- 6 Ekim 2016
- 27
- 620
- 8
- Konu Sahibi Dudunun annesi
-
Ay çok gıcıklarrrrrr.....numaradan hasta ol yatıyom gribim öhö öhö yap yüz verme mesafe koy hamilesin nasılsa hamile tribi derlerKizlar iyi aksamlar oyle kararsizim oyle saskinim bilemezsnz. esim haftada 4 gün gece vardiyasina kaliyor o bn yalniz kalmayaym die kv. cümbür cemaat kim varsa toplayp bize getiriyor eltisi komsusu kardesi felan gece saat 1-2 lere kadar oturuyorlar bu arada bir yasinda cocugum var istemeden ikincye de gebe kalmism oda 2 haftalik onlara hzmet ederkn cok yoruluyorm ustelik geldiklernde bni aşalamaktan baska bisey yapmiyorlar yok efendm cocuklu anneler uyumazmıs yok efendim erkenden kalkarmis yahu allah aşkina yorgn insan nasl yorulmasn. knuyu esime de anlatamıyorum üzülmesin diehem anlatsam nolckki annesini birakp bni mi tutacak. icime ata ata yer kalmadi koca karilarn icnde cinnet gecirym. k. bkmayn uzun oldu braz varmi bnim gbi olanlar tepkinizi gosterebiliyr musunuz acaba. ? ?
4 haftalık demek istemiş yumurtlama gününden hesap edince iki hafta oluyor ya :)2 haftalik bebeği nasıl öğrendin ?
Hastaliga da inanmiyorlar ki siz olsanz naparsnzAy çok gıcıklarrrrrr.....numaradan hasta ol yatıyom gribim öhö öhö yap yüz verme mesafe koy hamilesin nasılsa hamile tribi derler
İnandırırdımHastaliga da inanmiyorlar ki siz olsanz naparsnz
20 yasindaym hani kv. yalniz gelse tmm dicem de o kadar kalabalik geliyorlar yapamiyrm gercktn oyle zorki ustelik bazıları yatiya kaliyo yatak bile hazrliyrm sabh kahvlti yapip cikioarUzun değil merak etme ne uzun konular gördüm ucu bucağı yokeşine durumdan rahatsız olduğunu söyle hem kocaman kadınsın nereye kadar koloni halinde bekleyeceksiniz eşini ?
Gebe KALMIŞIM Ne ya ??!
Ohoo o bu ne be ben daraldım20 yasindaym hani kv. yalniz gelse tmm dicem de o kadar kalabalik geliyorlar yapamiyrm gercktn oyle zorki ustelik bazıları yatiya kaliyo yatak bile hazrliyrm sabh kahvlti yapip cikioar
Bu yöntemi denicemm tsk ederm efenimİnandırırdımkusuyorum yoruldum uyuyordum aradığınızda de. Gündüz gitme
Gel birde bna sor icime ata ata tansiyon hastasi oldm bu yaştaOhoo o bu ne be ben daraldım
Cocuk zaten ilgi istiyor gun boyu arkamda geziyor bnde anca o uyunca isimi yapabiliyorm. isimi bitiremeyncede bni lafa tutuyorlar bu cok zoruma gdiyor isteÇocuk ve hamileliğinizi bahane ederek eşinize bir süre yalnız kalmayı tercih edeceğinizi söyleyin . Henüz kardeşi doğmadan , çocuğumla doya doya vakit geçirmek istiyorum , ikinci gelince zaten istesemde tüm zamanımı ona veremem . Bu günleri iyi değerlendirmek istiyorum gibi şeylerle davet etmesini engellemeye çalışabilirsiniz .
Tamam işte bunları uygun bir şekilde anlatsanız eşinize böylelikle ikna edebilirsiniz . Gayet haklı gerekçeleriniz var . Önce güzellikle deneyin sizi seviyor ve iyi niyetinizi biliyorsa anlayacağını düşünüyorum . olmazsa daha detaylı rahatsızlık duyduğunuz durumları anlatırsınız .Cocuk zaten ilgi istiyor gun boyu arkamda geziyor bnde anca o uyunca isimi yapabiliyorm. isimi bitiremeyncede bni lafa tutuyorlar bu cok zoruma gdiyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?