napıcam :/

yha ben onu 7 senedir tanıorum 7 senedir çıkmıoruz çocukken bizde öyleydik herhalde ben ilkbaşta yannış anlaşıldım daha doğrusu kendimi yannış anlattım özür dilerim

Tamam mevzu anlaşıldı =))

Okuluna odaklan, başarılı bir öğrenci ol

Ve Türkçe'ni geliştir, çıkmıoruz değil çıkmıyoruz =) Güldüğüme bakma bu konuda çok ciddiyim

Sen kendıne önem vermedığın sürece değerlı görmedığın süre elın adamı ne dıye değerlı görsün kı..

hanı bı söz vardı ya
bırak gitsin dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
sen bu sözü çok cıddıye almışsın galıba

Dönme dolap gıbı ne bu yahu, bırde çıkma dedığım kızla çıkıyor yazmışsın şaka gıbı

ne sevgiler gördük nefesimsin ölürüm sensiz yaşayamam diyenler mi desem sen benim herşeyimsin seni çok seviyorumlar falanda filan ne oldu eminim kızlar hepimizin geçmişinde canımızı acıtan bizleri beş para etmeyen insanlar için terkeden şahsiyetler olmuştur sensiz yaşayamam ölürüm diyenler varya öyle bir yaşıyolarki başkalarıyla gidip evlenenleri bile gördüm biliyorum o kadar adi şeref yoksunu insanlar var malesef o günlerde öleceğimizi bile düşünmüşüzdür canımız acıya acıya hıçkıra hıçkıra gecelerce ağladığımız olmuştur ne beddualar etmişizdir günler geçmek bilmemiştir çünkü çok sevdik sevilmeye layık olmayanları bizim tek hatamız buydu işte bilemezdik ......şimdi ise aradan yıllar geçince düşündüğümde hafif bi tebessümle anıyoruz çünkü çoğumuz bizi gerçekten seven bizim değerimizi bilecek birileriyle karşılaşmışızdır bazılarımız evlenmiştir bile evet bazı şeyler iz bırakır unutulmaz ama zamanla herşey geçiyor kabul ...bu konuyu açan arkadaşım yada kardeşim sal ipini gitsin ki zaten gitmiş bırak onunla uğraşmayı çünkü onunla uğraşmaya devam edersen 1 ay sonra döner sonra gider sonra yine gelir dersen seni gerçekten sevecek kişiyi bulamazsın bu o kişiyi görmeni engeller yaşamana bak yaşamdan hayattan zevk al DÜN GEÇTİ BUGÜNDE SENİN ELİNDE YARIN İSE MEÇHUL FANİ DÜNYA SONUÇTA :)

tüm yazışmaları okuyamamaklabrlikte çoğunu okudum ve sen 17 yaşındasın,yani kadın değil genç kız olarak tabir edilecek yaştasın ancak karşı taraftan "adam" diye bahsetmişsin.Yaş aranız çok mu fazla?Napıcam bilmiyorum dediğin için,forum üyelerine açık bir soru sorduğun için ben de bir abla olarak diyorum ki yapacağın belli,önünde büyük bi sınaV var:LYS Ona hazırlanıcaksın ya da ben üniversite okumak istemiyorum diyosan -ki herkes üniversite okumak zorunda değil-liseyi başarıyla bitirip eline bi meslek almaya bakıcaksın.Senin gündemin bunlar olmalı.Kendini playboy sanan mahalle çapkınları değil.
bizler senin yaşlarındayken okuldu,oyundu derken dertsiz tasasız yaşardık doğrusu.Şimdi düşününce bizim nesilin çocukları hep keşke çocuk olsam derler ama yeni nesil bazı şeyleri öyle erken yaşıyo,acıları gereksiz yere öyle erkenden tanıyo ve tadıyo ki 10 yıl sonra geriye bakıp da keşke çocuk olsaydım diyebileceği güzel anılar kalmıyo sanırım.Ya da umarım bu genele has bir durum değildir.Nadir görülen bir durumdur umarım bu örnek.

Niye kızlardan mı hoşlanıyodun :)

Konuyu nereye getirmek istediğini farkettim. Cevabı bana yakışmazdı kusura bakma.

Bizler o yaşlarda hoşlanma nedir bilmezdik. Oğlanlar mızıkçılık yapardı bizde oyuna almazdık. 10 yaşındaki çocuklardık çünkü.

Sana tavsiyem olgun insanlar gibi davranmaya özeneceğine gerçek anlamda kendini yetiştir ve öyle olgunlaş. Bu soru sana yakışan bir soruydu şaşırmadım, çok eğreti durmuyor sende. Yanlış olan da bu zaten. Şuan senin tek derdin okulun geleceğin olmalıyken ununu elemiş, eleğini duvara asmış bir ablanla böyle gereksiz diyaloglara giriyorsun. Hadi bu forumda her cevap yazan kötü olsun. Birinden bile mi bişey anlamadın, yada oturup bir cümleden dahi mi düşünme payı çıkarmadın? E madem 10 yıl sonra bile dön sevgiline ve o seni yine bıraksın. Sen de burada bilmem kaçıncı konunu aç.

Son düzenleme:
o seni oyuncak olarak görmüş resmen ,açıkçası sana acıyorum ve senin gibi olan daha birsürü kişi var,ona bu yetkiyi veren ,seni kullanmasına izin veren sensin ,ayrıca buna aşk denmez !?!bak sana tek diyeceğim kişiliğini oturt ; başka bir şey değil.sen ona bağlı değilsin, unutma hiç kimseye bağlı değilsin.Umarım yararlı olmuştur...

kardeşim de dahil olmak üzere yeni neslin iyi bi sopaya ihtiyacı var anlaşıldı, daha çocuk olmadan küçük kadınlar küçük adamcıklar olma derdindeler, bu ukalalık bu pişkinlik bu seviyesizlik ancak osmanlı tokadıyla gider herhalde

acımak ALLAha mahsustur acıma acıncak hale düşersin canım.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…