Bence acile git . İlaç kullanıyorsun dimi senKızlar kahverengi akıntı kırmızıya döndü napcam ki az az ama kırmızı yoğun değil yarın gitcektim Dr a
Progestan verdiHangi ilaci vermisti?neden kullanmadiniz?
Progestan düşecek çocuğa bi etkisi olmuyormuş. Bende kullanmak istemiyorum beni çok kötü etkiliyorben 3ayin sonuna kadar progestan sabah aksam 5gunde birde igne oldum sonra 4aya kadar progestan kullandim igneyi birakti simdide adalat kullaniyorum kasilmalarim icin..riske atma bence boyle seyleri
Benim göğsümde kistler var her sene kontrol için gidiyorum. İçinde eğer şüpheli meme kitleniz var ise kullanmayın yazıyo.dr hiç bi şey sormadan veriyo bu ilacı. Ve çoğu Dr lar bu ilacın düşüğü önlediği konusunda hemfikir olamıyorlar. Düşcek çocuğu hiç birşey engel olamaz sadece dinlenme ve bol su ile tedaviyi uygun görüyorlar yarın gittiğimde kullanmayacağımı söyliycem zatenCok buyuk yanlis yapmissiniz birde burda napayim diye soruyorsunuz. Doktor size yapmaniz gerekeni soylemis, ama siz tamah etmemissiniz sonra korkulan olmus kanama baslamis ve simdi belkide cok gec hersey icin. Bunca insan dusuk riski oldugunda keyfinden kullanmiyor o ilaci, herbirimizi sarhos ediyor o ilac sadece sizi degil.
İnsallah olumsuz olmaz gebeliginiz ancak soyledikleriniz normal gorunmuyor
Bunu lütfen sizdeokuyun keyfi kullanmamazlık yapmıyorumBenim göğsümde kistler var her sene kontrol için gidiyorum. İçinde eğer şüpheli meme kitleniz var ise kullanmayın yazıyo.dr hiç bi şey sormadan veriyo bu ilacı. Ve çoğu Dr lar bu ilacın düşüğü önlediği konusunda hemfikir olamıyorlar. Düşcek çocuğu hiç birşey engel olamaz sadece dinlenme ve bol su ile tedaviyi uygun görüyorlar yarın gittiğimde kullanmayacağımı söyliycem zaten
Yuk
Bunu lütfen sizdeokuyun keyfi kullanmamazlık yapmıyorum
Hepsi vajinal kullanılıyor mu aceba. Bendeki ağız yoluyla diyoOncelikle gecmis olsun. yazmak istedim. suan 23.haftamdaym 13.haftamda kanamam oldu ve dr.gittigimde progestan igne proluton igne verdi kullandim. bunlarla birlikte progestan verdi agiz yoluyla degil afedersin vajinal yolla alman daha yararli cunku bas donmesi etkisi var vajinadan alindiginda hic bir yan etkisi yok. yani demem o ki ben 23.haftamdaym ve gunde 3kere hala progestani kullaniyorum haftada 1 proluton ignemide yaptiriyorum sende kullan dr.verdiyse var sebebi tum dusuk risklerinde bu ilac veriliyor bi yarari olmasa hic bir dr.vermez zaten. tekrar gecmis olsun
Evet kullaniliyorHepsi vajinal kullanılıyor mu aceba. Bendeki ağız yoluyla diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?