napıyım ben ya?

Gondergelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.372
2.169
133
41
Arkadaşlar eşimin dedesi vefat etti memlekete gittiler telefonu çekmiyor sevgili kvciğimin teli çekiyor. ben de ordan aramak istemiyorum çünkü öncesinde onunla konuşmam gerekecek. bu arada uzun müddet konuşmadık kendisiyle ama başşsağlığına gittim. aramız iyi gibi. ama yine de onla telde konuşmak istemiyorum. eşim de ayrı bir konu ben onu rahatsız etmiyim diyerek aramazken sağolsun o da beni aramıyor. dün annesinin hattından aramış gece 11 de. o saate kadar hiç konuşmamıştık ve ben de trip attım. ama aslında bir güzel haşlamak istiyorum sen beni niye aramıyorsun diyerek. sizce napayım ben?

peki.. yani sinirlenince empati yapamıyorum haklısınız ama ben aramıyım sen beni ara demiştim. o da böyle takdir buyurdu demekki

a. arama, eşinin aramasını bekle
b. kv telefonundan arayıp alo der demez, anne bana ahmeti (eşinin adı her ne ise) verir misin lütfen de.

cenaze evi sonuçta koşturmuştur orda burda..yani trip atılcak zaman değil..bu arada başınız saolsun...

Arayıp boş boş konuşup eeeee daha daha ne yapıyorsun gibi gereksiz muhabbet yapacaksan arama. Acil konuşmanı gerektiren bir durum olursa da mecbur kayınvalidenin telefonundan ara ne derdin varsa söyle.

Ailesinin akrabalarının yanında aklına gelmemesi normal.
Nasılsa eve dönecek biraz sabırlı olun arkadaşım.
Hiddetlenmeye gerek yok..

Kv ara eşini iste konuş ve rahatla,yoksa çok kurarsın kafanda,bak buralara kadar gelip paylaşmışsın artık ne kadar takıldıysan.elbet gelecek orda kalmayacak beklemen daha iyi bana kalırsa.

ben olsam kv ararım cenaze evi sonuçta nasıllar ne durumdalar bir ihtiyaçları var mı merak ederim açıkçası hem aranız kötü de değilmiş.

Allah aşkına cenaze evinde fırsat mı buluyor sanıyorsun aramaya. Bilirim o ortamı benimde anneannem vefat etti gelenden gidenden gözümüzü açamadık bide aynen telefon çekmiyordu çeken tek yer dağın başıydı fırsat bulupda tövbe gidemiyorduk. Kvni de ara bence bişe olmaz bu şekilde belki aranızı yumuşatırsınız. Ama eşinize yüklenmeyin adamı rahat bırakın mümkünse

adam aramış sizi, siz trip atmışsınız

zaten kendi telefonu çekmiyormuş

genelde cenaze evi haremlik selamlık olur annesinden telefonu akşam almış, akşam aramış

insanlar tebareke okurken o sizi mi arasın

hani gitti de hiç aramadı, vardık diye haber vermedi vs deseniz anlarım da gitmiş, telefonun çekmediğini acil bir şey olursa annesinden ulaşılacağını söylemiş

bir daha neden arasın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…