- 30 Haziran 2014
- 241
- 126
- 123
- 29
- Konu Sahibi Elaleeem ne der

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun 1 senelik bi ilişkim var erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz kurban bayramından nişanlanıcaz ama benim evlilikten yana korkularım var beni çok sıkıyo her şeye karışıyo çok özgürdüm önceden şimdi dışarı bile çıkarmıyo kıyafetime falan herşeyime karışıyor sabah işe geliyorum ne giydin çek fotonu yolla diyor ve her defasında sorun çıkıyor ama birlikteyken çok mutluluyuz evlenincede beni üzüceni sanmıyorum ama çok kıskanç napıcam bilmiyorum![]()
![]()
merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun 1 senelik bi ilişkim var erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz kurban bayramından nişanlanıcaz ama benim evlilikten yana korkularım var beni çok sıkıyo her şeye karışıyo çok özgürdüm önceden şimdi dışarı bile çıkarmıyo kıyafetime falan herşeyime karışıyor sabah işe geliyorum ne giydin çek fotonu yolla diyor ve her defasında sorun çıkıyor ama birlikteyken çok mutluluyuz evlenincede beni üzüceni sanmıyorum ama çok kıskanç napıcam bilmiyorum![]()
![]()
Kafayı yicem kızlar evet çok seviyorum facemi kapatti intagram actim onu kullaniyorum ben bu kadar bi insan degilim havuza gitmeme bile izin vermiyo deniz zaten hayalimde bile kalmadi evlenince belki sevdigi icin mutlu oluruz diye dusunuyorum ama yasim daha 19 onun yasi 22 daha onumde uzun bi yaşam var onume daha niceside cikar diye dusunuyorum ilk defa boyle iliskim oldu rahatligima duskun bi insanim surekli kisitlamaya calisiyor biraktim artik napiyim inceldigi yerden kopsun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevginin yaninda kafa denkliği ve hayat tarzı uyumluluğu da inanın diğerleri kadar mühim. . Seviyorum o zaman olur idare ederim veya oda seviyor değişir diye birsey yok. Hayat Tarzı uyumluluğu da en ağır meselelerden birisidir kendimce. O zaman daha oturaklı olur birseyler bence.
Kafayı yicem kızlar evet çok seviyorum facemi kapatti intagram actim onu kullaniyorum ben bu kadar bi insan degilim havuza gitmeme bile izin vermiyo deniz zaten hayalimde bile kalmadi evlenince belki sevdigi icin mutlu oluruz diye dusunuyorum ama yasim daha 19 onun yasi 22 daha onumde uzun bi yaşam var onume daha niceside cikar diye dusunuyorum ilk defa boyle iliskim oldu rahatligima duskun bi insanim surekli kisitlamaya calisiyor biraktim artik napiyim inceldigi yerden kopsun..
haha ay cidden aynı beni tarif ettin bakma o konussun sen onu dinler gibibyap ama herşeyi de yapma öyle yoksa daha çok taviz vermek zorunda kalirsin bende zamanla değişir ümidiyle şimdilik çok birşey demiyorm ama bence bu durumdayken hemen evlenme tabi ki seviyorsun vazgeçme ama bu şekilde de zor canim
Ya aslında birlikteyken cok guzel vajit geciriyoruz cok mutluyuz hafta sonlarimizi hep birlike geciriyoruz ama iste kiskancligi kısitlamalari olmasa bide evlenincede bu kadar bunaltiya gelemem umarim evlenince biraz daha geniş olur
kusura bakma arkadaşım ama sen kendini kandırıp teselli faslındasın..
adam nıye değişsin evlenince?? zaten söyledıklerını yerine getiren var..sen olsan nıye değişesin ??
güzel vakıt geçirebilrisin çünkü istediklerini yapıyorsun..mutlu adam..az çabalıcak senıde mutlu etcek bı zahmet..
ama ilişki bu değilki..evlenince sen dediklerini yapmak ıstemezsen değişen kadın olursun..evlenmeden önce böyle değildin sözüne hazırlan..
bn bunları yaşamadım çok şükür eşimle..ama ilişki konusunda bildiğim bişey varsa o da şu ;
istemediğim ya da olmadığım biri olarak yaşayamam..geçici mutluluk için yaşamıyorum.. umarım anlatabildim..
![]()
dün buraya üye oldum kızlardaan bi kay tiyo aldım gittim kavga ettim sen dedim beni bu kadar kısıtlayamazsın dedim nişanlanınca karışırsın ancak babamın evinde bana bişey diyemezsin falan ama çok yüklendim birden yani yanımda olsaydı o saatte kesin döverdi diye düşünüyorumAma takmıyoruum canım pek artıık huyunca gidiyorum sert kız modunu attım üstümden herşeye pozitif :)
sende izin alıyorsun. bravo sana