- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Valla 3 aylık cocukla her gün yemek yapabiliyorsan bravo...benimki 3 aylıkken hep kucagimda uyumak isterdi yemek bile zor yerdim. Kucakta uyutmazsam hep ağlar mizlanirdi.hatta akşam yemekkerimizi bazen eşim bana yedirirdi (bebek slingde sag tarafımdaysa).Kızlar benim 3 aylık bı oğlum var.ilk çocuğum ve iş dolayısıyla başka ildeyiz ailem falan bana yardım edecek kimsem yok.yani duş almak için hatta bazen yemek yemek için bile eşimin gelmesini beklemek zorunda kalıyorum.oldugumuz yer iç Anadolu'da küçük bi ilçe.ben desen sahilde büyüdüm alıp başımı sahile gideyim.anneme çocuğu bırakayım desem sahil de yok kimsem de .aşırı bunalmış durumdayım.arkadasim olsada pandemiden görüşemiyoruz.esimin de rahat bı işi var öyle yorulmuyo oturuyo geliyo yani.ama ben gene yoruluyodur dışarda boş gezmek bile yoruyo insanı diye ona aksama kadar oturup geliyosun demiyorum .ama o bana çocuğu uyutup yatiyon akşama.kadar napiyon sanki diyo.ben bı gün şu evi yemeksiz bırakmıyorum.her sabah kahvaltisini hazırlıyorum gece uyumasam bile.evin işlerini uyumayip yine yapıyorum.hayir bu insanlar neden böyle.benim amacım kocama yaranmak değil ama insanın da gücüne gidiyo.bugun ne yemek yapicam ne bişey yatağı bile.toplamiycam o kadar üzüldüm
Vala canım erkekler demekki genelde böyle oluyor bende evdeyim çalışmıyorum evlendiğimizden beri bebeğim de yok daha ne işi varki akşama kadar gözüyle bakıyorlar bi eşim değil ailesi de öyle hani yapıyosun yapıyosun mesela bazen bişey eksik olsun hemen eşim aynılarını söylüyor akşama kadar şu kadar vaktin vardı bi şunu niye yapamadın ne yaptın bi anlatırmısın bana diye hesap sorar yapılabilinecek bişey varmı bilmiyorum bu durum için seni de çok iyi anlıyorum şuan insan çok kırılıyor çünkiKızlar benim 3 aylık bı oğlum var.ilk çocuğum ve iş dolayısıyla başka ildeyiz ailem falan bana yardım edecek kimsem yok.yani duş almak için hatta bazen yemek yemek için bile eşimin gelmesini beklemek zorunda kalıyorum.oldugumuz yer iç Anadolu'da küçük bi ilçe.ben desen sahilde büyüdüm alıp başımı sahile gideyim.anneme çocuğu bırakayım desem sahil de yok kimsem de .aşırı bunalmış durumdayım.arkadasim olsada pandemiden görüşemiyoruz.esimin de rahat bı işi var öyle yorulmuyo oturuyo geliyo yani.ama ben gene yoruluyodur dışarda boş gezmek bile yoruyo insanı diye ona aksama kadar oturup geliyosun demiyorum .ama o bana çocuğu uyutup yatiyon akşama.kadar napiyon sanki diyo.ben bı gün şu evi yemeksiz bırakmıyorum.her sabah kahvaltisini hazırlıyorum gece uyumasam bile.evin işlerini uyumayip yine yapıyorum.hayir bu insanlar neden böyle.benim amacım kocama yaranmak değil ama insanın da gücüne gidiyo.bugun ne yemek yapicam ne bişey yatağı bile.toplamiycam o kadar üzüldüm
Ben de çalışıyorum bir de normalde.ucretsiz izindeyim.eminim calissaydim bile yine n napiyodun olurdu.o yüzden sonuna kadar kullanicam iznimi.biliyodum.basima gelecekeri.Valla 3 aylık cocukla her gün yemek yapabiliyorsan bravo...benimki 3 aylıkken hep kucagimda uyumak isterdi yemek bile zor yerdim. Kucakta uyutmazsam hep ağlar mizlanirdi.hatta akşam yemekkerimizi bazen eşim bana yedirirdi (bebek slingde sag tarafımdaysa).
Yardımsız yipranman çok normal annen gelebiliyorsa gelse keşke.
Bi de şunu ekleyeyim 4.ayda uyku gerilemesi donemi yaşayacak bebek ve 1 ay boyunca resmen uykular haram olacak. Benimki 5.ayda ancak düzeldi şimdi 7.5 aylık. 6 aylık olana kadar kayinvalidem yardim etti sabah birkac saat
Ya nasıl sakin kalabilirim ki. Zaten tahammülüm kalmamıs bağırıp çağırıyorum karşımda beni ciddiye almayan bı erkek.sus diyo ya da şaka yaptım diyip sakinleştirmeye calsiiyo beni.ciddi tahrik oluyorum zaten tüm.modum.yerlebir suanSen bunu diyen adama gece 7272727 kere bebeye kalkıp üstüne kahvaltı hazırlasan daha çok der.
Ya gerçekten anlamıyorum bunu dedikleri anda nasıl sakin kalıyorsunuz.
Bu bana göre resmen ağır tahrik.
Akşama kadar yatıyorsun ne demek 3 aylık bebeyle.
Bizim daha çocuk yokken eşim böyle bi imada bulundu. Lafta demedi ne işin var ki sanki dedi. Sen misn bunu diyen. Elimi sürmedim. Ama nasıl sürmemek. 1 haftada çöp eve döndü. Yemek bile yapmadım. Sadece dediği gibi yattım. En son anladı da bidaha demedi öyle şeyler
Ben de ücretsiz izindeyim ama eşim öyle şeyler diyemez çünkü bebeğin ne kadar zor olduğunu kendisi de goruyor. haftasonu evdeyiz ve inan 5 dk miz yok bebekle.Ben de çalışıyorum bir de normalde.ucretsiz izindeyim.eminim calissaydim bile yine n napiyodun olurdu.o yüzden sonuna kadar kullanicam iznimi.biliyodum.basima gelecekeri.
Akşam yarım saat bakiyoda bana sen iyi dayanıyosun diyo.aslinda farkında.ama o ağzına kürekle vurasim geliyo bigun şiddet gostericem diye ciddi manada korkuyorum çünkü tahammülüm kalmadı konuşmaktan anlamiyoBen de ücretsiz izindeyim ama eşim öyle şeyler diyemez çünkü bebeğin ne kadar zor olduğunu kendisi de goruyor. haftasonu evdeyiz ve inan 5 dk miz yok bebekle.
5.aydan sonra tek başına uyumaya basladi da aralarda yemek yapıp yiyebildik, bunlari kocam da goruyor "ne yapıyorsun bütün gün "diyebilecegi bir durum olmadığını biliyor. Hatta şöyle diyeyim cuma ve cumartesi geceleri cocuga o bakiyor da biraz dinleniyorum. Siz de bebeğin bakim işlerini evde oldukca kocaniza devredin alissin zorluğunu da görmüş olur.
Eşim yardımcı olduğu halde bebek olduğunda 1 yaşına kadar 4 kişi baktıkKızlar benim 3 aylık bı oğlum var.ilk çocuğum ve iş dolayısıyla başka ildeyiz ailem falan bana yardım edecek kimsem yok.yani duş almak için hatta bazen yemek yemek için bile eşimin gelmesini beklemek zorunda kalıyorum.oldugumuz yer iç Anadolu'da küçük bi ilçe.ben desen sahilde büyüdüm alıp başımı sahile gideyim.anneme çocuğu bırakayım desem sahil de yok kimsem de .aşırı bunalmış durumdayım.arkadasim olsada pandemiden görüşemiyoruz.esimin de rahat bı işi var öyle yorulmuyo oturuyo geliyo yani.ama ben gene yoruluyodur dışarda boş gezmek bile yoruyo insanı diye ona aksama kadar oturup geliyosun demiyorum .ama o bana çocuğu uyutup yatiyon akşama.kadar napiyon sanki diyo.ben bı gün şu evi yemeksiz bırakmıyorum.her sabah kahvaltisini hazırlıyorum gece uyumasam bile.evin işlerini uyumayip yine yapıyorum.hayir bu insanlar neden böyle.benim amacım kocama yaranmak değil ama insanın da gücüne gidiyo.bugun ne yemek yapicam ne bişey yatağı bile.toplamiycam o kadar üzüldüm
İşte arada sen ona ver bebegi uzun uzun git bir dus al,yanlarina da süt sağ bırak hicbirsey olmaz...dustan sonra nemlendiricini sür güzelce giyin biraz kendine vakit ayirman gerek.Akşam yarım saat bakiyoda bana sen iyi dayanıyosun diyo.aslinda farkında.ama o ağzına kürekle vurasim geliyo bigun şiddet gostericem diye ciddi manada korkuyorum çünkü tahammülüm kalmadı konuşmaktan anlamiyo
Kızlar benim 3 aylık bı oğlum var.ilk çocuğum ve iş dolayısıyla başka ildeyiz ailem falan bana yardım edecek kimsem yok.yani duş almak için hatta bazen yemek yemek için bile eşimin gelmesini beklemek zorunda kalıyorum.oldugumuz yer iç Anadolu'da küçük bi ilçe.ben desen sahilde büyüdüm alıp başımı sahile gideyim.anneme çocuğu bırakayım desem sahil de yok kimsem de .aşırı bunalmış durumdayım.arkadasim olsada pandemiden görüşemiyoruz.esimin de rahat bı işi var öyle yorulmuyo oturuyo geliyo yani.ama ben gene yoruluyodur dışarda boş gezmek bile yoruyo insanı diye ona aksama kadar oturup geliyosun demiyorum .ama o bana çocuğu uyutup yatiyon akşama.kadar napiyon sanki diyo.ben bı gün şu evi yemeksiz bırakmıyorum.her sabah kahvaltisini hazırlıyorum gece uyumasam bile.evin işlerini uyumayip yine yapıyorum.hayir bu insanlar neden böyle.benim amacım kocama yaranmak değil ama insanın da gücüne gidiyo.bugun ne yemek yapicam ne bişey yatağı bile.toplamiycam o kadar üzüldüm
1 gun yapma Hic bisey işleri değişin bakalım esin kac saat dayanacak saniyorlarki akşama kadar oturuluyor bu dusuncelerine ayar oluyorum dusuncesiz esiniz gerçekten.Kızlar benim 3 aylık bı oğlum var.ilk çocuğum ve iş dolayısıyla başka ildeyiz ailem falan bana yardım edecek kimsem yok.yani duş almak için hatta bazen yemek yemek için bile eşimin gelmesini beklemek zorunda kalıyorum.oldugumuz yer iç Anadolu'da küçük bi ilçe.ben desen sahilde büyüdüm alıp başımı sahile gideyim.anneme çocuğu bırakayım desem sahil de yok kimsem de .aşırı bunalmış durumdayım.arkadasim olsada pandemiden görüşemiyoruz.esimin de rahat bı işi var öyle yorulmuyo oturuyo geliyo yani.ama ben gene yoruluyodur dışarda boş gezmek bile yoruyo insanı diye ona aksama kadar oturup geliyosun demiyorum .ama o bana çocuğu uyutup yatiyon akşama.kadar napiyon sanki diyo.ben bı gün şu evi yemeksiz bırakmıyorum.her sabah kahvaltisini hazırlıyorum gece uyumasam bile.evin işlerini uyumayip yine yapıyorum.hayir bu insanlar neden böyle.benim amacım kocama yaranmak değil ama insanın da gücüne gidiyo.bugun ne yemek yapicam ne bişey yatağı bile.toplamiycam o kadar üzüldüm
senin yerinde olsam bir günü yatarak geçiririm. yatınca nasıl oluyor çalışınca nasıl oluyor anlasın. süt içiyor mu ayrıca bilmiyorum. ama formül gıda veriyorsan o işten gelmeye yakın hazırla. çocuğu da tutuştur eline. ben gidip hava alıcam de. yarım saat gez en azından sokakta. sakin bir parka falan git. bu tip eşler bundan anlar ancak.Kızlar benim 3 aylık bı oğlum var.ilk çocuğum ve iş dolayısıyla başka ildeyiz ailem falan bana yardım edecek kimsem yok.yani duş almak için hatta bazen yemek yemek için bile eşimin gelmesini beklemek zorunda kalıyorum.oldugumuz yer iç Anadolu'da küçük bi ilçe.ben desen sahilde büyüdüm alıp başımı sahile gideyim.anneme çocuğu bırakayım desem sahil de yok kimsem de .aşırı bunalmış durumdayım.arkadasim olsada pandemiden görüşemiyoruz.esimin de rahat bı işi var öyle yorulmuyo oturuyo geliyo yani.ama ben gene yoruluyodur dışarda boş gezmek bile yoruyo insanı diye ona aksama kadar oturup geliyosun demiyorum .ama o bana çocuğu uyutup yatiyon akşama.kadar napiyon sanki diyo.ben bı gün şu evi yemeksiz bırakmıyorum.her sabah kahvaltisini hazırlıyorum gece uyumasam bile.evin işlerini uyumayip yine yapıyorum.hayir bu insanlar neden böyle.benim amacım kocama yaranmak değil ama insanın da gücüne gidiyo.bugun ne yemek yapicam ne bişey yatağı bile.toplamiycam o kadar üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?