napıyım bilmiyorum

tavır alın ailenize, en zor günlerimde yanımda olmuyorsunuz diye sitem edin.. ama üzmeyin kendinizi çünkü bazı şeyler ve bazı insanlar asla değişmez !
Annem hergün arayip soruyor ama ablama konuşmuş demişki aklım orda gitsem 2 gün kalsam diye ama yollamiyor demiş ablama ısrar etsem kavga edicem demis

Yok haberi var onda hata yok zaten o gelmek istiyor babam yollamiyor eşim de birdaha babanla isim olmaz diyor iki arada bir deredekaldim

bence 2 arada bir derede kalma
aile ailedir ama haklıya da hakkını vermek lazım
bu konuda eşin haklı bence, sakın bu konu için onu üzme

sen yine de sakin ol, doğuma az kalmış stres olma
ev işi de kalsın, ne olacak
çok kirlenirse, bir 100 tl verip tutarsın bir kadın, bir gün gelir temizler gider
sen yat, sadece çişe ve atıştırmaya kalk
kim ne derse desin kulak asma
az bir zaman kalmış, geçmeyecek birşey değil
eşin seni düşünüp, babanı aradıysa
elinden geldiği kadar yardım da eder sana
üzülme

Yardım eder canım allah razı olsun.. ama ister istemez kafama takıyorum ben üvey evladım sanki... eşim haklı bende farkindayim pek ses cikartamiyorum bu yüzden ben onları düşünüyorum hala kötü olmasinlar diyorum yinede

tabi ki kötü olmasınlar
ama sen yine de bu konuda eşini üzme, zamana bırak...

Annem gelmek istiyor bu konulardan da haberi var ama babam yollamadiktan sonra ne fayda

eşin dogru düşünmüş sen gerçekten kendi annenin yanında rahat olursun .... yine eşin haklı babanın yaptıgı davranıştan dolayı . senin için zordur bunu kabul etmek ama gerçekler acıdır

eşin dogru düşünmüş sen gerçekten kendi annenin yanında rahat olursun .... yine eşin haklı babanın yaptıgı davranıştan dolayı . senin için zordur bunu kabul etmek ama gerçekler acıdır
Doğru diyosun ama ben fazla vicdan
Liyim sanirim

Babanla kendin konuşsan annende gelemezse tek başınamı doğum yapcaksın kız kardeşin ,yengen,teyzrn vesayre gelebilecek kimse yokmu?

Aa
Aa ne adeti ya rahatsızlık var ortada çok ayıp eşinde haklı canım benimde çok zoruma giderdi kendileride yaşlanmıcakmı hastalanmıcak mı o zaman kim ilgilenecek onlarla acaba

Esiniz neden aradiki babanızı ? Siz konuşabilirdiniz. Belki damada giciklik olsun diye oyle demistir. Babalar kizlarina kiyamaz. Bu işin ardinda başka bir is var bence. Ya kv den ya damattan dolayi... ya da baska bisey. .

Benim annem de 2. Gebeligimde bana gelmeyecegm demisti cok zoruma gitti agladim üzüldüm sanirim esum ve jv sinir etmiş onceki geldiginde... ama kiyamadi doguma yakin gelecegm dedi. Ben umidimi kesmis esime corba pisirmeyi falan ogretmistim hatta...

üzülme canim yaaaa kiyamam hamilelere inan bana kimseye muhtac degilsin doguma yakin hosafini corbani yap dolaba koy annen de gelir bakarsin.. hayirli bir dogum gecirmeni dilerim saglikla ve afiyetle inşallah. ..

Canim ailenle olgili konulari kendin halletmelisin . Olumsuz durumları ancak bu sekilde kapatabilirsin. Ne esinle ne de kvlerle muhatap etme aileni . Ne soylenmesi gerekiyorsa sen söyle. yoksa yuzgoz olmalari cok normal.
Ayrica evet baban hos olayan bir tavir gostermis ama yine de ailenin arkasında dur cani sikkindi herhalde diye toparla. esine laf soyleme firsati verme.. arkasi gelir yoksa...

Arkadaşlar bir bakın nolur bir gelisme du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…