napıcam :/

yha aşık deilde 10 yaşında aynı mahhelededik çocuklugumuz beraber geçti hiç ayrılmazdık yani o açıdan söledim 7 seneyi

yha aşık deilde 10 yaşında aynı mahhelededik çocuklugumuz beraber geçti hiç ayrılmazdık yani o açıdan söledim 7 seneyi

Mahalleden arkadaşın senin,şimdi oldu..

Sana tekrar geri dönmek isterse asla kabul etmiyorsun,hayatına yeni bir yön verip okulun varsa ona endeskliyorsun kendini ..

Hepimizden razı olsun

Ancak yaş 17 ve ilişki 7 yıllık bu bana farklı şeyler düşündürdü. Yaşın çok ufak, bu kişi yakının biri mi, aklıma hiç hoş olmayan şeyler geliyor ....

Aynı mahalleden arkadaşlarmış,bende senin gibi aklıma geldi

dönmedolap olmuş ilişki..daha çok gençsiniz..buna ilişki demek bile doğru olmaz..naçizane tek tavsiyem uzak durun o kişiden..yoksa beş sene sonra ben ne yapmışım der durursunuz..sizin iki katı yaşınızda olup ta böyle erkeklerden neler çekenler var..

yaşım 17 neden böyle konuşuyorsunuz anlamış değilim ben sadece derdimi paylaşmak istedim terbiyesizleşmenize gerek yok bence evet biliyorum hep ona kanıyorum çok seviyorum ama bu benim elimde değil benim ne çektiğimi bilmeden yargılamayın Allahım kimseye yaşatmasın bir yaşayanlar anlar beni

yaşını başta söylesen bu kadar tepki almazsın
çünkü halen çocuk sayılıyosun
ve çocukların bu kadar derin aşk acıları çekmesi normal değil..
bırak bu çocukmudur adammıdır neyse vırtgelin teki kendi hayatına bak
ne insanlar çıkar karşına bu kadar melankoli yaşına ağır gelir

hadi herşeyden geçtim senin çıkma dediğin kızla çıkmışta sen defalarca affetmissinde neysee alışmış kudurmustan beterdir normal gelir artık.

7 yıl demissin ömrüne yazık

Mahalleden arkadaşın senin,şimdi oldu..

Sana tekrar geri dönmek isterse asla kabul etmiyorsun,hayatına yeni bir yön verip okulun varsa ona endeskliyorsun kendini ..

teşekür ederim canım artık etmiycem kabul canım benimle dalga geçmesine izin vermiycem zaten böyle şeyleri duymak istiyodum bu konuyu o yüzden açtım zaten ama beni anlamak istemediler

teşekür ederim canım artık etmiycem kabul canım benimle dalga geçmesine izin vermiycem zaten böyle şeyleri duymak istiyodum bu konuyu o yüzden açtım zaten ama beni anlamak istemediler

Kendini tam ifade edemedin de ondan,yaşın çok küçük daha ilerde karşına çok daha iyi kaliteli bir kişi çıkar da o zaman düşünürsün bunları..Öncelikle hedefin varsa okulun olmalı....

Back
X