- 1 Temmuz 2015
- 841
- 856
- 18
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye garconlugu begenmedi senin parani yemekdense ee dünde vurmus sana baska konu daha acmisin bu adami cekme derim sana istemiyor seni acik acikta soyluypr bence o almanya icin evlendi seninle umdugu gibide olmayinca asil yüzünü gösterdi aklin varsa boşan ztn oturum vermezler ona dogru trye ger giderBütün gün evde evet. Kendisi inşaat mühendisi ve ondan başka iş yapmam dio. Evi ben zor gecindiriorum ama o garsonluk felan yapmam dio. İş bulamasamda türkiyeye dönerim dior.
oh ne ala. hem işi hem eşi beğenme. bunaldım bahanesiyle döv, söv, kov.Bütün gün evde evet. Kendisi inşaat mühendisi ve ondan başka iş yapmam dio. Evi ben zor gecindiriorum ama o garsonluk felan yapmam dio. İş bulamasamda türkiyeye dönerim dior.
Her türlü yanlis ztn hali vakti iyi olanlar gelmiyor benim iki arkdasimda trye taşindilar almanyada dogup buyudukleri halde.işi gücü olan erkekler ztn gelmiyor yurt dişina. 5 sene sonra oturumu alip kaAlmanyaya türkiyeden damat getirme olayının bırakılması lazım artık. BU ilk duyduğum olay değil sonda olmayacak.Yurt dışında yaşayan insanlarımız cidden temiz kalpli va saf heleki kızlarımiz.Sevdik sanıyorlar ya bilsinler ki çoğu Almanya'ya kapağı atarız sevgisi.Birde kimse 25 inden sonra dil de ogrenemiyor.
10 sene gecdi bi çocuğum var ve aynı şeyleri bidaha yaşadım kaç sefer..gidemiyorum korkiorumHem iş beğenmiyor, hem de lagaluga yapıyor...
Çocuğunuz yokken ve işler iyice çığırından çıkmadan yollayın anasının yanına![]()
Neden korkuyorsunuz? Bu 10 yıl içinde ne yaptınız? Psikolojik destek alıyor musunuz ? Bir ömür şiddet görmek ve mutsuz, toksik bir evliliği devam ettirip buna çocuğunuzun da şahit olmasını mı istiyorsunuz?10 sene gecdi bi çocuğum var ve aynı şeyleri bidaha yaşadım kaç sefer..gidemiyorum korkiorum
Eşiniz çalışmaya başladı mı?10 sene gecdi bi çocuğum var ve aynı şeyleri bidaha yaşadım kaç sefer..gidemiyorum korkiorum