Arkadaşlar çıkmak üzere oldugum bir çocuk vardı.6-7 kere teklif etti her defasında birbirimizi tanımadan olmaz demiştim.Neyse artık bigün dayanamadım kabul ettim.Kabul ettikten sonra eski ilgisi falan kalmadı çocugun.Sonra eski çıktıgını unutamadıgını son kez onunla görüştüğünü öğrendim.Cafede oturduk konuştuk.Acaip sinirlendm ama bişey demedim eve gidince ayrıldm msj atarak,arkadaş kalmamızın daha doğru oldugunu söledim.Zaten benimde unutmak istediğim vardı..Yanlış bir hataydı ama neden yaptım inanki bilmiyorum.Neyse ünide falan sürekli beraber oturduk.Haberleşiyorduk falan neyse.gene bi akşam böyle msjlaşırken bana aşkım diye konuşmanın alışkanlık oldugunu söyledi.Bi önceki msjda iyiyim aşkım falan diye msj atmıştıda..Neyse gene çıkmaya başladık.Bana o kızı yaşayan bir ölü olarak gördüğünü artık adını dahi anmadığını söyledi.Bende unutcam ya birini pekala dedim..Anneannem hastaydı bisüre evden çıkamadım gelen giden çok oluyordu anneme yardım ediyordum.Oda onun evine gitmemi istiyordu ki gidemezdim prensiplerime göre değildi.1-2kere gittim sonradan huzursuz olunca gitmedim.Neyse bu bana çok kaba davranmaya başladı,sürekli terslemeler,bağırmalar falan. Örneğin oturuyoruz okulda napıyon lan diyodu,sinir oluyodum,bende iyiym lan sen diyodum bana lan deme bi çarparım bide duvar çarpar diyodu.susuyodum.Sevmiyodum ama acaip sabrettim niye sabrettim bunda kendime anlam veremedim.Değer veriyorum sana değerlisin derdi ama verdiği değeri gördüm..Azarlamalar hep.. Sona bitirmek istiyosan bitsin dedi,bitirdim bende.Facede bi yazı paylaştım.oda baa laf mı sokuyon lan sen beni deli etme lan
duydun mu lan dedi. hiçbirinede cevap vermedim.bugün arkadaşlarla oturuyoduk onun ev arkadaşı benim arkimin sevgilis olunca niyeyse çaldırdım.aradı oda geldi yanımıza oturduk yanyana.Ama resmiyiz tabi ki,muhabbet yok.. ben sürekli yanımdaki kız arkimle konuşuyorum o susuyo falan ..Sonra hep beraber kalktık başka yere geçtik onlar bilardo oynadı biz izledik arkadaşımla,çay fln içtik hiçbir şekilde konşmadı.Bi ara bilardo oynarken dikkat et top yüzüne gelmesin dedi.sen yapmzsn bilerek demi,tamam dedim gülümsedim.Saat 5 gibi oldu babam aradı hadi gel kızım diye herkese hoşakal dedim,aslında ona demiycektm hoşçakal diye gene dayanamadım tolum içindeyiz diye hoşçakal görüşürz,tamam görüşürz dedi,çıktım eve geldim.Ama ister istemez kafamda takıntı yaptı. Neden çıkarken ilgili değilde ayrılınca msj atar oldu.geçen kızlarla oturrken msj attı bana 1 gibi günaydın diye. saat2 de cvp attımm öglen oldu günaydın diye.ben yeni uyandm ama dedi,bende iyi dedm bida atmadı bugünde böyle konuşmayınca taktım kafama. umursamamş gibi yaptım onu bnde ordaki erkek arkadaşlarımla konştum falan.Yaa ben niye böyleyim,anlamıyorum.Sevmiyorum adım gibi eminim.Ama kafamdada soru işareti yapıyo.Ne Arkadaş kalabiliyoruz,ne sevgili kalabiliyoruz hep ortada kalıyoruz. Neden böyle oluyor sizce?:18::18: