yaşım 17 neden böyle konuşuyorsunuz anlamış değilim ben sadece derdimi paylaşmak istedim terbiyesizleşmenize gerek yok bence evet biliyorum hep ona kanıyorum çok seviyorum ama bu benim elimde değil benim ne çektiğimi bilmeden yargılamayın Allahım kimseye yaşatmasın bir yaşayanlar anlar beni
''Seviyorum, napim, benim elimde değil'' diye bahaneler sıralıyorsun, sonra da gelmiş bizlere ''napıcam'' diye soruyorsun. Erkeklerin en çok sevdiği kız tipisin. Ama oyuncaklarını sevdikleri gibi severler. Oynarlar sıkılırlar, sonra başka oyuncakla oynarlar tekrar eski oyuncaklarına dönerler, öyle öyle gider bu durum. Oyuncak olmadığını gösterirsen sevgiline sorun kalmaz
Yanlışlarını söyleyince terbiyesiz mi olduk?
bu ne ya boyle,çok saçma.
sana göre saçma ama bunu bn çekiorum saçma geldiyse yazma o zaman
yaşım 17 neden böyle konuşuyorsunuz anlamış değilim ben sadece derdimi paylaşmak istedim terbiyesizleşmenize gerek yok bence evet biliyorum hep ona kanıyorum çok seviyorum ama bu benim elimde değil benim ne çektiğimi bilmeden yargılamayın Allahım kimseye yaşatmasın bir yaşayanlar anlar beni
yanlışların söleminde uslubu vardır aynaya bak ve yüzüne tükür nedir midesiz gibi laflar çok agır oluo bi hata yaptık die
Doğru düzgün akıl verenlerin sözlerini de dinlemiyorsun. Ne istediğini bilsen...
Yaşın çok küçük,biraz daha büyümen lazım..
Daha bu yaşta ne çekmesi böyle..
Bunun adı aşk değil...Olmamalı,bu kadar hafif olmamalı......
Beden senin,yürek senin ve önündeki koca bir ömür senin.Yazık etme kendine...
Değmeyecek insanlara yer verme,kendine saygı duy,son pişmanlık fayda vermez malesef...
Yeni kararlar alıp,başka bir çizgi çek..Buna da,o adamı tekrar hayatına almayarak başla...
Hayat karşına neler getirecek daha,yolun çok başındasın.Ardına dönüp baktığında güzel şeyler hatırla...
bir zaaf söz konusu, herkes çok dirençli olmak zorunda değil
fikir beyan ederken üsluplar çok sert bunu kabul edin
dertleşmek belki öneri almak istemiş arkadaş bunu biraz daha nezaketle yapamaz mıyız.
Geri geleni sebebe bakmadan affetmekte doğru bir şey değil, zaten buna çare arıyor konu sahibi, biraz desteğe, doğruları birkaç ağızdan duymaya ihtiyacı vardır belki olamaz mı ? Hakaret ederek mi destek olacağız ?
üstelik yaşı daha 17 !!!!
bilmiorum yha karmışık bi duygudayım belkide aşık deilimdir 10 yaşımdan beri yanımda gördügüm için baglılıktır belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?