat sizin ağzınızdan bildiği ve duygularınıza karşılık verdiği halde gönlü şimdi ev arkadaşınıza kaydıysa adamı ağır şerefsiz kategorisine sokabiliriz.
Ama aranızda duygusal bağ olduğu kafanızda kurduğunuz bir durumsa adama açık açık açılmadıysanız sadece uzaktan izlemekle, davranışsal sinyallerle yetindiyseniz geçmiş olsun, elinizi hızlı tutmamanın ceremesi olmuş. Ona yapacak birşey yok.

Merhaba konu sahibi burada sanki hiç bu duyguları tatmamış gibi acımasız yorum yapan insanların aksine sizi çok iyi anladığımı söylemek isterim.Bu duruma benzer birşey bende yaşadım gerçekten zor bir durum.Umarım onunla konuşmuyordur.
Allah kolaylık versin.
Katılıyorum +10000. O umut var ya o ihtimal, o beklenti...

Aramızda duygusal bağ vardı derken tam olarak neyi kastediyorsunuz, kimse sormamış ama önemli olan bu.
Eğer sizin ondan hoşlandığınızı açıkça bizzat sizin ağzınızdan bildiği ve duygularınıza karşılık verdiği halde gönlü şimdi ev arkadaşınıza kaydıysa adamı ağır şerefsiz kategorisine sokabiliriz.
Ama aranızda duygusal bağ olduğu kafanızda kurduğunuz bir durumsa adama açık açık açılmadıysanız sadece uzaktan izlemekle, davranışsal sinyallerle yetindiyseniz geçmiş olsun, elinizi hızlı tutmamanın ceremesi olmuş. Ona yapacak birşey yok.
İyice canım yandı sağolun

Hoşlantı , sevmek , hayaller kurmak sanki sadece bir ilişki yaşayınca oluşabilecek şeylermiş gibi konuşuyorlar.Bunlar yaşanmadan da bir insan başka bir insana birşeyler hissedebilir ve üzülebilir.

Hoşlantı belki ama sevmek bir ilişki yaşamadan, bir insanı tanımadan hissedilebilecek bir duygu değil. Hoşlantı için de bu kadar kendini harap etmek normal gelmiyor bana açıkçası. Arada bir yaşanmışlık yoksa karşı tarafın başka biriyle olma ihtimali bu kadar dibe çekmemeli insanı. Duygular yoğunsa da adım atılmalı. Olduğu yerde bekleyip kendi kendine hayaller kurup sonra vay efendim başkasından hoşlandı, başkasıyla ilişki yaşıyor ödüm bittim ben demek bana anormal geliyor. İnsan başkasından önce kendini sevmeli ki en ufak bir olumsuzlukta böyle dibe çekilmesin.

Hoşlantı belki ama sevmek bir ilişki yaşamadan, bir insanı tanımadan hissedilebilecek bir duygu değil. Hoşlantı için de bu kadar kendini harap etmek normal gelmiyor bana açıkçası. Arada bir yaşanmışlık yoksa karşı tarafın başka biriyle olma ihtimali bu kadar dibe çekmemeli insanı. Duygular yoğunsa da adım atılmalı. Olduğu yerde bekleyip kendi kendine hayaller kurup sonra vay efendim başkasından hoşlandı, başkasıyla ilişki yaşıyor ödüm bittim ben demek bana anormal geliyor. İnsan başkasından önce kendini sevmeli ki en ufak bir olumsuzlukta böyle dibe çekilmesin.
İnsanoğluyuz bazılarımız bazı duyguları en uçta yaşıyor bazıları kısa zamanda atlatıyor.Dediğinize katılıyorum ancak her durum kendi şartları içerisinde değerlendirilmeli diye düşünüyorum.Hayırlısı olsun.

Hoşlantı , sevmek , hayaller kurmak sanki sadece bir ilişki yaşayınca oluşabilecek şeylermiş gibi konuşuyorlar.Bunlar yaşanmadan da bir insan başka bir insana birşeyler hissedebilir ve üzülebilir.
Tabi canım. Ümit kötülüklerin en kötüsüdür çünkü işkenceyi uzatır demiş Nietszche.

Evet mutluluk dilemek düşer dilerimde ama her şey gözümün önünde dipdibe yaşadığım insan sürekli bi aradayız ne kdr acı bi durumun içindeyim inşallah zannaettiğim gibi değildir uzak da olsak hiç üzülmezdim
İlgiyi bir anda başkasına yöneltince insan ister istemez üzülüyor, kırılıyor, sizi anlıyorum. ilk zamanlar belki üzüleceksiniz ama sonra geçecek..

Back
X