Napiyim ya ne deyim saka gibi!

başta neden birlikte oturdunuz?

bak arkadaş ne güzel demiş tepkini başta koycaktın,ben böyle yaptım şuan çok rahatım

kv kırılmasın diye sen kırılırsın sen kırılınca esini kırarsın kırıla kırıla evliligin dagılır bastan tavrını koy sen kv ile evlenmiosun sonucta .

Bilmiyorsunuz demedim zaten bildiğinizi tahmin ettim ve belirttim.
Bir bakıma sizde haklısnız ama herkez sizin gibi görse ve düşünse böyle olmaz zaten
Bu sorunların kesinlikle tek tarafta olmadığı inancındayım, yoksa bu kadar gündemde bir dert olmazdı..

O kadr kisi okudu anladi ve cevapladi..
Bnce marifet bnde deil sende tatlim:)

Ben de anladim ama ki kere okuyarak. Hatta bir iki cümleyi üc defa. Sesli harfleri yazmadan, nokta virgül koymadan yaziyorsunuz.

Konunuza gelirsek o evde oturmayi düsünmeyin bile. Kayinvalideniz kötü niyetle söylememis anladigim kadariyla hatta ona normal gelmistir bu. Icime sinsin istiyorum onun icin cok ev gezip bakmak istiyorum deyin. Nisanlinizin tutumu da cok önemli. Sizin gibi düsünmesi lazim. Calisiyorsaniz sizin de isyerinize yakin olmasi lazim. Kendinize makarna haslarsiniz, yumurta kirarsiniz, rahat kiyafetle tv karsisina uzanirsiniz... Birak evde bir baskasini kayinvalidenin yaninda hazir kita olmak zorundasiniz. Sebzesi, pilavi, salatasi, tatlisi... Her aksam her aksam eziyete döner bu is. Yeme icmeyi esirgeyen biri degilim ama arada bir normal ziyeret seklinde gelseler kus sütünü eksik etmem sofrada. Yatmak isteseniz yatamazsiniz eger o daha ayaktaysa. O yüzden bu konuda kimse kirilmasin etmesin demeyin. Burada bunun gibi acilan konulari biliyorsunuzdur, kibarca reddedin o evi.

Baska sorunlariniz var mi bilmiyorum ama ayinvalideniz kötü niyetli gelmedi bana. O yüzden kirmadan üzmeden söyleyin.

Tavrınızı en baştan koyun ki bu ve benzeri durumların devamı gelmesin. Siz o sınırı en baştan çekmezseniz her şeye karışmayı ve istediği doğrultuda planlamayı hakkı gibi görebilir. Bu sonuçta sizin ve eşinizin hayatı olucak, sürekli müdehale ile karşılaşırsanız evliliğiniz de olumsuz etkilenebilecektir.

Son düzenleme:
Ben olsam elini tuttuğum nişanlıma söylerdim. "Bitanem aileler işin içine girince pek olmuyor az buçuk sende biliyorsun bu durumu dengeleyelim" diye.
Yani benim anladığım kv tek kalıyo geceleri ve her gece gelecek ki bunu yapacak tanıdıklarım da var.
Yani her gün orası oğlumun evi der hiç "ben gidince kız rahatça ayağını uzatamaz, özelleri var" demez. Tabii bunlar istisna malum en kötüsünü düşünür olduk.
Şahsen ben sevdiğim adamın annesini öz annemden ayırmak istemem, annem hep ben nasıl sana kızınca sesin yükselmiyo, yüzün ekşimiyo ilerde kv'ne de öyle ol o da bi'anne diye öğütlüyo:44:

Kırmadan öyle dediğinde "anne öyle evime alışamam kendi anneme de dedim" falan gibi şeyler söyleyin. Hani renginiz belli olsun.

Tmm tatlim tesekkurler:) bnde oyle dusunuodum zaten nisanlim cok anlayisli bi insan bnada cok onem veriyo
Evlenmeye ikna edebilmek icin cok ugrasmisti, simdide hic kirmiyo onunla konusmam en dogrusu.
Kv tekrar ayni konuyu acarsa kirmadan boyle demem en dogrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…