• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napıcamı bilmiyorum

En sevmedigim durum...iyice konus anlas..bi yerde okumustum erkek flort halindeyken neyse evlenince 2misli olurmus..dogrulugunu bilemem bekarim ama simdi boyleyse evlenince daha kotu olmasin..konusup asmalisiniz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eğer evlenmeden böyleyse evlenince daha çok karışır.çünkü erkekler evlenince düzelmio,daha da olumsuz yönde değişiyor

sevgiliyken böyleyse evlenince ne olur kimbilir..
ne çalıştırır, ne evden çıkarır..sanki idrak edemiyorsun nasıl giyineceğini ne demek foto çek gönder çok itici :20:
konuş canım sorunları çözmeden adım atma bence :26:

[MENTION][/MENTION]
merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun 1 senelik bi ilişkim var erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz kurban bayramından nişanlanıcaz ama benim evlilikten yana korkularım var beni çok sıkıyo her şeye karışıyo çok özgürdüm önceden şimdi dışarı bile çıkarmıyo kıyafetime falan herşeyime karışıyor sabah işe geliyorum ne giydin çek fotonu yolla diyor ve her defasında sorun çıkıyor ama birlikteyken çok mutluluyuz evlenincede beni üzüceni sanmıyorum ama çok kıskanç napıcam bilmiyorum :( :50::50::50:

Canım bende aynı dertten muzdaribim 10 aylık bir ilişkim var ve erkek arkadaşım aşırı kıskanç bu bazen takıntı derecesine geliyor ve çok büyük kavgalar da ettik bu yüzden . Ona hep soruyorum evlendiğimizde de mi böyle olur diye oda svdigi için kıskandığını söylüyor ve evlenince bu durumun daha az olacağını soyluyor çünkü surekli göz onunda olunca insan daha rahat olur bide evlenince kaybetme korkusu daha azalır ve aidiyet artar ama yine belki de olmaz bence acele karalar verme iyice düşün evet belki çok seviyorsun fakat bazı şeyleri garantiye almadan evlenme çünkü ileride ikinize de yazık olmasın

merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun 1 senelik bi ilişkim var erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz kurban bayramından nişanlanıcaz ama benim evlilikten yana korkularım var beni çok sıkıyo her şeye karışıyo çok özgürdüm önceden şimdi dışarı bile çıkarmıyo kıyafetime falan herşeyime karışıyor sabah işe geliyorum ne giydin çek fotonu yolla diyor ve her defasında sorun çıkıyor ama birlikteyken çok mutluluyuz evlenincede beni üzüceni sanmıyorum ama çok kıskanç napıcam bilmiyorum :( :50::50::50:

Böyle bir konu açmıştım.Eşimin kıskançligi diye valla zor ben cok kötü günler geçirdim halada mücadele veriyorum. Bir an önce konuş tedbirini al derim daha sonra üzülmemen adına.

Kafayı yicem kızlar evet çok seviyorum facemi kapatti intagram actim onu kullaniyorum ben bu kadar bi insan degilim havuza gitmeme bile izin vermiyo deniz zaten hayalimde bile kalmadi evlenince belki sevdigi icin mutlu oluruz diye dusunuyorum ama yasim daha 19 onun yasi 22 daha onumde uzun bi yaşam var onume daha niceside cikar diye dusunuyorum ilk defa boyle iliskim oldu rahatligima duskun bi insanim surekli kisitlamaya calisiyor biraktim artik napiyim inceldigi yerden kopsun..

Kafayı yicem kızlar evet çok seviyorum facemi kapatti intagram actim onu kullaniyorum ben bu kadar bi insan degilim havuza gitmeme bile izin vermiyo deniz zaten hayalimde bile kalmadi evlenince belki sevdigi icin mutlu oluruz diye dusunuyorum ama yasim daha 19 onun yasi 22 daha onumde uzun bi yaşam var onume daha niceside cikar diye dusunuyorum ilk defa boyle iliskim oldu rahatligima duskun bi insanim surekli kisitlamaya calisiyor biraktim artik napiyim inceldigi yerden kopsun..

Sevginin yaninda kafa denkliği ve hayat tarzı uyumluluğu da inanın diğerleri kadar mühim. . Seviyorum o zaman olur idare ederim veya oda seviyor değişir diye birsey yok. Hayat Tarzı uyumluluğu da en ağır meselelerden birisidir kendimce. O zaman daha oturaklı olur birseyler bence.

Sevginin yaninda kafa denkliği ve hayat tarzı uyumluluğu da inanın diğerleri kadar mühim. . Seviyorum o zaman olur idare ederim veya oda seviyor değişir diye birsey yok. Hayat Tarzı uyumluluğu da en ağır meselelerden birisidir kendimce. O zaman daha oturaklı olur birseyler bence.

Ya aslında birlikteyken cok guzel vajit geciriyoruz cok mutluyuz hafta sonlarimizi hep birlike geciriyoruz ama iste kiskancligi kısitlamalari olmasa bide evlenincede bu kadar bunaltiya gelemem umarim evlenince biraz daha geniş olur

Kıskanmasi ve hayatina sürekli müdahale etmesi çok sıkıntı yaratır aranızda.Şimdi belki çok etkilemiyor yaşantini ama evlenince çekilmez olur,üzerinde hep bir psikolojik baski hiç çekilmez yani.

Haha ay cidden aynı beni tarif ettin bakma o konussun sen onu dinler gibibyap ama herşeyi de yapma öyle yoksa daha çok taviz vermek zorunda kalirsin bende zamanla değişir ümidiyle şimdilik çok birşey demiyorm ama bence bu durumdayken hemen evlenme tabi ki seviyorsun vazgeçme ama bu şekilde de zor canim

haha ay cidden aynı beni tarif ettin bakma o konussun sen onu dinler gibibyap ama herşeyi de yapma öyle yoksa daha çok taviz vermek zorunda kalirsin bende zamanla değişir ümidiyle şimdilik çok birşey demiyorm ama bence bu durumdayken hemen evlenme tabi ki seviyorsun vazgeçme ama bu şekilde de zor canim

dün buraya üye oldum kızlardaan bi kay tiyo aldım gittim kavga ettim sen dedim beni bu kadar kısıtlayamazsın dedim nişanlanınca karışırsın ancak babamın evinde bana bişey diyemezsin falan ama çok yüklendim birden yani yanımda olsaydı o saatte kesin döverdi diye düşünüyorum :33::52: Ama takmıyoruum canım pek artıık huyunca gidiyorum sert kız modunu attım üstümden herşeye pozitif :)

Ya aslında birlikteyken cok guzel vajit geciriyoruz cok mutluyuz hafta sonlarimizi hep birlike geciriyoruz ama iste kiskancligi kısitlamalari olmasa bide evlenincede bu kadar bunaltiya gelemem umarim evlenince biraz daha geniş olur

kusura bakma arkadaşım ama sen kendini kandırıp teselli faslındasın..

adam nıye değişsin evlenince?? zaten söyledıklerını yerine getiren var..sen olsan nıye değişesin ??

güzel vakıt geçirebilrisin çünkü istediklerini yapıyorsun..mutlu adam..az çabalıcak senıde mutlu etcek bı zahmet..

ama ilişki bu değilki..evlenince sen dediklerini yapmak ıstemezsen değişen kadın olursun..evlenmeden önce böyle değildin sözüne hazırlan..

bn bunları yaşamadım çok şükür eşimle..ama ilişki konusunda bildiğim bişey varsa o da şu ;

istemediğim ya da olmadığım biri olarak yaşayamam..geçici mutluluk için yaşamıyorum.. umarım anlatabildim..

kusura bakma arkadaşım ama sen kendini kandırıp teselli faslındasın..

adam nıye değişsin evlenince?? zaten söyledıklerını yerine getiren var..sen olsan nıye değişesin ??

güzel vakıt geçirebilrisin çünkü istediklerini yapıyorsun..mutlu adam..az çabalıcak senıde mutlu etcek bı zahmet..

ama ilişki bu değilki..evlenince sen dediklerini yapmak ıstemezsen değişen kadın olursun..evlenmeden önce böyle değildin sözüne hazırlan..

bn bunları yaşamadım çok şükür eşimle..ama ilişki konusunda bildiğim bişey varsa o da şu ;

istemediğim ya da olmadığım biri olarak yaşayamam..geçici mutluluk için yaşamıyorum.. umarım anlatabildim..

Çok Seviyorum Eminiim ki o da çok seviyor konuşup halledicem inşallah bu kıskançlık konusunu

sende izin alıyorsun. bravo sana

Canım daha çok gençsiniz bende 18 yaşındayken böyle bir ilişkim vardı ve inan senden beter durumdaydım okumamı bile istemiyordu birbirimizi çok sevdiğimiz için katlanıyordum ama sonra mantıklı düşünmeye başladım evlenirsek beni okutmaz, zorla kapatır, ailemle görüştürmez, 5 çocuk yapar beni eve tıkar kendi gezer diye düşünerek ayrıldım zor bir şekilde. Şuan o fikirlerime öyle şükrediyorum ki geçmişe bakınca kızıyorum nasıl kendine güveni olmayan biriyle birlikte oldum diye. Sakın gereksiz kıskançlıklarına boyun eğme gerekirse ayrıl bir yakınım evlenince geçer diye düşündü ama evlenince daha beter oldu perdeyi bile açamıyor gram abartmıyorum. Lütfen iyi düşün tart

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bunları aynen ona da söyle...bakalım nediicekk..

dün buraya üye oldum kızlardaan bi kay tiyo aldım gittim kavga ettim sen dedim beni bu kadar kısıtlayamazsın dedim nişanlanınca karışırsın ancak babamın evinde bana bişey diyemezsin falan ama çok yüklendim birden yani yanımda olsaydı o saatte kesin döverdi diye düşünüyorum :33::52: Ama takmıyoruum canım pek artıık huyunca gidiyorum sert kız modunu attım üstümden herşeye pozitif :)

Kas yapayım derken göz cikarmada aman canım ama biraz sert yanını da göster bende çok çekiniyorum sevgilimden ama yeri geldi mi de sesim. Yükselir o zaman da o pisar :) zaten bu durumdan şikayet edince tek bahane sana güveniyorum ama başkalarina güvenmiyorum yada sevdiğim için böyle vs vs ama seni seviyor ve gelecek istiyorsa bazı şeylere de müsamaha göstermeli burda iş sana düşüyor kavga etmeden uslu uslu konusucaksin yoksa olmayacağını belirteceksin uygun bir dille :)

Back
X