napıcam :/

O seni sevmiyo boş aralarda senle avunuyo yenisi geldi mi vın. Ne de olsa sen hep kabul edıyosun. Sen en iyisi bu adamı sevmekten vazgeç artık çünkü emin ol o seni sevmiyor. Ne düşünüyosun ki bu adamla evlenmeyi mi?

mide kaldırmasıyla alakası yok sevıorum

ama onu böyle sen alıştırmışsın... sen seviosun ama o seni sevmio
bir kere affetmeseydin ne kadar değerli olurdun...
adam ne düşünüo bilio musun, sen ne zaman canı sıkılsa, boş kalsa, onun için yedekte duran birisin sadece...
kendini bu kadar düşürme..
sevgi böyle olmaz..

O seni sevmiyo boş aralarda senle avunuyo yenisi geldi mi vın. Ne de olsa sen hep kabul edıyosun. Sen en iyisi bu adamı sevmekten vazgeç artık çünkü emin ol o seni sevmiyor. Ne düşünüyosun ki bu adamla evlenmeyi mi?

bende artık vazgecıorum zaten tatlım cok acı cektım oyuzden hep dondum bende ama artık yeter.

ama onu böyle sen alıştırmışsın... sen seviosun ama o seni sevmio
bir kere affetmeseydin ne kadar değerli olurdun...
adam ne düşünüo bilio musun, sen ne zaman canı sıkılsa, boş kalsa, onun için yedekte duran birisin sadece...
kendini bu kadar düşürme..
sevgi böyle olmaz..

bana hep sevıorum dedı bende hep bekledım hep agladım cok canım yandı ama artık vazgecıcem bende tatlım gınede sagl

Aşk başka saplantı başka saplantıdan kurtulmak çok zor . Çünkü sen şu an mantığınla hayır diyosun duyguların hala sabit. Aşkın gözü kördür saplantının ise ne gözü ne kulağı ne ağzı vardır. Dersinki belki berbat ama sadece onun yanımda olduğu bir hayat.inşallah karşına yeniden aşık olabileceğin düzgün bir adam çıkarda içindeki saplantıdan kurtulursun canım. Bu gerçeğin farkında olmanda güzel sakın karRından vazgeçme çok üzülürsün.

Papaz her gün pilav yemez derler .... Biz ilişkilerimizde papaza pilavı çeşit çeşit sunup yediyoruz senelerdir...Daha etik geliyor böylesi.

Sizde bende pilav burda duruyor , sen git arada sebze, meyve ,kebab ye ama sakın şarküteri ürünü yeme demişsiniz sadece.

İstediğin zamanda geri gel , pilavı ısıtıp sunarım önüne demişsiniz.

Olur mu , olmaz tabii ...

Nereden dönülürse kardır hesabıyla artık sizde kendiniz için mönü değişikliğine gidin bence :34:

Aşk başka saplantı başka saplantıdan kurtulmak çok zor . Çünkü sen şu an mantığınla hayır diyosun duyguların hala sabit. Aşkın gözü kördür saplantının ise ne gözü ne kulağı ne ağzı vardır. Dersinki belki berbat ama sadece onun yanımda olduğu bir hayat.inşallah karşına yeniden aşık olabileceğin düzgün bir adam çıkarda içindeki saplantıdan kurtulursun canım. Bu gerçeğin farkında olmanda güzel sakın karRından vazgeçme çok üzülürsün.

cok tşk ederım canım inş

sevıorum
vazgecemıorum
unutamıorum

bu ne ya allah aşkına..

sen dha cok affedrsn gb geldı bna..

anlıyorum seni bende hayır diyorum her dönüşünde tamam diyorum
aşk değil salaklık resmen ama sanırım onsuzken yaşayacağım ağır hiçliği yaşamak istmiyorum
ama varken de mutsuzum yokken de mutsuzum
en iyisi yokken mutsuz olmak bari elimde gurur kalsın
hayır herşey senin mutluluğun için senin mutluluğun için seni bırakıyorum diyor ya
o işte soru işareti oluyo
bide seçilmemek seçiln olan sen olmamak üzücü

anlıyorum seni bende hayır diyorum her dönüşünde tamam diyorum
aşk değil salaklık resmen ama sanırım onsuzken yaşayacağım ağır hiçliği yaşamak istmiyorum
ama varken de mutsuzum yokken de mutsuzum
en iyisi yokken mutsuz olmak bari elimde gurur kalsın
hayır herşey senin mutluluğun için senin mutluluğun için seni bırakıyorum diyor ya
o işte soru işareti oluyo
bide seçilmemek seçiln olan sen olmamak üzücü

evet cok zordu :/ ben hep duzelır dedim hep ınanmak ıstedım ona ama anladımkı duzelmıcek

Biraz değerli olun ve değerinizi önce kendiniz hissedin ki karşınızdaki insan da size değer versin yoksa böyle erkek müsveddelerinin elinde kendiniz oyuncak olursunuz gerekli değeri de saygıyı da hiç bir zaman göremezsiniz..

Back
X