- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 103
- 34
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
-
Olay duyulursa zaten yer yerinden oynar Bn yanlış mı anladım acaba DİE düşünüyorum benim başıma gelse böyle bir şey hayatta yüzünü görmek istemezdimBence hiç karışmayın, mesafe koyun aranıza.
Biliyorum ama konu başlıklarından hiç biri uyumlu değil ilkini işaretledim
Hiçbir başlığa uymayan konular vardı, ya da BDV ye açabilirdin. Bi dahaki konuda daha dikkatli olmanı öneririmBiliyorum ama konu başlıklarından hiç biri uyumlu değil ilkini işaretledim
Sağol canım teşekkür ederim uyarın için çok hakim değilim öğrenirim inşHiçbir başlığa uymayan konular vardı, ya da BDV ye açabilirdin. Bi dahaki konuda daha dikkatli olmanı öneririm
Eşim bu insanlarla samimi Bn olmasını istemiyorum ayrıca aldatılan kişiler de ne olduğunu bilmeliSizin konuyla ne gibi bi alakaniz var ki esinize anlaticaksiniz
Bir de rahatsız olduğu için yer değişmemizi rica ettim tamam dedim sonra vazgeçtim dediKendisini rahatsız eden adamın arabasına mı binmiş ben anlamadım?
Bosverin birakin akrabaliginiz vs yoksa yapilan yanlis onlari baglar siz duzgun oldugunuz surece kimse sizi yanlisa itemez esinizi deEşim bu insanlarla samimi Bn olmasını istemiyorum ayrıca aldatılan kişiler de ne olduğunu bilmeli
Kamu arabası iş için güyaKendisini rahatsız eden adamın arabasına mı binmiş ben anlamadım?
Bn de öyle düşünüyorum ama önce mağdur rolü oynanıyor yer değiştirelim falan sonra vazgeçtim zaten küstük onla arabayla birlikte bir yere gitmeler Bnm mi içim fesatBosverin birakin akrabaliginiz vs yoksa yapilan yanlis onlari baglar siz duzgun oldugunuz surece kimse sizi yanlisa itemez esinizi de
Bn de onu anlamıyorum işte adamın arabası değil kamuya ait ama yine de asla bilmemesi gerekir namus kavramı bu kadar basite alınmamalıBu aldatmalar ne kadar arttı.. Arkadaşlarımdan da duyuyorum iş yerlerinde evli barklı demeden millet ilişki yaşıyormuş. Devir çok kötü bir hal aldı. Utanma kalmadı kimsede. Sen anlatma kimseye kız bu konudan bahsederse kapat konuyu. Beni rahatsız eden adamın arabasında ne işim varsa peh
Madem rahatsiz niye arabasina biniyor bastan hata yanina oturmamak flnda istemem yan cebime koy yani evli biliyorum ben istemiyorum kendisi yapiyor imaji cizmeye calisiyor ama bos haklisiniz ama bence arkadaslarin dedigi gibi hic karismayinBn de öyle düşünüyorum ama önce mağdur rolü oynanıyor yer değiştirelim falan sonra vazgeçtim zaten küstük onla arabayla birlikte bir yere gitmeler Bnm mi içim fesat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?