Napim ben şimdi napacagimi şaşirdim :(

Tepki mi göstermem gerek yoksa hoşgörü mu

• Ankete Katılan
    5
Yahu nasıl bu kadar sabırlı sakın kalabiliyorsunuz. Bunu bana bi kere yapacak kayınvalide bir daha korkudan evime gelemez ciddiyim. 1 yaşında bebeği olan kadina ne misafirymis. Suratın da mi asilmiyoe, hiç yorgunum dayanamıyorum uyuycam vs laf da mı sokamiyorsun? Evli barkli çocuklu kadinsin sen yalnız kalamiyor musun evinde, kaynanana ne oluyor? Bi daha geldiklerinde açma kapıyı, yataktan kalkmış ol aç ya da. Hiç beklemiodum ben uyuycam de git yat falan hamileliğini de kullan at bunları başından.

Konusurlarsa konussunlar takma. Uykun gelince yat, hizmet bekleyene kendimi iyi hissetmiyorum de. Doktor istirahat dedi de uzat ayaklarini yat. Eskisi gibi hizmet gormeyince kesilir zaten ayaklari. Kaynanana hic sordun mu kendin tamam da niye milleti topluyorsun diye.

Hamile kalmışım derken .
Sanki bu iş olurken haberin yokmuş gibi konuşmuşsun.
Öncelikle bilinçsiz mi bebek sahibi oluyorsunuz ?
Yaşında daha 20.
Yazdığına bakarak diyebilirim ki kendini savuncak gucun ve cesaretin yok.
Yanlis anlama ama saf kalpli anlaminda diyorum cahil gibi davraniyorsun.
Esinle konusman lazin guzellikle anlat hele bir bakalım adam seni anlicak mi ?

Esine kesin bir dille ifade et. Hamilesin bir de küçük çocuk nasıl dayanıyorsun ya hu. İnsan biraz düşünür ya gelenleri geçtim eşin de mi düşünmüyor. Her seferinde biri gelsin kalsın çok yardım etmek istiyorlarsa

20 yasindaym hani kv. yalniz gelse tmm dicem de o kadar kalabalik geliyorlar yapamiyrm gercktn oyle zorki ustelik bazıları yatiya kaliyo yatak bile hazrliyrm sabh kahvlti yapip cikioar

Kocanız anormal ailesi de anlayışsız. bu arada 20 yaşındasn bi çocuğun var ikinci geliyo Allah bağışlasın da ne ara evlendin?

20 yasindaym hani kv. yalniz gelse tmm dicem de o kadar kalabalik geliyorlar yapamiyrm gercktn oyle zorki ustelik bazıları yatiya kaliyo yatak bile hazrliyrm sabh kahvlti yapip cikioar
Ayyy tüylerim diken diken oldu
Eşinle konuş böyle devam etmezki. ya nasıl insanlar herkesin bi hayatı var ne saygısızlık çay bahçesine gider gibi toplaşmalar falan

Bence sen direk kaynanayla konus anne artik cok yoruluyorum erkenden yatiyorum gelmenize gerek yok korkmuyorum evde kapiyi cami kitleyip yatiyorum de. Hem tatli dille soylemis olursun hemde kurtulmus olursun.

Gelenlerinde hiç mi işi gücü yok habire gelip birde üstüne kaliyorlar falan. Çok şaşırdım yani. Kendini savunmayı öğrenmen lazım canım. Yoksa işin böyle çok zor. Eşine söyle güzellikle, buraya yazdığın gibi anlat ona da. Küçücük yavrun var bide üstüne hamilesin. Sanada yazık. Susarsan hasta olursun böyle sinir stres

Bas cigligi...

Bu ne ya niye ezdiriyorsun kendini. Ne demek annesini birakip beni mi tutacak. Once sen inanacaksin kendine ki esin inansin inandirabilesin.

2 cocugunuz olacak sen kendine deger ver caninin kiymetini bil. Yoksa kimse ayyy hamile bu yapmasin demez.

Gece geldiklerinde al cocugh gec ytak odasina onunla ilgilen oyalan isin bitsede cikma. Seslenirse isim var de.
Sabah kalkma cocukla ilgilen. Gece uyumadi uyandi vs diye soylen.

Gece yatak yapma belim tutuldu de.

Sen hizmet ettikce dusuncesizce hareket eder seni dusunmezler.

Az dişini göster kimseye ihtiyacım yok de ve eşine anlat 2.geldiğinde ne yapacaksın yeni doğmuş bebekle

Nefret ederim yatılı misafirden neden kalmaya geliyorlar?Tek kalamaz mısın?
Bak arkadasım çok gençsin şimdi konuşursan, hakkını savunursan ilerde çook rahat edersin.
insanlar oyle eskisi gibi ince degil,seni düşünmezler,sen kendini düşünüp doğruca konuşup anlat.
Hem küçük bebek,hem hamile halimle yapamıyorum de korkma en fazla küserler
Zamanında cook yatılı misafir agırladım bende sen yaşlardaydım kimse madalya takmadı,keşke ozamanlar konuşsaydım sonradan çok konustum ama içim hala soğumadı

Eşinize şikayetinizi belirtmezseniz o akıl etmez ki. çok yoruluyorum hamileyim çocukta var ses gürültü hizmet takatten düşücem diye korkuyorum diye anlatın şkayet eder gibi değilde. Tamam gelsin burası onunda evi ama kalabalık geliyor. Yoksa annene bi lafım yok falan deyin bemce.

Hepinize ayri tsk ederm hepinz cok haklisinz. bakin bn onlara diyorum ki uykum geliyor cok yoruluyorm cocuk var diegunluk islerimide yapamıyorum onlar bna ne dese iyi biz senin yasindaykn uyku nedr bilmezdik bu ne bicim bunye uykuda uyku bni toplmda azarlaynca uyku mu kalir geriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…