Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekür ederim allah razı olsun sizden.
Bu aşk olamaz zaten,olmamalıda bence...
Akraban filanmı bu kişi
Hepimizden razı olsun
Ancak yaş 17 ve ilişki 7 yıllık bu bana farklı şeyler düşündürdü. Yaşın çok ufak, bu kişi yakının biri mi, aklıma hiç hoş olmayan şeyler geliyor ....
yha aşık deilde 10 yaşında aynı mahhelededik çocuklugumuz beraber geçti hiç ayrılmazdık yani o açıdan söledim 7 seneyi
Hepimizden razı olsun
Ancak yaş 17 ve ilişki 7 yıllık bu bana farklı şeyler düşündürdü. Yaşın çok ufak, bu kişi yakının biri mi, aklıma hiç hoş olmayan şeyler geliyor ....
yaşım 17 neden böyle konuşuyorsunuz anlamış değilim ben sadece derdimi paylaşmak istedim terbiyesizleşmenize gerek yok bence evet biliyorum hep ona kanıyorum çok seviyorum ama bu benim elimde değil benim ne çektiğimi bilmeden yargılamayın Allahım kimseye yaşatmasın bir yaşayanlar anlar beni
Mahalleden arkadaşın senin,şimdi oldu..
Sana tekrar geri dönmek isterse asla kabul etmiyorsun,hayatına yeni bir yön verip okulun varsa ona endeskliyorsun kendini ..
17 yaşındayım diyosun,7 senedir seviyorum diyorsun ilginç![]()
teşekür ederim canım artık etmiycem kabul canım benimle dalga geçmesine izin vermiycem zaten böyle şeyleri duymak istiyodum bu konuyu o yüzden açtım zaten ama beni anlamak istemediler
İşte ilkokul 4 e falan tekabül ediyor. Yani benim henüz barbilerimin olduğu yıllar.![]()
Kendini tam ifade edemedin de ondan,yaşın çok küçük daha ilerde karşına çok daha iyi kaliteli bir kişi çıkar da o zaman düşünürsün bunları..Öncelikle hedefin varsa okulun olmalı....
Mahalleden arkadaşıymış beraber büyümüşler işte,
evet okuyorum canm bende zaten artık ileriye bakmayı düşünüyorum
yha ben onu 7 senedir tanıorum 7 senedir çıkmıoruz çocukken bizde öyleydik herhalde ben ilkbaşta yannış anlaşıldım daha doğrusu kendimi yannış anlattım özür dilerimbenim zamanımda o yaşlarda kızlar altın kesesi erkekler çöp tenekesiydi.![]()
Benim zamanımda o yaşlarda kızlar altın kesesi erkekler çöp tenekesiydi.![]()