• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napicaz derdi

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Selam kizlar
Ben erkek arkadasimla blusucagm zaman surekli napicaz diye dusunuyorum. Ve blustugumuzda napicaz derdi inanilmaz var o sen soyle ben sen soyle diyorum en fazla gidip bi cafede oturuyoruz hep rutin aklima bisey geldgnde soyledgmde bazen firsat bulamiyoruz oyle kaliyor cok fazla sinemaya giden bi cift degili ayda 1 belki o yuzden sinemayada cok gitmiyoruz sizde erkek arkdasinizla blusucaginiz zaman bu kdr cok dusunuyormusunuz yoksa o an neyse onumu yapiyorsunuz ? Ve erkek arkadasla yapilacak aktiviteler icin banada fikir verebilirmisiniz ?

Valla biz düşünmüyoruz :1: o an neyse onu yapiyoruz iki buçuk yillik surede hiçte dusunmedik bazen nargile bazen sinema bazen lunapark bazen ve en çok sevdiğim deniz kenarina gitmek bide ben biraz deliyim sanirim deniz kenarindaysam onunla kovalamaca oynuyorum :1: çok seviyorum çok güzel oluyor farklı birşey katiyo :16:

Valla biz düşünmüyoruz :1: o an neyse onu yapiyoruz iki buçuk yillik surede hiçte dusunmedik bazen nargile bazen sinema bazen lunapark bazen ve en çok sevdiğim deniz kenarina gitmek bide ben biraz deliyim sanirim deniz kenarindaysam onunla kovalamaca oynuyorum :1: çok seviyorum çok güzel oluyor farklı birşey katiyo :16:

Biz cabuk skiliyoruz gbi sanirim ondan mi kaynaklaniyor acaba

Onceden plan yapmak her zaman iyi.
Her gun gorusen bi ciftseniz, gorusme sayisini azaltip bu sorunu cozebilirsiniz. Ozleyip gorustugunuzde ne yapildiginin bi anlami kalmiyor, beraber olmak yetiyor

Biz cabuk skiliyoruz gbi sanirim ondan mi kaynaklaniyor acaba

Sürekli gezmek istiyosaniz eğer ondan kaynaklı olabilir benim erkek arkadasimda hicbi yerde çok durmak istemiyor ama ben istiyorum diye duruyoruz ben biraz daha sessiz sakin istediğim gibi cilginlik yapabilcem yerleri istiyorum bide heyecan katarak sikilmayi engelliyorum oda bana ayak uyduruyo türk filmlerindeki gibi bile ağaçla oynadigimiz vardır maksat heyecan :1:

Onceden plan yapmak her zaman iyi.
Her gun gorusen bi ciftseniz, gorusme sayisini azaltip bu sorunu cozebilirsiniz. Ozleyip gorustugunuzde ne yapildiginin bi anlami kalmiyor, beraber olmak yetiyor

Haftada en fazla 2 gun gorusuyoruz bunun 1gunu sadece 1 saattir mesela her hafta sonu geldginde dusunmekten skldm
Napicaz diye

Biz de o an canımız ne isterse onu yapıyoruz. Bi tek birlikte kahvaltı yapacağımız zaman yeri belirliyoruz önce oraya gidiyoruz sonrası keyfimize kalmış :) Bazen sinemaya gidiyoruz, bazen tavla atıyoruz, genellikle deniz kenarına gidiyoruz, bazen gidip bi bira içiyoruz, bazen boş boş dolaşıyoruz :)

al benden de o kadar her buluştugumuzda aynı terane sıktı artık :ssz:

Sevgilimle küçük bir ilçe de üniversitede de okuyoruz şu an ve buluştuğumuzda yapılabilecek aktivite sayımız bir elin parmaklarını geçmez. Çünkü yapılacak şey = hiçbir şey. En azından şu an bulunduğumuz yer için böyle. Biz genelde pizzacı da ya da bir balık restoranında yemeğimizi yiyoruz. Ardından sahilde oturup sigaramızı içiyoruz. Sonra bir kafeye gidip çay/kahve + muhabbet + tavla üçlüsünü yapıyoruz. Sonra da dağılıyoruz yani. Hafta içleri de okulda oturuyoruz. Bizde epey sıkılıyoruz. :44: Ama normalde büyük bir şehirde yaşıyoruz. O zaman imkanlar oluyor. Sinemaya gidiyoruz, hayvanat bahçesine gidiyoruz, pikniğe gidiyoruz, alışverişe gidiyoruz falan filan... Sevgiliyle yapılacak şeyler sınırlı zaten. Her şeyi sürekli yapamazsın. Sevgilinle gidipte müze gezmek, bir sergiye gitmek falan ne bileyim ancak bir kere falan hoş olur ikinciye gereksiz olur bana göre. Mesela yani. :27: Ha yine sevgilimle bana kalsa biz en çok evde oturup film izlemekten hoşlanıyoruz yani.
Bahar geliyor, pikniğe gidin. Kendi ellerinle bir şeyler yap falan. Güzel olur yani bence. :)

Son düzenleme:
Selam kizlar
Ben erkek arkadasimla blusucagm zaman surekli napicaz diye dusunuyorum. Ve blustugumuzda napicaz derdi inanilmaz var o sen soyle ben sen soyle diyorum en fazla gidip bi cafede oturuyoruz hep rutin aklima bisey geldgnde soyledgmde bazen firsat bulamiyoruz oyle kaliyor cok fazla sinemaya giden bi cift degili ayda 1 belki o yuzden sinemayada cok gitmiyoruz sizde erkek arkdasinizla blusucaginiz zaman bu kdr cok dusunuyormusunuz yoksa o an neyse onumu yapiyorsunuz ? Ve erkek arkadasla yapilacak aktiviteler icin banada fikir verebilirmisiniz ?

Bişey bulamadığınız zamanlar sarılın birbirinize oturun yahu, bundan güzeli mi var.

Kizlar bizde mesela blusuyoruz dolasiyoruz yemek yiyoruz cafede oturuyoru falan hep rutin ama bu bi zaman sonra can skiyor yani ben degisik biseyler yapmak istiyorum ama o bunda yok ben surekli bi yerde durmayi sevmiyorum bi zaman sonra muhabbet beni skiyor hep ayni seyleri konusuyoruz farkli ne yapabilriz ki

Bize bakis yenisiniz bizden , ama cabuk sikilmissiniz sanki :26: yaslariniz kaç hani cilginlik yapabilcek şekilde misiniz gerçi yas pek etkilemez ama :44:

21 ben oda 22 canim banada oyle geliyor sevgide sorun yok ama ben her zaman ayni seyleri yapmaktan skliyorum yda surekli napalim demesinden bana sormasa hadi gel suraya gidelm dese seve seve giderim ama napalim napicaz diye hep ustumde bi baski var oyle hissediyorm

21 ben oda 22 canim banada oyle geliyor sevgide sorun yok ama ben her zaman ayni seyleri yapmaktan skliyorum yda surekli napalim demesinden bana sormasa hadi gel suraya gidelm dese seve seve giderim ama napalim napicaz diye hep ustumde bi baski var oyle hissediyorm
Öyle denmesini bende sevmiyorum ne o öyle benden sikilmis gibi :20: ona soylediniz mi peki bunu sen beni götür bana sorma ben senle her yere giderim deseniz bu da ona ayri bi güven vermez mi istediği yere goturebilmesi için :21:

Öyle denmesini bende sevmiyorum ne o öyle benden sikilmis gibi :20: ona soylediniz mi peki bunu sen beni götür bana sorma ben senle her yere giderim deseniz bu da ona ayri bi güven vermez mi istediği yere goturebilmesi için :21:

Soyledim tabiki mesela gecen hafta ben soyledim sira sende diye sacma sapan muhabbetlere giriyor beni boguyor

Soyledim tabiki mesela gecen hafta ben soyledim sira sende diye sacma sapan muhabbetlere giriyor beni boguyor

Tutumu çok yanlis :20: istanbuldaysaniz buz müzesi akvaryum felan siz sunun yada baktiniz hep size soyluyo sen bul misali yada sira sende gibi sen benden sikiliyo musun benle senin istediğin bi yere gitmek içinden gelmiyor mu diyin daha da demez inşallah test edilip onaylandı :21::1:

Back
X