Napıyım

Nrmsnmz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
604
229
23
43
Kızlar kahverengi akıntı kırmızıya döndü napcam ki az az ama kırmızı yoğun değil yarın gitcektim Dr a

ara telefonla canim nolur nolmaz sonucta belki ilac alirsin igne verir..insallah hicbiseycik yoktur..

ne ilaci verdi progestanmi neden kullanmadiniz..azda olsa kanama riske atmaya degermi bebeginizi

ben 3ayin sonuna kadar progestan sabah aksam 5gunde birde igne oldum sonra 4aya kadar progestan kullandim igneyi birakti simdide adalat kullaniyorum kasilmalarim icin..riske atma bence boyle seyleri

ben 3ayin sonuna kadar progestan sabah aksam 5gunde birde igne oldum sonra 4aya kadar progestan kullandim igneyi birakti simdide adalat kullaniyorum kasilmalarim icin..riske atma bence boyle seyleri
Progestan düşecek çocuğa bi etkisi olmuyormuş. Bende kullanmak istemiyorum beni çok kötü etkiliyor

Cok buyuk yanlis yapmissiniz birde burda napayim diye soruyorsunuz. Doktor size yapmaniz gerekeni soylemis, ama siz tamah etmemissiniz sonra korkulan olmus kanama baslamis ve simdi belkide cok gec hersey icin. Bunca insan dusuk riski oldugunda keyfinden kullanmiyor o ilaci, herbirimizi sarhos ediyor o ilac sadece sizi degil.

İnsallah olumsuz olmaz gebeliginiz ancak soyledikleriniz normal gorunmuyor

Benim göğsümde kistler var her sene kontrol için gidiyorum. İçinde eğer şüpheli meme kitleniz var ise kullanmayın yazıyo.dr hiç bi şey sormadan veriyo bu ilacı. Ve çoğu Dr lar bu ilacın düşüğü önlediği konusunda hemfikir olamıyorlar. Düşcek çocuğu hiç birşey engel olamaz sadece dinlenme ve bol su ile tedaviyi uygun görüyorlar yarın gittiğimde kullanmayacağımı söyliycem zaten

Oncelikle gecmis olsun. yazmak istedim. suan 23.haftamdaym 13.haftamda kanamam oldu ve dr.gittigimde progestan igne proluton igne verdi kullandim. bunlarla birlikte progestan verdi agiz yoluyla degil afedersin vajinal yolla alman daha yararli cunku bas donmesi etkisi var vajinadan alindiginda hic bir yan etkisi yok. yani demem o ki ben 23.haftamdaym ve gunde 3kere hala progestani kullaniyorum haftada 1 proluton ignemide yaptiriyorum sende kullan dr.verdiyse var sebebi tum dusuk risklerinde bu ilac veriliyor bi yarari olmasa hic bir dr.vermez zaten. tekrar gecmis olsun

Cnm hemen acile git bnde düşük yaşadım ve kahverengi akıntı bir gün sonra kırmızıya döndü sancılarla birlikte düşük yaptım inşanlah bebeğin iyidir hemen git zaman kaybetme cnm tabiki düşecek bebeğe hiç bişey engel olamaz ama bebeğin iyiyse Protestan kullanamıyosan bile iğneler var düşük önceliyi belki onları kullanırsın

Son düzenleme:
Doktorlar hiçbişey bilmiyor zaten..Boşuna verdi progestanı.. Doktorunuza güvenmeliydiniz. Düşük tehlikesi için bu ilaç kullanılması gerekiyorsa burada napıyım diye sormak yerine doktorunuza güvenmelisiniz.. Bilirkişi doktor,bizler değiliz..

İnşallah olumsuz bişey yaşamazsın,doktorunu ara ya da acile git ihmal etme..

Yuk
Bunu lütfen sizdeokuyun keyfi kullanmamazlık yapmıyorum

Yuk

Bunu lütfen sizdeokuyun keyfi kullanmamazlık yapmıyorum

Kist diyosunuz,kist başka şüpheli kitle başka..Kist ; fibrokistik denilen ve hemen hemen her kadında olan,tibbi olarak tehlikeli bir durum arz etmeyen ama takipte olunması gereken oluşumlardır.
Kitle denilince o zaman tehlikeli bir durum olabilir.Kitleleri bile sınıflara ayırıyorlar; bening kitle bulgusu filan diye..
Sizinki nasıl bilemiyorum ama jinekologunuza ya da meme kontrolünüzü yapan doktorunuza sormadan kendi kendinize kullanmıyorum demeniz yanlış.

Tabii siz bilirsiniz,sormuşsunuz napıyım diye ben de fikrimi söyledim.

Hala mı meme kanseri nedeniyle 2 sene önce kaybettim onun için risk altındayım.. Ben içini okumadan bir kutu bitirdim ikinci kutuyu bi okuyum dedim korktum bu seferde. Dr yarın gittiğimde zaten sorcam bi sıkıntı olmaz derse kullanıcam yapcak bişey yok. Benim iki çocuğum var Allah korusun Allah kimseyi korktuğuna ugratmasın. Hiç istemem ama göz göre göre de kullanamam bu ilacı

Hepsi vajinal kullanılıyor mu aceba. Bendeki ağız yoluyla diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…