napıcam :/

Yanlışlarını söyleyince terbiyesiz mi olduk?

bnde keyfimden dönmüorum çocuga sewioruz dioruz her seferinde kandım veya kendimi kandırdım vedaha gencim neyin dogru neyin yanlış oldunu yeni yeni fark ediorum böyle beni yargılacınızı bilsem ztn konuyu açmazdım benim ne çektimi bi ben bi ALLAH bilio siz anca yargılayın

bunun adı aşk sevgi olamaz. Adam diyeceğim ama dilim varmıyor sizi iyi kullanıyor helal olsun. Tilki misali mutluluklar.

Seviyosunda bu sevgi degil saplanti. tamam da 17yaşindasin 7yildir seviyorum diyosun. biz 10yaşındayken oyuncak bebeklerimize elbiseler dikiyoduk sen aşık oldum diyosun. neyse terbiyesizleşmeyelim sen bildign gbi yaşa

yanlışların söleminde uslubu vardır aynaya bak ve yüzüne tükür nedir midesiz gibi laflar çok agır oluo bi hata yaptık die

Doğru düzgün akıl verenlerin sözlerini de dinlemiyorsun. Ne istediğini bilsen...

hayatın bu kadar değersiz mi?
7 sene dile kolay, yaşadıklarını sen bilirsin,
ne kadar üzüldüğünü, acı çektiğini sen bilirsin...
biz burdan ne akıl versek boş, nasıl olsa geri dönünce kabul etmeyecek misin?

yazmıştım ki....yaşının 17 olduğunu gördüm,
yaş 17 ve 7 senelik ilişki????
neyse bu yazdıklarımı ileriki ilişkilerinde değerlendirirsin canım.

Son düzenleme:

Yaşın çok küçük,biraz daha büyümen lazım..
Daha bu yaşta ne çekmesi böyle..

Bir zaaf söz konusu, herkes çok dirençli olmak zorunda değil

Fikir beyan ederken üsluplar çok sert bunu kabul edin

Dertleşmek belki öneri almak istemiş arkadaş bunu biraz daha nezaketle yapamaz mıyız.

Geri geleni sebebe bakmadan affetmekte doğru bir şey değil, zaten buna çare arıyor konu sahibi, biraz desteğe, doğruları birkaç ağızdan duymaya ihtiyacı vardır belki olamaz mı ? Hakaret ederek mi destek olacağız ?

Üstelik yaşı daha 17 !!!!

Son düzenleme:
Bunun adı aşk değil...Olmamalı,bu kadar hafif olmamalı......

Beden senin,yürek senin ve önündeki koca bir ömür senin.Yazık etme kendine...

Değmeyecek insanlara yer verme,kendine saygı duy,son pişmanlık fayda vermez malesef...

Yeni kararlar alıp,başka bir çizgi çek..Buna da,o adamı tekrar hayatına almayarak başla...

Hayat karşına neler getirecek daha,yolun çok başındasın.Ardına dönüp baktığında güzel şeyler hatırla...

yorumunuz için teşekürler bende öle düşünüorum elimden geldiyince kendimi toparlıyorum yeni bi sayfa açcam ONSUZ.

çok teşekür ederim allah razı olsun sizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…