Napim siz karar verin

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Ciktigim biri var ikimizde 24 yasindayiz, dun baya bir keyfim bozuldu. Bu insan sinirimi bozuyor artik ya, bir erkek elini masaya vurmali, bu ise hersey iki taraftan gelicekmis, bir soz soyledi dun seni ozledim diye oyle laflarida haftada bir soyler. Ben ise karsilik vermedim herzmn boyle sozler beklemek isterim. (Kendimde soylerim tabiki arada)Niye geri soylemedim diye demeye getirdi, bende dedim bisey soyluceksen karsilik beklemeden soyle yap dedim. Oda ise sevgi iki taraften gelen bisey diye dedi. Ya 4 ay olmus 1 taraf diyen bisey mi kaldi?!
Ukala ya bildigin. Patladim bir an. Oda bu boyle devam etmez dilin pabuc kadar falan filan diye. Itismeyi sevmiyormus. Altan alicakmisim.
Alamam! Once o benim nazimi cekmeli. Sevgisini guvenini kazandirmali dogru dglmiyim?

Bir kac sey yapti hediye aldi diyede bir laf soyledi dun iste sevilen sevenin nazini cekmeli diye.

Bir gecede yiprandim ben, karar vermek istiyorum, sadece suclu olup olmadigmi siz yardim edin soyleyin?

Ee doğru sevgi karşılıklıdır. Niye o önce sizin nazınızı çekmeli, anlayamadım.

Seven özler, söyler bununda karşıdan yanıtlanmasını ister.
Askıda kalırsa umursanmadığını düşünür.
Konuyu anladığım kadarıyla siz haksızsınız..
Sevdiğini söyleyen özlediğini söyleyen kişi öylece bırakılınca bi yerden sonra patlıyor sevgilinizde patlamış haklı olarak..
Siz üstünüe düşülmesini istiyorsunuz anladığım kadarıyla

Bu öyle karar verilecek bir durum değil bence. Tabi öncesinde neler yaşandığını bilemem ama büyütülecek bişey yok sanki. 4 ay uzun bir süre değil bunu belirtmek isterim. Böyle güzel sözler içinden geldiği zaman söylenirse anlam kazanır. Siz her zaman duymak istersiniz tabi ki bir bayan olarak ama erkek arkadaşınız her zaman söylemek istemeyebilir çok doğal bi durumdur. Yazdıklarınıza bakınca sanki hemen sinirlenen ve tepki gösteren bi yapınız var. Birazcık sakin olup değerlendirmeyi deneyin derim. Yazdıklarımda kusurum varsa lütfen affedin

Son düzenleme:

seni anlıyamadıgım ıcın benım o suçlu..

ben ikinizin de yazdığından bişey anlamadım :44::44:

Ayrıca erkek arkadaşınız hakkında burada kullandığınız üslup çok yanlış. Belki kızgın olduğunuz için bilemiyorum ama gün içinde ona karşı da böyle davranıyosanız hata yapıyosunuz. Daha tatlı dilli olmayı denerseniz karşı taraftan da güzel şeyler göreceğinizi düşünüyorum

Hayir sorun sadece onun da zorluklari var ben sabrediyorum. O benim zorlugumda sirtini cevirir gibi yapiyor.
Bazi seylerimde sikayet ediyor, surda facebookda bile eklemedi beni. Bukadar rahat bir insan.. Hermzn konusulcak sorulcak konulari ben acarim oyle konusuruz. Konu acilsa bile kisa kisa seyler der uzun uzun anlatmaz. Cok icine kapanik birde. Bende oyleyim ama aramizda belli etmiyorum. Bilmiyorum ama onceki iliskimde belki cok simartildim belki ondandir diye dusunuyorm.

Ben de pek anlamadım. Erkek niye yumruğunu masaya vurmalıymış, niye naz çekmeliymiş, ilişkide seven ve sevilen taraflar mı olurmuş, normalde hem sevip hem sevilmek gerekmez mi? Kafamda deli sorular...

İlişkide sen ben yoktur biz vardır. İkinizde alttan almalısınız, ikinizde birbirinizin nazını çekmelisiniz. Bence ukala olan sevgiliniz değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence siz ayrilin bu cocuktan..sanirim siz onu begenmiyorsunuz ve benimseyememissiniz..sizin hayalleriniz farkli bir iliskide anladigim kadariyla..daha kendinden emin olgun ayagi yere basan biri sizi mutlu eder gibi geldi bana..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin alıntından sonra bi daha dönüş yaptım. ben milanı şimdi anladım arada vir gül oladığı için hiç bişeye yoramamıştım yazdığını... suçlu benim diyormuş...

hah şimdi oldu ama bi de konu sahibinin derdini anlamak lazım da ona ne kadar dönsek de anlayamayız gibime geliyor

hah şimdi oldu ama bi de konu sahibinin derdini anlamak lazım da ona ne kadar dönsek de anlayamayız gibime geliyor

canım anladığım kadarıyla konu sahibi arkadaşımız sevgilisinin karşılık beklemeden kendisine ilgi göstermesini güzel sözler sarfetmesini bekliyor. yani o ona ilgi göstermezken, sevgilisi ona ilgi göstersin istiyor... Çocuk seni seviyorum demiş, kız karşılık vermemiş, çocuk buna bozulmuş.... konu sahibide buna kızıyo... ben mi suçluyum diyo... :26::26::26::26:
Ben bunu anladım... daha dikkatli okuyunca
anladığıma göre cevap verecek olursam.. evet konu sahibi arkadaşım sen suçlusun. ilgi sevgi karşılıklı olunca güzeldir. düşünsene sen erkek arkadaşına sevdiğini söylediğinde, erkek arkadaşın sana hiç tepki vermese sen kendini nasıl hissedersin... masaya yumruğunu vurmalı diyosun ya, o zaten sana bu konuda tepki göstererek masaya yumruğunu vuruyor aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…