öyleydi evet ama artık dedim zaten donme dıe artık bende ıstemıorum
Tamam o zaman
Madem geç te olsa anladın
İstemiyorsan dönünce kabul etmezsin, biter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyleydi evet ama artık dedim zaten donme dıe artık bende ıstemıorum
Çok bariz ama o sizi sevmiyor.
Tamam o zaman
Madem geç te olsa anladın
İstemiyorsan dönünce kabul etmezsin, biter
ama o senı sevmıyor![]()
mide kaldırmasıyla alakası yok sevıorum
O seni sevmiyo boş aralarda senle avunuyo yenisi geldi mi vın. Ne de olsa sen hep kabul edıyosun. Sen en iyisi bu adamı sevmekten vazgeç artık çünkü emin ol o seni sevmiyor. Ne düşünüyosun ki bu adamla evlenmeyi mi?
sagol gınede artık oyle yapıcam :)
ama onu böyle sen alıştırmışsın... sen seviosun ama o seni sevmio
bir kere affetmeseydin ne kadar değerli olurdun...
adam ne düşünüo bilio musun, sen ne zaman canı sıkılsa, boş kalsa, onun için yedekte duran birisin sadece...
kendini bu kadar düşürme..
sevgi böyle olmaz..
Kınamıyorum....
Ama yaptıkların ve kabul edişlerin çok saçma...
Aşk başka saplantı başka saplantıdan kurtulmak çok zor . Çünkü sen şu an mantığınla hayır diyosun duyguların hala sabit. Aşkın gözü kördür saplantının ise ne gözü ne kulağı ne ağzı vardır. Dersinki belki berbat ama sadece onun yanımda olduğu bir hayat.inşallah karşına yeniden aşık olabileceğin düzgün bir adam çıkarda içindeki saplantıdan kurtulursun canım. Bu gerçeğin farkında olmanda güzel sakın karRından vazgeçme çok üzülürsün.
anlıyorum seni bende hayır diyorum her dönüşünde tamam diyorum
aşk değil salaklık resmen ama sanırım onsuzken yaşayacağım ağır hiçliği yaşamak istmiyorum
ama varken de mutsuzum yokken de mutsuzum
en iyisi yokken mutsuz olmak bari elimde gurur kalsın
hayır herşey senin mutluluğun için senin mutluluğun için seni bırakıyorum diyor ya
o işte soru işareti oluyo
bide seçilmemek seçiln olan sen olmamak üzücü