Napiyim ya ne deyim saka gibi!

Güzel bir yorum...Teşekkürler....

Kayınvalide işi bilyor :) Şimdiden yapıyor yolunu. Seni yokluyor ve tepkini ölçüyor. Sende ılımlı yaklaşır olur tabi neden olmasın vb.. tarzlarda cevap verirsen bu işin evlendikten sonra dönüşü çok sancılı olur. Problem haline gelir ve tatsızlıklar meydana gelir. Yol yakınken tatlı tatlı bu işin böyle olmayacağını kayınvalidene anlat bencede. :) Tabiki görüşülür, gidilir, gelinir ama insan evinde de bir rahat nefes almak ister. Her gece her gece olmaz. Oldu o zaman ayrı ev açmayın anlamsız.. Boşa masraf.. Sen tatlı dilli olup bu konular açıldığında güzel bir uslupla kırmadan bu konudaki fikrini söyle. O'da söylesin sende söyle, düşüncelerini bilsin ona göre konuşsun..

:)) güzel demişsin :) aynen öyle sonradan sorun yaşayıp kötü olmaktansa en baştan rengini belli etmek en güzeli

aynen öyle, hiçbi ilişkide kırmak istemiyorum lafı geçerli olmamalı bence, burda konusunu açıyosan yüzünede söyleyebilmelisin yani, neticede burda sayfalarca yaz ama gerçek hayatta pısırık dur ne değişir insanın hayatında, kandil konuşmasında bunları anlatan kadın açıkça yer yapıyo, tehlikeli

tmm canim bencede haklisin :) ara kayinvalide aramadi diye konusturma, cekinme bosver :)

aradımda kapalı kız

Ay ay sorun etme düzelir inan kaç aydır nişanlısın bilmiyorum ama benimde ilk sıralar böyle çok şeyler oluyordu hatta her gece ağlıyordum felan artık iyice delirmiştim:))) herşeyi takar oldum... Sonra baktım değişen birşey yok herkez hayatından memnunken ben sorun ediyorum. Oluruna bıraktım kv yerine herşeyi nişanlımla konuştum tatlı dille. Kv de bişe dediği zaman aynen onun dediği şekilde tavırda şakayla cevap verdim... şuan çok iyiyiz diemem daha belli olmaz ama yinede iyiyiz yani. Aslında çok seviyorum hepsini ama bazen nedense laflar dokunuyor işte:)
oluruna bırak üzme kendini bunun için halledilmicek şeyler değil . Bide şu açıdan bak kadın umursuyor seni tek kalmana gönlü razı olmuyor gece kendi evinde kalmak varken sana geliyor:) annen gelse bu tepkiyi vermezdin oda annen olucak :) hemde sürekli gelemez sen öyle dediğine bakma

Kesinlikleee. Bu konularda tecrubesizim kimseyi kirmak istemem bunu da biliyorlar. Yumusak yuzluyum ya kullanmak isteniliyorum galibaa. Tecrubesiz oldugun icin yasayanlardan destek istedim tsk ederim yardimlariniz icin gerek hayatta uyguluycam.

k.v nasıl bırısı bılmıyorum fakat belkı gercekten senı dusundugu ıcın soyluyordur o yuzden bunu kendıne sorun yapma ama yınede yanında kalmasına ızın verme cunku alıskanlık yapabılır ama dedıgım gıbı kendınze bunu sorun olarak dusunmeyın fakat kalmasınada ızın vermeyn su dogal gaz olayına da guldum baya :) cunku genelde k.v bu tavırları sergılerler ıkı evde ocak pişmesin falan derler ama mecbur pişecek de doğal gaz da yanacak evleniyor sonuçta bu ve bu gibi şeyleri düşünerek karar veriyorlar sonuçta evliliğe

:) aynen 4aylik nisanliyim su anda bn hastalaniodum filan simdi iyiyim sukur :) yok gelsin kesinlikle bise dedigim yok ama iste eltisine gider boyle kadini kullanir surekli, bnde dayanamadim dedim artk anne yazik neden boyle yapiosunuz die hic cvp bile vermedi :) her gece gelir cunki eltileriyle ayni mahalledeyken hergun bu ezilen kadinin evinde yatiolarmisti..

k.valide kartlarını açık oynamış,şimdi sıra sende.eğer susayım dersen ilerde pişman olabilirsin.

eğer yakınında ev tutarsan şimdiden 1 yıl sonra açacağın konuyu tahmin edebiliyorum; k.validem bizden çıkmıyor,eşimle özelimiz kalmadı....

o yüzden saygısızlık etmeden açık sölü olmakta fayda var.bak önce ses çıkarmayıp birlikte yaşamayı ya da aynı apartmanda ev tutmayı kabul etmiş ama şu anda pişman olan çok arkadaş var,konulara bir bak yarısı bununla ilgili.

Aynen bencede soylemeliyim. Nihayetinde o bna soylerken kirilip kirilmiycami onaylayip onaylamiycami dusunmedi, gelirim kalirim filan die net konustu. Bnde acikca soylemeliyim boyle konularda kimsenin kirilmaya gucenmeye hakki yok oyle deil mi.

Açık sözlü olup, tavrını net olarak koymalısın ki.

Sonradan başın ağrımasın.

(Türkçeyi daha özenli kullanalım lütfen ; ünlüleri hep atlamışsınız o yüzden yazı karışmış. )

canım bu konu sadece sende deyil birazda nişanlında bitiyor mesela uygun bır dille hayatım ailenin başımın üstün de yeri var fakat ne bilim hani evimde her türlü halim olur biraz daha uzak olsa en azından daha ıyı olmazmı dıye anlat sımdı evlenmeden kasma kendini ama arka saftada durma rahatsızlıhını kırgınlığını uygun bir dille anlatmassan insaların gözünde ağzına vur lokmasını al kişiliğinde gözükürsün şahsen ben uzağım senede bır gelırler ama kayınvalıdeme esım bıle sabredemıyo ben gulup gecıyorum hadı dıyorum bınde bır gelıyo ama öyle çat kapı çok saçma bırde flört ettınızmı nısanlılık suren nıye bu kadar kısa canım

Aynen bencede soylemeliyim. Nihayetinde o bna soylerken kirilip kirilmiycami onaylayip onaylamiycami dusunmedi, gelirim kalirim filan die net konustu. Bnde acikca soylemeliyim boyle konularda kimsenin kirilmaya gucenmeye hakki yok oyle deil mi.

daha yeni evli olacaksın,aynı şehirde ki oğlunun evinde gellip kalmaya ne gerek var ki? bu kısmı da anlayamadım ben?

hani uzak şehirlerde otursanız anlarım,istediği zaman gelsin ama..

aman zaten bir susan insan görsünler hemen ezerler heryerde böyle malesef.
Kv ile hallet diyenlerde olmuş oda doğru yani sen daha iyisini bilirsin. Işine nasıl geliyorsa öyle yap. Ben genelde nişanlıma söyleyerek hallettim. çünkü ona nasıl yaklaşcağımı çok daha iyi biliyorum. Kv nasıl yaklaşcağımı çok iyi bilmiyorum ve haklıyken haksız olmak istemedim hiç.

Aynen canim kesinlikle acik giyincem belki evde, belki esimle özelim olcak yani ne biliyim. Haftanin hergunu olcak bide, 5sene flört ettik zaten 9uncu ayda nisanlanmistik isde haziranin 2side dugun tarihimiz :) hayirli olur ins tek dilegim kimseyle kotu olmak istemem.

Çok klasik ama iş kesinlikle eş'de bitiyor yine.

Benim kayınvalidem de aynısnın eşime söylemiş biz nişanlıyken. hemen karşı dairenin boş olduğunu orayı tutabileceğimizi!!!

Eşim bunu bana söylemedi bile sağolsun direk cevabını vermiş olmaz diye.. bir gün annesinden duydum 'ben karşı daireye gelin dedm oğlum istemedi' diye. demek ki annesinin huynu oda biliyormuş

Öncelikle sormak istediğim eşiniz bu durma ne diyor? Haberi var mı?
Resmen hain planlar kuruyor diye düşündüm.. şuna bak yer yapıyor gelecek için olması gerekeni sıralıyor :26:

Ben mi iyi niyetliyim yoksa gelin- kaynana iliskisinde insanlar iyice ard niyetli mi olmus anlamadim?
Sahsen düsünüyorum, benim oglum evleniyor olsa ve onlar evlerini tutarken bende o an öylesine " aaa burasi güzelmis, hem bizede akin, gelip gitmek kolay olur" desem ve gelinim bunu " bak bak simdiden yerini yapiyor, hergün bizden cikmayacak" gibi algilasa ve o yönde tepki verse Allah biliyor birdaha evine ugramam.
Cünkü bu kadar büyük bir ard niyeti kaldiramam.

Yani anlayamiyorum neden insanlar bu derece negatif.
Belki kadin öylesine dedi. Ayni evde oturmak istemedigini net bir dille söyleyebilirsin ama gelip gitme konusu icin simdiden önlem almak? Bilemiyorum.
Evlenirsin, ayri evini tutarsin, baktin rahatsiz edecek kadar gelip gitmeler var, uygun dille konusursun.

daha yeni evli olacaksın,aynı şehirde ki oğlunun evinde gellip kalmaya ne gerek var ki? bu kısmı da anlayamadım ben?

hani uzak şehirlerde otursanız anlarım,istediği zaman gelsin ama..

Gece calisiyolar tatlim kayinbabam kaynim filan. Su an kayinvalidem yalniz kalio, kayinbabamin babasina bakmiyo :) o yuzden gece yeni gelin yalniz kalmazmis oyleymis ne alakaysa :)

Valla canim nisanlimla konusup konusmadigini bilmiyorum bna hic soylemedi,soylemezde zaten.
Yeni evli olcam nihayetinde istemedigimden deil yanlis anlasilmasin ltfn.

Bakın yanlış düşünüyor olabilirim ama şöyle düşünün siz gidip 'ben yakında oturmak istemiyorum' diyeceksiniz..

kv; ' neden istemiyorsun, ne zararımız olacak size' diye düşünecek, sizi kötü görecek, gardını alacak kısacası.. :26: Belki inat edecek ve bir savaş içine gireceksinz şimdiden.

Benim fikrim; Nişanlızla güzelce konuşun istemiyorum diyerek değil. 'hayatım canım balım vs. annem böyle dedi ama benim o evler içime sinmiyor, başka yerlere de bakalım orası şart değil mi? yine çok uzaklara gitmeyiz zaten, istediğimiz zaman görüşürüz..'demenizdir.

Burada eşinizi arada bırakmış olmazsınız oğluna küsmez emin olun. Herşeyde eşi araya koymaktan bahsetmiyorum ama böyle bir durumda sizin söylemeniz hoş olmayacak bence tabi :26:

kayınvalidesi ile sorun yaşamayan nadir insalardanım galiba. Allah bozmasın çok iyi. Altlı üstlü oturuyoruz. Sabah kahvaltıyı bile evinde hazırlayıp bizi çağırıyo uğraşma sen ben boşum yaparım diyo. Ekmek elden su gölden yaşıyoruz. Allah herkese nasip etsin inşallah...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…