Napim bilmiyorum

bence de bekle derim ama. Eşin de çok büyük değil. çalışmıyorsun evet kayınvalide den ayrı yaşadığında da kendin büyütebilirsin çocuğunu. eşinin bu kadar acelesi ne ki anlamadım. Kayınvalidenler baskı yapıyor olabilirler ona. tamam erken anne baba olmak güzel ama evliliğin otursun önce
kocasının acelesi yaşından dolayı bır heyecanla önunde ılk ne varsa ona sarılıyorlar evılık oldu sıra bebekte. kurulmamıs bır yaşamın üstüne bebek olursa olan kadına olur. erkek sıyrılır bir şekilde eger aklı basında sorumluluk sahibi bir insan değilse. zaten çok düşünceli olsa önce karısıyla nasıl yenı bır yasam kurarım nasıl bagımsızlasırım onun hesabını yapar

kocasının acelesi yaşından dolayı bır heyecanla önunde ılk ne varsa ona sarılıyorlar evılık oldu sıra bebekte. kurulmamıs bır yaşamın üstüne bebek olursa olan kadına olur. erkek sıyrılır bir şekilde eger aklı basında sorumluluk sahibi bir insan değilse. zaten çok düşünceli olsa önce karısıyla nasıl yenı bır yasam kurarım nasıl bagımsızlasırım onun hesabını yapar
Ama kocası da büyük değil ki yaşı. Hayırlısı olsun haklarında tabi . Hyat onların, karar onların

Eger istedigine karar versen bile korunmayi birakip normal iliski yasayin. Robot gibi hadi cocuk yapalim falan yapmayin stres oluyorsunuz sonra

19 yaşında yapılmış, 3 aylık hem de kayınvalide yanında oturulan evlilikten ne anladınız ki daha acaba?
Evlenmek demek, cinsel hayat değildir sadece...
Kendi kararlarını alıp, birey olarak tek başına varolmayı becerirken aynı zamanda hayatındaki insanı kendin kadar mutlu edebildiğin, hem birey hem de birlik olabildiğin bir olaydır.
Siz daha birey olamamışsınız evliliğinizde, kayınvalide yanındasınız.
Birlik zaten evde başkası varken mümkün değildir, sorgusuz sualsizce yaşayamıyorsunuz.
Ne çocuğu Allah aşkına...

Daha 3 aylık evlisiniz güzelim. Ve daha 19 yaşındasın. 23 yaşında bile olsan gencecik anne olursun zaten. Kardeşim 19 yaşında, ve benim gözümde hala çocuk. :) Bence evliliğinizin tadını çıkarıp, bebek mevsuzunu en az 1-2 yıl sonraya ertelemelisiniz. Maddi ve manevi olarak tam hazır olmak gerekiyor çocuk yapmak için. İyi düşünün.

1- Yaşin çok küçük, hem aynı evde kayınvalide ile iyi cesaret
2- 3 aylık evlisin daha, dur bakalım bir anla dinle, 1-2 sene geçsin evliliğinden birşeyler otursun
3- Yaşın ufak olduğu için, çocuk için bir acele etmene gerek yok, biraz evliliğinin tadını çıkart derim

Son olarak inşallah iyi ve insaflı bir kayınvaliden vardır.
3-5 ay sonra umarım buralarda duymayız senin farklı dertlerini...

Merhaba arkadaşlar ben 3 aylik evliyim daha 19 yaşındayım kayinvalidemle aynı evde yaşıyorum eşim çocuk konusunda çok istekli ben cesaret edemiyorum , 1 yıl kayınvalidem le yaşıcam kimisi diyorki kayinvalidenin yanında çocuğunu yap ayrı eve taşınınca zorluk çekmesin maddi manevi toparlanma olur çocuk hem kayinvalidende bakar rahat olursun diyor kimiside boşver ayrı evde bak diyor kayın validem çocuğa bakar ama bende cesaret edemiyorum bi yandan eşim cok istiyor ne yapmalıyım lütfen bi fikir verin ? .
Yasin cok küçük hemen bebek yapma bence kahin validenle oturuyorsan hic yapma derim

Cok ararsin bu gunlerini canim hersey zamaninda guzel simdi senin gezip tozma evliligin tadini cikarma zamanin bebek cok buyuk sorumluluk kayinvaliden karisacak istedigin gibi bakip buyutemeyeceksin bile ayri eve cikayim desen cocuga baglandiklari icin sizi birakmak istemeyecekler zor is cok iyi dusun umarim en hayirli zamanda olur

19 yaşındasın ve henüz 3 aylık evlisin.Kayınvalidenin yanında evliliğinin tadını çıkartmazsın hoş ama, hadi evlendik hemen çocuk olsun olayına karşıyım ben.

Eşim 23 yaşında haklısınz bende 23 falan düşünüyordum ama eşim çok hevesli ve eşim asla 1,2 yıl beklemez ben baskıyla bekletiyorum
kayınvalıdenle aranda sıkıntı yada anlaşmazlık yoksa bnce kal hamıle beraber bakarsınız bebıse zararından cok faydası olur ama yok anlasamıyosanız ayrı evden sonra hamıle kamayı dusun zaten daha gencecıksın zaman kaybın pek olmaz

Back
X