Napim ben şimdi napacagimi şaşirdim :(

Tepki mi göstermem gerek yoksa hoşgörü mu

• Ankete Katılan
    5
Eşinizin yaptığı saçmalık.
Bir kadın evli de olsa bekarda olsa yalnız kalabilir. Rafakatciye ne hacet.

Bunu ona anlatacaksiniz.. Ailesini şikayet ederek değil de , yalnız kalabileceginize onu ikna ederek yapmalısınız.

Yok basaramiyorsaniz siz kendi istediklerinizi davet edin. Bu da olmuyorsa , hizmet etmeyin. Kıyıda köşede oturun. Hakaretleri asla duymayın.

Tınlama onlar gelince geç odana uyu sabahta geç kalk esneye esneye iş yap böyle ağır ağır inadına

Cinnet geçir canım

Öyle çekip kenara iyi konuşmayı anlayacak insanlar toplaşıp gecelere kadar senle oturup bi de azarlamaz

Yaşın küçük ezdirme kendini

Acil çöz bunu yoksa devamı gelir

Bizim de bazı akrabalar vardı ne zaman işleri olsa köyden bize kalmaya gelirlerdi

Bi tanesi çok pis kokardı

Şimdi adam oldular yüzümüze bakmıyorlar

Kimseye hizmetçilik yapma kimse değmiyor cnm

Geç uyu odana

Daha da gelmezler

Koskoca çoluklu çocuklu kadınsınız. Evde yalnız başınıza kalamıyor musunuz da kocanız başınıza adam yığıyor? Döne döne hizmet ediyorsunuz. Eşinizin işi vardiyalı olabilir, ne olmuş yani? Başınıza bekçi mi dikiyor? Evinizde ayağınızı uzatıp yatmak varken ne alaka yani? Konuşun eşinizle, istemiyorum kimseyi vurup kafayı yatıcam diyin. Bu ne ya

Kızlar merhaba 2 aylık bebegm karnmda ölmûş dün kurtajla aldılar bebeğimi. Psikolim bozuldu kendim de deglm. Sinirden mi oldu yoksa yorgunluk tan mi acaba? Doktora sordum net bsey demedi

Bence seni kullanıyorlar.valla gerekirse kv ile tartışırım bile,bu ne böyle allah aşkına.tavrını koy

kocana söylemiyorsun, kaynanana ağzını açmıyorsun. eeeee gökten sihirli değnek mi inecekte durum düzelecek? sen sustukça o misafirler ikiye katlanır. daha da edepsizleşir, tepene çıkar. kocana artık bıktım diye başlayıp hep sabrettim diyerek konuyu anlatacaksın. kocan yanında olmazsa kaynanaya ağzını açacaksın, sen gel misafirlerini kendi evinde ağırla diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…