Evet kelimeleri sürekli eksik yazıyorsunuz nickinizde olduğu gibi..
Nişanlıyım demeden de kayınvalidem diyorsunuz, evli de olabilirsiniz yani
Bi nefes alıp güzelce anlatırsanız ona göre yorumlar alırsınız
Güzelim Türkçemizi güzel kullanamıyorsunuz, bu bi marifet değil yani en azından kabullenseniz sevinirdim
Bu kadar yorum dururken de sadece olumsuz bulduğunuz yoruma cevap verip tatlım diye gülümseyerek ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım
Derdim var diyorsunuz
Derdinize yönelik yorumlara değil de tartışmaya davetiye çıkarıyorsunuz 'hanımefendi'
:)) güzel demişsin :) aynen öyle sonradan sorun yaşayıp kötü olmaktansa en baştan rengini belli etmek en güzeli
tmm canim bencede haklisin :) ara kayinvalide aramadi diye konusturma, cekinme bosver :)
aynen öyle, hiçbi ilişkide kırmak istemiyorum lafı geçerli olmamalı bence, burda konusunu açıyosan yüzünede söyleyebilmelisin yani, neticede burda sayfalarca yaz ama gerçek hayatta pısırık dur ne değişir insanın hayatında, kandil konuşmasında bunları anlatan kadın açıkça yer yapıyo, tehlikeli
aradımda kapalı kız
Ay ay sorun etme düzelir inan kaç aydır nişanlısın bilmiyorum ama benimde ilk sıralar böyle çok şeyler oluyordu hatta her gece ağlıyordum felan artık iyice delirmiştim:))) herşeyi takar oldum... Sonra baktım değişen birşey yok herkez hayatından memnunken ben sorun ediyorum. Oluruna bıraktım kv yerine herşeyi nişanlımla konuştum tatlı dille. Kv de bişe dediği zaman aynen onun dediği şekilde tavırda şakayla cevap verdim... şuan çok iyiyiz diemem daha belli olmaz ama yinede iyiyiz yani. Aslında çok seviyorum hepsini ama bazen nedense laflar dokunuyor işte:)
oluruna bırak üzme kendini bunun için halledilmicek şeyler değil . Bide şu açıdan bak kadın umursuyor seni tek kalmana gönlü razı olmuyor gece kendi evinde kalmak varken sana geliyor:) annen gelse bu tepkiyi vermezdin oda annen olucak :) hemde sürekli gelemez sen öyle dediğine bakma
k.valide kartlarını açık oynamış,şimdi sıra sende.eğer susayım dersen ilerde pişman olabilirsin.
eğer yakınında ev tutarsan şimdiden 1 yıl sonra açacağın konuyu tahmin edebiliyorum; k.validem bizden çıkmıyor,eşimle özelimiz kalmadı....
o yüzden saygısızlık etmeden açık sölü olmakta fayda var.bak önce ses çıkarmayıp birlikte yaşamayı ya da aynı apartmanda ev tutmayı kabul etmiş ama şu anda pişman olan çok arkadaş var,konulara bir bak yarısı bununla ilgili.
Aynen bencede soylemeliyim. Nihayetinde o bna soylerken kirilip kirilmiycami onaylayip onaylamiycami dusunmedi, gelirim kalirim filan die net konustu. Bnde acikca soylemeliyim boyle konularda kimsenin kirilmaya gucenmeye hakki yok oyle deil mi.
:) aynen 4aylik nisanliyim su anda bn hastalaniodum filan simdi iyiyim sukur :) yok gelsin kesinlikle bise dedigim yok ama iste eltisine gider boyle kadini kullanir surekli, bnde dayanamadim dedim artk anne yazik neden boyle yapiosunuz die hic cvp bile vermedi :) her gece gelir cunki eltileriyle ayni mahalledeyken hergun bu ezilen kadinin evinde yatiolarmisti..
canım bu konu sadece sende deyil birazda nişanlında bitiyor mesela uygun bır dille hayatım ailenin başımın üstün de yeri var fakat ne bilim hani evimde her türlü halim olur biraz daha uzak olsa en azından daha ıyı olmazmı dıye anlat sımdı evlenmeden kasma kendini ama arka saftada durma rahatsızlıhını kırgınlığını uygun bir dille anlatmassan insaların gözünde ağzına vur lokmasını al kişiliğinde gözükürsün şahsen ben uzağım senede bır gelırler ama kayınvalıdeme esım bıle sabredemıyo ben gulup gecıyorum hadı dıyorum bınde bır gelıyo ama öyle çat kapı çok saçma bırde flört ettınızmı nısanlılık suren nıye bu kadar kısa canım
daha yeni evli olacaksın,aynı şehirde ki oğlunun evinde gellip kalmaya ne gerek var ki? bu kısmı da anlayamadım ben?
hani uzak şehirlerde otursanız anlarım,istediği zaman gelsin ama..
Çok klasik ama iş kesinlikle eş'de bitiyor yine.
Benim kayınvalidem de aynısnın eşime söylemiş biz nişanlıyken. hemen karşı dairenin boş olduğunu orayı tutabileceğimizi!!!
Eşim bunu bana söylemedi bile sağolsun direk cevabını vermiş olmaz diye.. bir gün annesinden duydum 'ben karşı daireye gelin dedm oğlum istemedi' diye. demek ki annesinin huynu oda biliyormuş
Öncelikle sormak istediğim eşiniz bu durma ne diyor? Haberi var mı?
Resmen hain planlar kuruyor diye düşündüm..şuna bak yer yapıyor gelecek için olması gerekeni sıralıyor :26:
Aynen bencede soylemeliyim. Nihayetinde o bna soylerken kirilip kirilmiycami onaylayip onaylamiycami dusunmedi, gelirim kalirim filan die net konustu. Bnde acikca soylemeliyim boyle konularda kimsenin kirilmaya gucenmeye hakki yok oyle deil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?